מטרות השבוע -?
ומה לשבוע הבא?

michal24

New member
מטרות השבוע -?../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif ומה לשבוע הבא?

ספרו ספרו איך הלך לכם השבוע מול המטרות שהיצבתם לעצמכם, ובכלל איך היו האנרגיות, ומה אתם בוחרים לממש לשבוע הבא ? אצלי המצב השבוע היה שונה מאוד משבוע שעבר. שבוע שעבר הייתי מאוד מפוקסת על המטרות וביצעתי אותן בדיוק, ולא הרבה מעבר. השבוע דווקא לא הכי הלך עם המטרות - 2 אימוני כושר - עשיתי רק 1, מתוכנן עוד 1 למחר ואז אפשר יההי לעשות V ללכת לפסטיבל סגול - לא הלכתי כי לא הייתי סגורה על זה והגשם שיכנע אותי סופית לותר א-ב-ל : במקום זה הייתי ב 2 ראיונות עבודה ונראה שביום א' אני אחתום על חוזה, שזה לממש מטרה מאוד גדולה בזמן קצר בהרבה ממש שחשבתי שיקח לי ! וגם פגשתי חברה 1 שלא ראיתי כמה חודשים טובים, שזה למימוש המטרה של הרחבת והעמקת החוג החברתי. ומה לשבוע הבא ? מאוחר לי מידי מכדי להתפקס, מבטיחה לעדכן מחר. שיהיה לכולנו המשך סופ"ש מעולה

לקשמי

New member
השבוע שהיה והשבוע הקרוב

השבוע הקדשתי יותר לתרגול היוגה, השתדלתי לתרגל פעמיים ביום, אם כי לא תמיד זה יצא, אבל תירגלתי כל יום לפחות בבוקר. (גם בשביל ההכנה לקורס וגם למען הבריאות). מכיוון שאני לא עובדת התנדבתי כל יום במרכז ליוגה. ככה פחות או יותר עבר עליי השבוע. השבוע הקרוב הוא השבוע האחרון שלי לפני הקורס! אני צריכה לקנות מזוודה שתספיק לי לחודש, אתמול דווקא התחלתי לחפש אבל המזוודות שראיתי נראו לי יקרות מדי. מחר אחפש שוב. אני כמובן אמשיך לתרגל יוגה ולהתנדב במרכז. לקראת סוף השבוע הזה אנקה את הבית טוב כדי שכאשר אצא לקורס אשאיר בית נקי. (יכול להיות שאחותי תבוא לגור פה למשך החודש הזה שאהיה בקורס, אבל גם אם לא, טוב לחזור לבית נקי). אלו המטרות.

פתי בו

New member
לקשמי איזה כייף לקרוא את ההודעה שלך

כמה אור,כמה שמחה והתרגשות. מאחלת לך בהצלחה בקורס שתפיקי ממנו את המירב והכי חשוב שתהני ותחווי חוויות חדשות ומרעננות.

לקשמי

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אכן, אני ממש מתרגשת, קשה להאמין שנשאר רק עוד שבוע (ויומיים) עד הקורס! ואני בטוחה שזאת הולכת להיות חוויה בלתי רגילה.
שבת שלום ושבוע טוב.

השבוע שלי

טוב, אז נתחיל עם שלום. אני חדש פה בפורום. חיפשתי פורום של התפתחות עם הרצון למצוא שותפים לדרך הצמיחה העצמית.. נכנסתי אתמול לראשונה, נכנסתי גם לאתר של יעל... ומאוד התחברתי לכל הכתוב... רציתי להתחיל בברכת מזל טוב לכל לברי הפורום, אני לא יודע אם חשבתם על זה הבוקר (גם אני לא חשבתי , אלא קמתי, שטפתי פנים והתפנקתי על הקפה של שבת...), אבל קיבלנו עוד יום לחיות את החיים שלנו... כן, כמה שזה נראה לנו בנאלי וטבעי שמחר בבוקר נקום, אבל חשוב לזכור שזה לא מובן מאליו ! אז, שוב, מזל טוב לכל השורדים
ונחזור לנושא המטרות... המטרות לשבוע הקרוב: לבצע פעילות ארובית אחת השבוע (+ לקנות חבל קפיצה כדי לאפשר לי לתרגל זאת) לתרגל יוגה ומדיטציה לפחות 3 פעמים השבוע. לקדם את פיתוח הגינה: לקנות חיפויים לקרקע. להפגש עם חברי המשפחה שאני רוצה לראות: אח קטן + סבתא. לתקן דלת כניסה. אז שיהיה שבוע נפלא לכולם.

