מטריפים אותי

רותם טל

New member
מטריפים אותי

אמא שלי ואבא שלי מטריפים אותי... והם עושים את זה בצורה טובה... אני יודעת שאנו ניצבים בפניי ימים קשים של פיגועים, אבל הם לא בסימן נסיגה בזמן הקרוב, וההורים שלי מתעקשים, ) שלא אצע לשום מקום.. הם מבינים שזה לא יעזור להם, ואני לא מתכוונת להישאר בבית.. מצטערת, אבל הטרור לא ימנע לבלות ואז הם עושים פרצופים- "המצב קשה", "יש התרעות", ואני מנסה להסביר להם שאנחנו חיים בימים שכל יום יש התרעות.. כי אולי זה יחזיק עוד 10 אנשים בחיים.. מה לעשות.. זו המציאות.. צריך להמשיך לחיות.. אז אבא שלי פורץ עם פתרונות נפלאים- "תאגרנו כמה חברים בבית של מישהו".. נו באמת, זה בכלל יכול להשתוות ליציאה למועדון, שלא יצאתי זמן כה רב, מה לעשות.. הם מודאגים.. ומה, אני לא מודאגת? ברור שכן, אבל אני אפתטית.. פשוט אפטית.. זו השיטה שפיתחתי כדי שהמצב הרגשי שלי יישאר מאוזן ולא ישתולל.. הפיגועים הפכו לשגרה עצובה וקשה, וזה לא שביקשתי מהם לנסוע לירושלים, כי אני לא הייתי עושה את זה, באמת שלא, אני קצת מציאותית, אבל ביקשתי לנסוע להרצליה.. ומועדונים בד"כ מאובטחים.. נכון שיש את הסכנה בכניסה, אבל מה לעשות.. אני אומרת את זה הרבה, אני יודעת, אבל באמת שאין פתרון. אני לא מתכוונת להישאר בבית, ומצטערת שאני מדאיגה אותם, אבל אני לא יכולה לחיות כל הזמן בבית, אני חייבת שיחרור.. ומה הם יעשו בעוד שבוע וחצי כשיגמרו לי החופש? ימשיכו להחזיק אותי בבית? בעצם מה שאני שואלת, זה איך למחוק את הפרצופים המעצבנים, ולמחוק את הדאגה.. אני לא יכולה לשקר להם, כי מה יקרה אם באמת יקרה משהו, ואז חבל עליי... ואני לא מתכוונת להפסיק לצאת כל עוד אני צעירה ויש לי את הכוחות לנוע יותר מ-3 מטרים בדקה, וחוץ מזה, הם צריכים להבין שאני בוגרת מספיק להחליט.. "לא, אבל יש התרעות!", "אבל כל יום יש התרעות", "לא כמו עכשיו", "ברור שכן! כל הזמן, כל הזמן בחצי שנה האחרונה, יש התרעות חמות.. וזה לא ייגמר, זה לא ייגמר, אז כל החיים אני אשב בבית?", "עדיף להישאר מאשר להיפגע"... נו מה אני יכולה להגיב על זה? "לא, אתם טועים, עדיף להיפגע?".. בקיצור, מטריפים.. אולי זה התפקיד שלהם.. אם כן, הם צריכים לקבל משכורת על עבודה

NaDaV18

New member
יש כמה הצעות

1. תפתחי בשביתת רעב (אצלי זה תמיד עבד) 2. תסתגרי בחדרך, תחמיצי פנים ואל תדברי עם אף אחד, סרבי לקבל שיחות טלפון מחברות, המצב ידאיג אותם והם ייאלצו להתפשר. 3. תפתחי מועדון בבית. > תוך יום הם ייכנעו אחרי אופצייה מס´ 3<

מריה12

New member
בדיוק כמוני ואמא שלי :)

נגיד אני רוצה לצאת.. וזה בעיר.. אמא שלי לא מסכימה בגלל התראות ובלה בלה.. אז אני מסבירה לה.. שבגלל הדפוקים האלה אני לא אשב בבית או בבית של חברה שלי או בכלל באיזה פארק מסריח ליד הבית (וכן זה מסריח שם!) ואני לא מיתכוונת לשקר לה.. אני פשוט לא יכולה להיסתקל לאמא שלי בעיניים ולשקר לה! אבל אמא שלי, קלה לשכנוע, ובסוף אני יוצאת אחרי שהיא נותנת לי נאום ארוךךך שאני ממש צריכה להיזהר.. אבל לא נורא זה שווה את זה במקום להיתקע בבית

