מטריית הגנה על תושבי הדרום

ע ו פ ר ה

New member
מטריית הגנה על תושבי הדרום

קיבלתי מסר שאני מוצאת לנכון לפרסם אותו כאן. כל אחת ואחד מוזמנים בכל זמן שהוא קורא את זה מעכשיו ובמשך השבוע הקרוב- נתאסף כולנו לשלוח מטריית הגנה לתושבי הדרום (ויש לי הרגשה שגם הצפוניים יצטרפו בקרוב...) ולחיילים הלוחמים ושמגנים. מה עושים? בכל רגע שאתם חושבים,נזכרים, מדברים על המבצע הצבאי והמצב בדרום שילחו קרן אור ממוקדת ובוהקת בכל צבע שתרגישו לשלוח מהלב תוסיפו פרץ של אנרגיה שיוצאת מכפות הידיים-תפרסו את הידיים לצדדים או למעלה לשמיים. תראו בעינייכם איך האנרגיה שיוצאת יוצרת כיפה ענקית שעוטפת את ישובי הדרום ואת החיילים שפועלים להגנה. תרגישו איך אתם מתחברים לאנרגיה שנשלחת מאנשים נוספים. תדרשו מהאנרגיה להשאר ולהגן גם כשאתם הולכים לישון או כשאתם עוסקים בדברים אחרים. אם אתם יכולים הפיצו זאת הלאה ללוחמי אור נוספים טליה מנע באהבה עופרה

GMjoy

New member
תודה, עופרה../images/Emo140.gif בואו נתפלל כולנו.

אני רוצה לבקש מכולכם להתפלל למען תושבי עוטף עזה, והחיילים היקרים שלנו ! היום צה"ל מתכוון להיכנס לפעולה נוספת בעזה בשעה 12 בלילה ! אנחנו התושבים עומדים בפני איום מפני קסאמים שהחמאס רוצה להפיל על כל האיזורים שסומנו על ידם, ולכן כנראה, נצטרך לבלות את הלילה הזה והמשך הימים במקלטים למען הבטיחות. אני מבקש שאנחנו נתפלל למען החיילים והאנשים שגרים פה, והלוואי שתבוא הרגיעה לאחר התקיפה החזקה שצה"ל מבטיח לתת הפעם ! אז אני מאחל לנו לילה רגוע (הלוואי שיהיה כזה), ומאחל לכל החיילים היקרים שלנו לצאת בריאים ושלמים, ושהאל יגן עליהם ! ותודה!

למעלה