פתי בו

New member
ברוך הבא אלינו ../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה בייעדים שבחרת.
שבוע נפלא לך

Gali112

New member
עמדתי חלקית

למרות שהצבתי לי כמטרה להקדיש את הרבע הראשון של השנה לשיפור כושר וירידה במשקל אני לא מצליחה לגייס את עצמי לזה לעומת זאת בתחום המקצועי היו לי השבוע בלי שתכננתי כמה הצלחות ואולי אפילו איזשהי פריצת דרך החלטתי השבוע להעמיד כמטרה מרכזית את הדאגה העצמית קלטתי שהקדשתי לילה שלם כדי שהתמונות במאמר ששלחתי תראינה טוב יותר אבל בשביל עצמי לא עשיתי כלום אז אני רוצה השבוע להקדיש בכל יום מעט זמן לעצמי

פתי בו

New member
השבוע שהיה ../images/Emo9.gif

ספורט
תפריט
סיום הספר
התחלה של ספר חדש
לימודים
שבוע מקסים ושיהיה לנו בהצלחה ביעדים של שבוע הבא

michal24

New member
יעדים שלי לשבוע הזה ../images/Emo140.gif

אז בשבועיים האחרונים היו לי הישגים במטרה החברתית (נפגשתי עם חברות, התקשרתי, יזמתי) ובמטרה של מציאת עבודה (כמו שזה נראה אני הולכת היום אחה"צ לחתום חוזה), אז השוע אני רוצה להשקיע יותר במטרה של הירידה במשקל : 1. 2 אימוני כושר של שעה לפחות כל אחד 2. 30 כפיפות בטן לפחות 4 פעמים בשבוע

shirleyrozental

New member
השבוע שהיה והשבוע שיהיה לי...

