אולי לארגן מגבית?הפסקת חשמל שישית (פעמיים היום) בחודשיים והוועד השכונתי מתקמצן ולא מוכן להחליף גנרטור בן 60 שנה. איזה מוח מעוות יש לאנשים שם?!
ההצעה עלתה- אבל נדחתה בטענה "שיש דברים חשובים יותר". כנראה שסדר העדיפויות שם למעלה מעוות.אולי לארגן מגבית?
ככה זה שגרים ב-הפסקת חשמל שישית (פעמיים היום) בחודשיים והוועד השכונתי מתקמצן ולא מוכן להחליף גנרטור בן 60 שנה. איזה מוח מעוות יש לאנשים שם?!
אמירה אומללה. אני גר במרכז ת"א.ככה זה שגרים ב-
זה גנרטור עבור המעלית?אמירה אומללה. אני גר במרכז ת"א.
לא, עבור כל החשמל של השכונה. בבניין שלי אין מעלית.זה גנרטור עבור המעלית?
לא הבנתי כלום,לא, עבור כל החשמל של השכונה. בבניין שלי אין מעלית.
מחוברים לרשת הארצית. אין לי מושג והבנה, מנין הגרנטור המקורי. בדיוק כמוך, גם אני אשמח לקבל הסבר ממי שאחראי. אדווח.לא הבנתי כלום,
אתם לא מחוברים לרשת הארצית של חברת החשמל?
לא ידעתי שיש אפשרות כזו.
אספקה דרך חברת חשמל וגנרטור פרטי לתקלות? אפשר לקבל הסבר?
נראה שגנרטור שמספק חשמל לשכונה שלמה צריך להיות שייך לחברת חשמל. לכן אינני מבינה מדוע הועד צריך לאסוף כסף לשדרג אותו.לא, עבור כל החשמל של השכונה. בבניין שלי אין מעלית.
הסתדר?לא, עבור כל החשמל של השכונה. בבניין שלי אין מעלית.
אבל רגע... רגע. למה הגנרטור הישן ההוא הוא האשם?הפסקת חשמל שישית (פעמיים היום) בחודשיים והוועד השכונתי מתקמצן ולא מוכן להחליף גנרטור בן 60 שנה. איזה מוח מעוות יש לאנשים שם?!
שאלות במקום, אעביר לגורמים המתאימים.אבל רגע... רגע. למה הגנרטור הישן ההוא הוא האשם?
הוא הרי אינו מספק חשמל דרך קבע. הוא אמור לספק חשמל, רק אם וכאשר חח"י נכשלת באספקת החשמל מצידה.
אז מה קרה לגנרטורים המשוכללים של חח"י? למה הם לא סיפקו חשמל 6 פעמים במהלך היום הקשה הזה?
האם אין לך טענות נגד חח"י? האם רק הוועד שלהם אשם, כי הוא לא דאג לשדרג את הגנרטור הישן שבבניין שלכם?
ונניח שהוועד כן התכוון לשדרג. האם היה בידו תקציב למבצע שכזה?
האם דאגתם אתם = הדיירים, לשלם סך שיש בכוחו להרים פרוייקט שכזה?
כפי שכתבו לפני, נראה על פניו מדבריך שעל הוועד לפעול בעניין מול חברת החשמל ולאו דווקא לערוך מגבית או להחליף/לתקן את הגנרטור על חשבון תושבי השכונה. ככל שהוועד לא עושה מלאכתו נאמנה מבחינה זו, כמובן שפתוחה בפניך האפשרות לפנות (גם) בעצמך אל חברת החשמל, להתלונן על הבעיה (האמיתית של התקלת המרובות והיעדר פעילות תקינה של הגנרטור, לא על הוועד), ולדרוש טיפול ותיקון. כתושב השכונה וצרכן של חברת החשמל זכות זו עומדת לך גם אם יש לך ועד שכונתי שאמור לטפל בעניין.הפסקת חשמל שישית (פעמיים היום) בחודשיים והוועד השכונתי מתקמצן ולא מוכן להחליף גנרטור בן 60 שנה. איזה מוח מעוות יש לאנשים שם?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.