זה לא שהם מטריפים, זה המצב מטורף

והדאגה שלהם מאד טבעית. הם רוצים לדעת שהבת שלהם לא תיפגע - נקודה. כל הבעיה היא שהם צריכים להחליט עבורך. כי נניח שאת היית צריכה להחליט עבורם אם הם יוצאים לדיסקוטק/בית קפה/מקום אחר הומה אדם. האפשרות שהם יצאו היתה בלעדית בידיים שלך. האם היית מתלבטת ? האם היית אומרת מה הבעיה תצאו ? האם היית אומרת בשום פנים ואופן לא לצאת ? כאשר יש מציאות מטורפת כזו, הנטייה הטבעית היא לגונן על מי שיקר לנו. סיכונים שאנחנו מוכנים לקחת על עצמנו, אנחנו לא רוצים שהיקרים לנו יסתכנו בהם. וזה טבעי. אבל זה גם טבעי שאנחנו רוצים להמשיך לחיות. ואי אפשר לעשות זאת בין ארבע קירות. אז אין ברירה, בסבלנות, לשבת עם ההורים ולהסביר ש.. וש... ולנסות להרגיע אותם, ולנסות להסביר שאי-אפשר אחרת, ולנסות להסביר שהסיכוי לההרג בתאונת דרכים גדול יותר מהסיכוי לההרג בפיגוע ובכל זאת לא מפסיקים בגלל זה לנסוע. זה לא פשוט. הם צודקים שהם דואגים. את צודקת שאת רוצה לבלות. כמו בכל מצב שבו שני הצדדים צודקים, הפתרון הוא בשיחה, בלגרום לצד השני להבין גם את הצד שלך, ואולי גם בפשרה כלשהי. ילד שמנסה להביא גם את נקודת הראות של ההורים

ש ק ד ב ת

New member
נדב אכזבת אותי הפעם

ממך ציפיתי לאחדות לאומית, ללוקאל-פטריוטיזם, להבנת המצב העדין של מדינתנו, וגם לפתרון המצוקה הכלכלית. ועכשיו לרותם המוטרדת, שהרי בכך עסקינן: אנא הגיעי עם הורייך להסכם, שבו את הולכת למקומות לא מסוכנים (בתים של חברים קרובים, רצוי שהוריהם בעלי תואר אקדמאי, מבוססים, ממוצא אירופאי), או למקומות שכוחי אל ולא הומים אדם (קופת חולים אחרי 8 בערב), כשאת עם פלאפון עלייך כל הזמן, מחסנית ב"הכנס" ובדרגת כוננות א. כמובן שאת חוזרת בשעה סבירה, נושקת להם על הפדחת, והולכת לישון עם פיג´מת פו הדב שהם כה מחבבים. לאיזה תשובה ציפית ממי שהקימה את מוזיאון "יד לפולין" הידוע, המעלה על נס את תרבות פולין ומורשתה??? וברצינות - נסי להבין אותם, עוד כמה חודשים את חוזרת לבית-ספר ואז הם בכלל ייפרדו משעות השינה המועטות שהרשית להם עד היום. והמצב הבטחוני באמת זוועה מהלכת (ודווקא לי אין קשר לזה הפעם), ואת בעצמך צריכה לחשוב לאן את הולכת כל פעם כשאת יוצאת מהבית. זו המציאות, את לא היחידה שהוריה מתנהגים ככה. ואם היית בת שלי, לא היית בכלל יוצאת מהחדר, רק שתדעי !!!

מריה12

New member
אמא שלי לא מרשה לי לצאת למועדון!!!

אז אמרתי לה גם לך אני לא מרשה לצאת למועדוני לילה עד שתרשי לי לצאת למועדון.. חיחיחי ואני רצינית :) היא לא תצא! :)))

NaDaV18

New member
וואלה אמא שלך יוצאת למועדוני לילה?

יש פה אמאות חבל"Z..

מריה12

New member
אמא שלי לא מרשה לי לצאת למועדון!!!

אז אמרתי לה גם לך אני לא מרשה לצאת למועדוני לילה עד שתרשי לי לצאת למועדון.. חיחיחי ואני רצינית :) היא לא תצא! :)))

מריה12

New member
חחחח זה נשלח.. ואז ניתקע ולא עלה..

חזרה לפורום1! אז לחצי שוב(אני יודעת שאני חכמה) וזה שלח פעמיים.. :) וכן אמא שלי יוצאות למעדוני לילה פעם ב... סוף סוף היא מצאה חברות:) ותאמת זה התחיל מאז שהיא התחילה לעבוד בבית משוגעים
וכן אני רצינית!

רותם טל

New member
אני דורשת הסבר!!

עבודה בבית משוגעים? יציאה למועדונים? מה קורה אצלכם?

מריה12

New member
חחחח הסבר :)

אמא שלי עובדת בבית משוגעים.. ממ לא בית משוגעים.. אלא עם חולי נפש.. ומאז שהיא התחילה לעבוד שם אז העובדים האחרים..יותר נכון העובדות.. נהיו חברות שלה.. ומזמינים אותו למעדוני לילה.. חתונות.. ועוד שטויות.. שפעם היא לא היתה יוצאת.. :)

adam65

New member
הבעיה האמיתית היא, שכולם צודקים...

ילד צודק, ההורים לא מנסים להיות מעצבנים, הרי את לא ממש מאמינה שכל בוקר הם יושבים בחדר ומתכננים "איך נעצבן היום..." העניין הוא, שאם (חלילה) את תצאי לעיר ויקרה לך משהו, הם לעולם לא יסלחו לעצמם, והמחשבות של "למה לא התעקשנו שתישאר" יענו אותם יום ולילה. מצד שני, להשאר כל החופש בבית ולא לצאת בכלל, זו גזירה שה"ציבור" לא מסוגל לעמוד בה, ולכן חייבת לבוא פשרה , שקד הציעה את קופת חולים אחרי 8 בערב,לא רע, אפשר לשבת על איזה אופטלגין ולתפוס ראש טוב
אבל ברצינות, אני חושב שאם תמצאו מקום (פאב, מועדון וכו..) קצת מחוץ למרכז העיר ושיש לו מאבטח גדול ועצבני בכניסה, ההורים יאלצו לבלוע את "הצפרדע" הזו... לא?

למעלה