מטרות לשנה החדשה

מטרות לשנה החדשה ../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

מה המטרות הטיפוליות ובכלל שאתם מציבים לעצמכם לשנה הבאה? מה הדברים שהצבתם לעצמכם שנה שעברה.. האם עמדתם בזה?? שנה מתוקה

L L B

New member
המטרות שלי ../images/Emo27.gif

נתחיל מהסוף
- שנה שעברה הייתי ב... איך לומר זאת בעדינות - בחרא של טיפול. המטפלת שלי ואני היינו מרוחקות אחת מהשניה אלף שנות אור. סיימתי איתה כעבור שנה. עם המטפלת הנוכחית (שאני כבר איתה כחצי שנה) יש לי כימיה נהדרת. אז המטרות שלי הן - • להמשיך את הטיפול איתה ולא לעזוב באמצע (כמו עם עשרת המטפלים הקודמים...). • להתעמת עם העַבר גם אם זה קשה... • לא לתת לעצמי ליפול ולהמשיך ולהוכיח לעצמי שאני חזקה, שאני יכולה והכי חשוב - שאני בשליטה. • ואני מקוה שהדברים המוזרים שקורים לי בתוך הטיפול ואיתה יִפַּסְקוּ. זה לא נעים...
יומנעים לכל המטופלים באשר הם (וגם לכל השאר
),
L.L.B

L L B

New member
אין לי בעיה לפרט ../images/Emo13.gif

לא מסתירה כלום... אמממ... שאלת על הדברים המוזרים... מקוה שלא יהיה "כבד" מדי מה שאכתוב (וגם אם כן, תמחקו) - קורה לי לפעמים שאני מרגישה שאני "נעלמת". מרגישה שנשאבת לתוך חור-שחור... אני לא מצליחה להשתלט על הנשימות שלי, יש לי סחרחורת נוראית, אני רועדת כמו חולת פרקינסון, הלב שלי נשמע כמו תופים שמשמיעים סמבה והכי גרוע - אני פוגעת בעצמי (לא במודע). זה קורה לי כשעולים אצלי דברים בנושאים מסויימים, בטיפול, עם החבר... המטפלת שלי קראה לזה בשם, אבל אני לא אוהבת אותו. אז אני קוראת לזה "דברים מוזרים"... וזהו.
L.L.B

L L B

New member
אמממ... לא, לא התקף חרדה.

סבלתי בעבר מהתקפי חרדה ואני יודעת שאלו לא התקפי חרדה. אני יודעת (לצערי...) להבדיל בין השניים...

j e t l a g

New member
תודה ששיתפת

זה מאוד אמיץ מצידך... ואני מאחלת לך הרבה אושר ואהבה, שתהיה לך שנה פוריה, מוצלחת, שנה של צמיחה עצמית ורגעים שמחים !!!

L L B

New member
תודה מתוקה ☺

מאחלת לך חזרה כל מה שאיחלת לי ואף יותר!!!

יכול להיות שזאת הפרעה דיסוציאטיבית?

אגב, סליחה על הפתולוגיזציה, אם זה מפריע לך או פוגע בפרטיות, אני מתנצלת. זה פשוט מצד אחד מסקרן ומצד שני נשמע שגם את לא חיה עם זה בשלום, את נשמעת מבולבלת בקשר לזה. בסה"כ, כנראה שבפורום הזה יש סקרנות ומציצנות לכל מה שקשור בפסיכולוגיה, אחרת לא היינו כל כך אוהבים את הסדרה...

L L B

New member
אז זהו,

זה השם שהמטפלת שלי נתנה לדברים המוזרים שקורים לי... היא קוראת לזה ליתר דיוק "התקפים דיסוציאטיבים". היא גם לא מסכימה עם זה שאיבחנו אותי כבורדרליין ("הפרעת אישיות גבולית"), היא בכלל טוענת שאני סובלת מ"פוסט-טראומה". . . . . . . . אבל אני? אני שונאת את המילים האלו...
. הם עושים לי רעעע ובעעע... לא רוצה שיגידו עלי שאני "פוטס-ראוטמטית", לא רוצה שיגידו שיש לי "הקתפים דיצויטאסיבים". אני סתם משוגעת שרוצה להיות נורמלית. זו בקשה מוגזמת מדי?
L.L.B

../images/Emo24.gif

פעם מישהו אמר לי... שהיחידים שנורמלים באמת הם אותם אנשים שהיו בבית משוגעים ושיחררו אותם. זה אומר שיש להם תעודה שהם נורמלים.. כי יצאו מבית המשוגעים... חחח...

L L B

New member
קרן אור אחת ויחידה ../images/Emo140.gif

אז זה אומר שאני נורמלית
ואני שמעתי פעם מאושפז שאמר: "נכון, אנחנו משוגעים כי אותנו תפסו. אבל יש בחוץ המוני משוגעים שעדיין לא תפסו..."
חקשמח,
L.L.B

חח.. ענק../images/Emo6.gif

עכשיו הצלחת לערער את בטחוני... אולי בעצם אני אחת המשוגעים שעדיין לא נתפסו..?
בכל מקרה, בשבילי את הכי נורמלית בעולם... יודעת למה? כי אמיתית, את מתמודדת, את נאבקת, את תומכת... את חיה! חג שמח!

L L B

New member
תודה מתוקה... ../images/Emo9.gif

ריגשתו'תי מאוד... ולא מאמינה שאת משוגעת... לָאאא... אין מצב... שנה מדהימה ומיוחדת שתהיה לך מאמי!!!
L.L.B נ.ב. - התפוחים בתמונה משוגעים... הם עוד לא סגורים על עצמם מה הם בדיוק..

קודם כל ../images/Emo24.gif

ישנם כ"כ הרבה דיסוציאטיביים, גבוליים ושאר המילים הרעעע והבעעע שאת בטח נורמלית. בכל מקרה, אל תפסיקי להשתגע מדי פעם גן אם את נורמלית. ואחרון חביב, סח'תתן על הכנות והאומץ. שנה טובה אם לא איחלתי לך.

L L B

New member
כולנו משוגעים בצורה זו או אחרת ../images/Emo8.gif

שנה מקסימה שתהיה לך

תודה ../images/Emo70.gif

אני בכל אופן בטח (הייתי?) משוגע. ואני לא מרחיב בנושא בפורום רק כי אין לי את האומץ שלך שמא מישהו יזהה אותי.

L L B

New member
ניטשינק'ה... ../images/Emo20.gif

בקצב שלך... לא מכריחים אפ'חד לשתף פה על עצמו
. אני מרגישה שאין לי שום סיבה להסתיר את עברי. האנשים שפגעו בי ובגללם הגעתי לאן שהגעתי ועשיתי את מה שעשיתי - הם, הם צריכים להתבייש!!! שנה קסומה ורגועה שתהיה לך
L.L.B

למעלה