אני משתפת אתכם ממה שאני כתבתי במחברת שלי: השבוע שהיה לי, פשוט היה אסון.
זה התחיל עוד שבוע שעבר למעשה. בהתחלה התפרקתי לגמרי, לא מצאתי כוחות להביא את עצמי לעשות משהו. ועוד ביום חמישי יש לי מבחן... הלכתי לפגישה עם הפסיכולוגית שלי, התפרקתי שם, וכנראה שזה עזר. לאט לאט תפסתי את עצמי טיפה בידיים, סידרתי את הבלאגן בחדר שלי ((שנוצר לו תמיד כשאני נמצאת בתוך בלאגן נפשי),נכנסתי לאתרי הכרויות והכרתי מישהו נחמד שכנראה אצא איתו בשישי, הצלחתי להביא את עצמי לעשות מקלחת, עשיתי כביסה של שבועיים שנערמה לה, הלכתי לעבודה וסידרתי שם כל מיני דברים שהצטברו להם גם כן, למדתי קצת... המבחן עוד יומיים. יש לי תחושה לא ממש טובה לגביו. אני לא יכולה לומר שאני מוכנה. אני לא יכולה אבל יותר ללמוד. ביום שישי/שבת שוב הרגשתי כל כך רע, בכיתי ים של דמעות. הרגשתי בדידות וריקנות תהומית. הרגשתי שמגדל הקלפים שבניתי החל לרעוד, ובסוף הוא פשוט קרס שוב פעם.
דברים שמתוכננים לי לשבוע הקרוב:
כאמור הכרתי מישהו חדש בנט. החלטנו להפגש ביום שישי... אני מצד אחד רוצה בכח להכריח את עצמי לצאת לדייטים, להכיר בנים חדשים, להמשיך בחיי ולשכוח מאוגי כמו שהוא שכח ממני. מצד שני אני מרגישה כאילו אני בוגדת בו ושאני עוד לא מוכנה לזה. אבל האם אי פעם אני אהיה מוכנה
אני אומרת לי שחייבים להתחיל להמשיך בכח. קארי בראדשו, מ"סקס והעיר הגדולה", אמרה באחד הפרקים ששודרו לאחרונה: "כשאת במע` יחסים זה אומר שאת צריכה לקחת את הסיכון הגדול מכל. לעשות על החיים ועל המוות. יכול להיות שהבחור שאת איתו יפגע בך ותהיי אומללה שוב, אבל יכול להיות מאד גם שהוא לא יפגע, ויאהב אותך בדיוק כמו שתאהבי אותו". אני חייבת לשנן לי את המשפט הזה. אוגי הפסיד אותי. הפסיכולוגית טענה שנפרדנו כי הצבתי מולו מראה והוא לא אהב את מה שהוא ראה, זה פגע בו בנקודה מאד רגישה ולכן הוא החליט פשוט לחתוך אותי מהחיים שלו. זה לא יהפוך אותו לאדם יותר מאושר. הוא אולי ממשיך בחייו בקלות יותר ממה שאני ממשיכה בהם, אבל זה לא יהפוך אותו לאדם מאושר יותר. הוא ימשיך לסבול מאותה בעיה לנצח. הוא לעולם לא יצליח להקשר לאנשים. אבל מה זה עוזר לי?! זה לא מנחם אותי, לא עושה לי להרגיש טוב יותר. אני רוצה שיהיה לו טוב. אני רוצה שיהיה לו טוב איתי. רציתי לתקן, לעזור ולהציל אותו. הפסיכולוגית אומרת שכנראה היה בי משהו אחרת הוא לא היה חוזר, אחרת הוא לא היה יוצא איתי כל כך הרבה זמן. אז היה בי משהו שנעלם? שהוא לא ראה את זה יותר
אני פאקינג מתגעגעת אליו. הוא לא מתגעגע אליי בשית. למה הוא כזה מושלם בעינייי
למה אני רואה בו דברים שההרגשה שלי אומרת שאני לעולם לא אמצא את זה באחרים? למה אני כל כך אוחזת בו, כאילו זה מה שיעזור לי לא לטבוע
אני חייבת לחשוב על זה, כי אני באמת לא יודעת.
לסיים את המבחן הזה ב"פסיכולוגיה של המינים" ולעבור את זה. אני אשמח כמובן יותר אם אני אקבל ציון טוב. מצד אחד אני שאננה בגלל הציונים הטובים של העבודות שהגשתי במקצוע, מצד שני אני לא מרגישה שהספקתי לעבור מספיק טוב על החומר והזיכרון שלי קצת מעומעם. פעם ראשונה שאני ניגשת למבחן בלי דף עזר (לרב, באו"פ ניגשים למבחן עם דף עזר). תאחלו לי בהצלחה
אחרי שאני אסיים את המבחן, אני חייבת להתחיל ללמוד את החומר של הקורס של הסמסטר החדש - פסיכופתלוגיה ולהגיש את העבודה הראשונה שלי במקצוע הזה.
להמשיך להנות מהימים הראשונים של הסתיו, מהימים האחרונים של הקיץ. זו התקופה שאני הכי אוהבת בשנה.
לחזור לפעילות הגופנית. להמשיך להתאמן על עיצוב וחיזוק הגוף. אגב אם למישהו יש אתר שיש בו קליפים של תרגילי אירובי, אני אשמח לקבל...
למצוא ציטוטים מעודדים, שירים מעודדים, כל דבר שיעשה לי הרגשה טובה.
התחלתי השבוע לראות ממש כל יום בערוץ "ביפ", בשעה 12 בצהריים, את התוכנית "נותנים בראש", שמופיע בה כל יום סטנדאפיסט אחר וזה גורם לי לחייך.
להפסיק לריב עם ההורים, ובעיקר עם אמא על הצורת חיים שלי. לנסות לתרום יותר בבית.
להכיר מוזיקה, סרטים ותוכניות חדשות. מחר למשל יש הזדמנות להכיר שני סרטים חדשים: "מועדון האקסיות" (ערוץ הוט פאן, 11:55), "הדייט שלי לחתונה" (ערוץ הוט פאן, 20:50)
להזיז את התור שלי לרופאה, לקבוע תור לרופא שיניים, לקבוע תור לקוסמטיקאית - אני דוחה את הדברים האלה כבר יותר מדי זמן...
לתת משמרות לשבוע הבא בעבודה. לשים לב שיהיה לי יום חופש לפחות אחד כדי לעשות בו שופינג לקראת הסתיו.
לעבור על הרשימת פתגמים שקיבלתי מהפורום ולמצוא את אלה שימלאו אותי בתקווה, אופטימיות וטוב. לתלות במקום בולט.
~פינת הקולטורה של שירלי - דברים שדיברו אליי, ובא לי לשתף אתכם בהם:~
המוזיקה של השבוע: Charlotte Gainsbourg - 5:55 22 שנים לאחר צאת אלבומה הראשון של Charlotte Gainsbourg (הבת של סרז'), היא חוזרת באלבום חדש מהולל, המשלב בין מלנכוליה לפופ ואלקטרוניקה רכה, נוסח AIR (שגם השתתפו בהקלטת האלבום). הפסקול המושלם לימי הסתיו והחורף המתקרבים ... השורה התחתונה: לאוהבי קרן אן ודומיה את האלבום ניתן לשמוע באתר הרשמי.
הסרט של השבוע: בת הים הקטנה - סופסוף הסרט הקלאסי של דיסני יוצא מחדש על פורמט DVD
תמונת השבוע: בקובץ המצורף
וזהו
סליחה שזה היה ארוך ותודה למי שקרא

