מטרות ויעדים במשפחה לשנה החדשה

מטרות ויעדים במשפחה לשנה החדשה../images/Emo140.gif

בכל ראש שנה, אני עושה רשימה של מטרות ויעדים לשנה החדשה בכל מיני תחומים ומנסה לממש אותם במהלך השנה הבאה. מה המטרות והיעדים שלכם בתחום המשפחה, ובמיוחד עם האחים והאחיות לשנה החדשה

המטרות והיעדים שלי ../images/Emo140.gif

לשפר את הקשר עם המשפחה, במיוחד עם אחי ואחותי.
לשתף אותם יותר במה שקורה לי וכו' ולא להתנתק מהם כמו שהיה עד עכשיו.
להפסיק להתייחס למה שאחותי אומרת כקדוש, שתאמר מה שבא לה, עושה מה שרוצה בחיים שלי.

המטרות והיעדים שלי

- להחליט סופית שלא ממש אכפת לי מה קורה עם אחיי ולא להתעצבן מהם. לגמרי. - לא לקחת אחריות על טעויות שהם עושים. - לנהל את הקשר מול הוריי כקשר יחיד ולא מושפע מהקשר אותו מנהלים אחיי מולם.

E y e s

New member
מטרות עם האח היחיד שיש לי

כמובן, כמו בכל שנה, לריב איתו כמה שפחות, ולהעריך את נכחותו (כשיש רק אח אחד חייבים..), במיוחד שכל שנה גדלים קצת ומתקרבים לרגע שבו דרכינו יתפצלו בחיים וכבר לא נגור ביחד.. בכל מקרה, כל תחילת שנה אני שמה לב שאני ואח שלי התקרבנו קצת יותר במהלך השנה האחרונה.. מה איתכם?

Dorin555

New member
שלי

- להפסיק לריב כלכך הרבה עם אחותי - לעזור לכולם יותר

המטרות שלי לא קשורות דווקא

לאחי ואחותי- הרי אנחנו לא גרים באותו בית (בגלל בגילאים שלנו 39,35,28) והמטרות שלי הן יותר אישיות או בתחום המשפחה המצומצמת שלי .

eris1515

New member
המטרות שלי ../images/Emo76.gif

לנסות לא להכנס לויכוחים שטותיים עם אח שלי
לעזור להם כמה שאני יכולה-

מטרותיי ../images/Emo70.gif

בניגוד אליכם , שלי הפוכות . להמשיך להתרחק מאחי , עם כל יום שעובר אני רק נגעל ממנו . ולפנק את נועל'ה כמה שיותר

לולי7

New member
אני רוצה בשנה החדשה

לבלות ולשחק עם אחי הקטן עם הורי גם לבלות ולטייל ולהנות כולנו יחד.

dominogrose

New member
לי אין בדיוק מטרות שקשורות לאחיות

שלי. אגב, יש לי אחות גדולה באילת וקטנה שגרה איתנו.. עם אחותי הגדולה אני פחות בקשר כי היא רחוקה. פעם היינו רבות מלא. ממש מלא. אבל עכשיו אנחנו מסתדרות. ואפילו בפעם האחרונה שהיא הייתה כאן, יצאנו ביחד ונורא נהנינו. אחותי הקטנה זה סיפור אחר. אני כבר מיואשת מהקשר שלנו... אבל אין מה לעשות...

gilad269

New member
להמשיך

לשמור על קשרים טובים עם המשפחה ולשפר תיחסים

המטרות שלי עם האחים../images/Emo26.gif

לשמור על הקשר האדוק שלי ושל האחי "הקטן", למרות שהוא עובר לגור בחו"ל לתקופה ממשוכת

למעלה