מטרותיי למחר - 11.12.2006

kti2

New member
מטרותיי למחר - 11.12.2006

בתחום חינוך הילדים: 1.לסדר ולפנות את פינת האוכל (שאוכל לכתוב עליה מערכי שיעור לזאטוטים שלי). 2. לקרוא פרק אחד מספר על חינוך ילדים. 3.להכין מערך שיעור ראשון. 4.לצאת עם הילדים לגינה. 5.לשחק עמם בכדור (פיתוח מוטוריקה גסה). 6.(שאוב מרעיון נהדר של איילת נהדרת) -לאסוף עם הילדים עלים בשלכת/ירוקים, חול, חצץ, ולהכין איתם עבודת מלאכה (כמו בגן פילנטרופי פרטי...). 7.לספר להם סיפור (לכל אחד מהם בנפרד, אחד מהם מסרב להקשיב לסיפור כאשר אני מספרת לאחיו- רק לדפדף בספר ולא בנוכחותי- אם יש הצעה למישהו מה לעשות כדי לשכנע אותו להקשיב לסיפור אשמח מאוד). 8. לתת להם לצייר על נייר התלוי על הקיר (מחזק את חגורת הכתפיים). 9. לסדר תא אחד בלבד בארון הילדים. - חינוך לסדר וארגון. 10.ללמד לרכב על תלת אופן. 11. פאזל אחד. 12. להתחיל לאסוף גרוטאות לעבודות יצירה. 13. לעבוד אתם בפלסטלינה (בני מסרב לגעת בבצק/פלסטלינה וממש נגעל ממנו. ידוע לי שלישת בצק מחזקת את אצבעות הידים ומכינה את הילד לכתיבה, אם יש גם לכם רעיון לדרך שונה לחיזוק אצבעות הידים לפעוט, מלבד לחיצה על כפתורים אשמח על כך. תזונה: לעת עתה, רישום כל מה שנכנס לפה ומתי, והקפדה על שתיית כוס מים כל שעה. וכמובן, כתיבת דפי בוקר.

kti2

New member
עדיין

בשלב של כיבוי שריפות! עד כה יישמתי רק מטרה אחת: יצאתי עם הילדים לגינה (אצלי זה לא מובן מאליו). כל שאר היעדים שקבעתי להיום לא מולאו!!! מאחר ואני טעונת טיפוח בכל הקשור לאימון אישי, חשבתי שקביעת יעדים ומטרות ליום שלם קשה לי מאוד! יתכן שעלי לקבוע מטרות לכל שעה או לכל 5 דקות.... קשה לי, חזרתי לנקודת ההתחלה, לתקיעות. ובכל זאת, אינני רוצה להישבר. כעת שוב מציבה לעצמי את אותה מטרה אחת שחוזרת על עצמה מדי יום ביומו (עוד לפני שהגעתי לפורום): לפנות את פינת האוכל העמוסה לעייפה. וזהו.

כל זה למחר? ליום אחד?

אני עדיין לא אמא אבל זה נראה לי המון ליום אחד. תקני אותי אם אני טועה.בני כמה ילדיך? אני מניחה שבגן לפי הפעילויות שתכננת. הרי הם בטח גם בגן משחקים או שאולי את איתם בבית כל היום?

Gali112

New member
קטי זה באמת הרבה מטרות

מה עשיתם בגינה? אולי תכיני לך מהערב תיק עם כדור, שקיות לאיסוף עלים וכל הציוד שאת צריכה כדי לצאת איתם כך שמחר יהיה לכם מוכן

kti2

New member
צודקות ביותר!!

קבעתי לעצמי יותר מדי מטרות ובסופו של דבר הצלחתי לעמוד רק בשתיים מהן: לצאת לגינה ולהתבונן בילדיי היקרים מתגלשים במגלשה! שום דבר מיוחד. ולבסוף הצלחתי גם לסדר את פינת האוכל המתבלגנת חדשות לבקרים....קשור בעקיפין לחינוך - לסדר וארגון. שהרי איך אוכל לחנך את ילדיי לסדר וארגון אם הם חיים עם אמא שהיא מלכת הבלגניסטיות? גלי, באשר לאי מייל, אנסה לשלוח אליך שוב, הוא ארוך. אם לא יגיע אודה לך שתדריכי אותי כיצד לשלוח מסר באמצעות הפורום אוקיי?

kti2

New member
היי תמר היחידה 2

כפי שכתבתי לגלי, הנך צודקת ביותר! מלבד להוריד אותם לגינה לא הצלחתי להגשים עוד מטרה מהמטרות שהצבתי לעצמי באשר ליצירה עמם. לקחתי על עצמי יותר מדי מטרות. התאומים שלי בני שנתיים וארבעה חודשים והם איתי. בפעם הבאה אצמצם מטרות. האם את עוסקת בחינוך ילדים? מה מטרותייך?

היי קטי

אני לא עוסקת בחינוך. אני סטודנטית שנה ג' לעבודה סוציאלית. יש לי יעדים שונים ומגוונים: באופן כללי אני מחכה לסייים את התואר ולהתחיל לעבוד בתחום. , בעזרת השם להיכנס להריון, ובמשפך ליעדים מצומצמים יותר - לבצע את המטלות הנדרשות בזמן במהלך השנה, לעבוד על עצמי בעניין הבוקר (תודה על הטיפים, אנסה אותם), לעבוד על הקשר שלי עם בעלי, ללכת לחדר כושר פעמיים בשבוע, להמשיך באכילה נכונה ובריאה........ובטוח שיהו לי עוד

kti2

New member
היי תמר,

בהצלחה בהגשמת כל המטרות. באשר להורדה במשקל, מציעה לך לקרוא את ההצעה שלי הכתובה באחד השרשורים שלי. אשמח לשמוע את דעתך עליה ואם תרצי להצטרף לאימון. ביי.

למעלה