פתי בו

New member
שירלי כול כך נהנתי לקרוא ../images/Emo13.gif

נראה שאת לא מוותרת לעצמך ומנסה בכול הכוח לצמוח,להשתנות ולגדול. מתוך דברייך נראה שאת בדרך הנכונה.
כייף לקרוא שאת לא מדחיקה דברים ומטפלת בשורש הבעייה. רק יקירתי הייתי ממליצנ לך לעשות קצת סדר בבלגאן. רשמי לפנייף שתי רשימות: רשימה אחת של דברים דחופים שלא ניתן לדחות אותם. רשימה שנייה,של דברים,חלומות שאת רוצה להשיג אבל הם לא דחופים. תחושה שלי,הדברים יראו לך אחרת וזה יעשה לך סדר. אל תעמיסי על עצמך יותר מידי. יש זמן להכול. החשוב ביותר שתהיי בפעילות. שיהיה לך בהצלחה! אם תרצי אפשר שנשלח מסר כול יום אחת לשנייה עם המשימות שביצענו. לילה טוב שיהיה לך

shirleyrozental

New member
../images/Emo24.gif

בלאגן, כן... אבל לא הבנתי היכן את רואה בלאגן ברשימה שלי
כל הדברים שרשמתי הם דברים דחופים לי שאני לא יכולה לדחות אותם. יש דברים שהם כמו תיזכורת כי כל יום אני צריכה לזכור אותם וליישם אותם, יש דברים שהם משימות של ממש עשייה. אשמח אם תוכלי להסביר לי היכן ראית בלאגן ברשימה שלי
זמן להכל
אני לא מאמינה בזה
הבעיה היא שאין לי סבלנות, שאני לא מאמינה בנצחיות, ושאנחנו כאן באופן זמני ושלא ברור מתי לא נהיה פה... אני משחררת את עצמי מאחריות, מתנהגת לפי המצב רוח שלי. טוב לי ככה.

פתי בו

New member
אוקיי

אם את חושבת שתוכלי לעמוד בכול המשימות הללו. אז מי אני שאגיד משהו? לוקחת את דבריי בחזרה ומאחלת לך את כול ההצלחה שבעולם
מחזיקה לך אצבעות אפילו את האצבעות של הרגליים
יום מקסים

למעלה