מטרנה

מטרנה

היי לכולן שאלתי גם בפורום הורים לילדים אבל גם כאן אני מעוניינת לשאול: היי לכולן יש לי שאלה אנחנו קונים בחצי חינם את כל הקניות שלנו אבל עכשיו העלו את המחירים של האגיס/ז וגם של המטרנה פרימיום, אין לי מושג למה והעליה היא משמעותית. ראיתי בחצי חינם שיש מטרנה פרימיום כשרה למהדרין, לא שאנחנו כל כך שומרים..., אבל היא זולה ב7-8 שקלים מהרגילה. שאלתי היא: האם מישהי משתמשת במטרנה למהדרין?, לפי מה שקראתי ההרכב התזונתי הוא דומה בשתי המטרנות. האם יש שינוי משמעותי בהרכב(משהו שאתן יודעות ואני לא) תודה מראש אורית

מתרגשת

New member
שאלה מוזרה לי מעט

אולי תשאלי במטרנה
או שהבנות הדתיות שיש כאן יוכלו לענות.... ואולי דווקא הן מניקות

עמית@

New member
אני מאמינה שזו אותה מטרנה

מוצרים לשוק הדתי זולים במעט (וחוסכים בעטיפות/פרסומות) את יכולה להתקשר לחברה

dafgol

New member
הי אורית

אין לי מושג לגבי מטרנה כשרה למהדרין , אבל מציעה לך ליצור איתם קשר ולשאול. מצרפת לך קישור לאתר של מטרנה.

tonti

New member
שאלתי את אחותי

והיא אומרת שברמדיה משום מה גם יותר זול המהדרין שלהם. והיא אומרת שהאבקה נראית שונה מהרמדיה הרגילה. ולטענתה ברמדיה הרגילה יש יותר שלבים מאשר המהדרין. (ולידע כללי-המהדרין זה "חלב ישראל" והרגיל זה חלב של גוי). ואם אתה שואל אותי עדיף כמה שיותר שלבים. יש משמעות מאוד גדולה להרכב התמ"ל בין כל דרגה.

liat ליאת

New member
אני לא קונה את המהדרין

אבל יצא לי פעם לבדוק לגבי המרכיבים של המטרנה שכשרה למהדרין והמטרנה הרגילה - דבר ראשון זה חלב ישראל ולא חלב עכו"ם, ודבר שני זה מכיל הרבה פחות דברים מהמטרנה הרגילה. כך שכנראה כאן נעוץ ההבדל במחיר. אגב - יש היום להשיג מטרנה פרימיום כשרה למהדרין גם בשיטת השלבים. כך שמהבחינה הזו זה נשאר אותו דבר.

למעלה