מטרת הפלשתינים היא לפגוע במערכת האכיפה

golesh4u

New member
מטרת הפלשתינים היא לפגוע במערכת האכיפה

בישראל, בבחינת "אנחנו נשחרר רוצחים שפוטים, אם תרצו או לא".

לא ממש

מטרת הפלסטינים היא לרצוח אזרחים וחיילים נוספים. הם יודעים שהדרך הטובה ביותר שלהם לעשות את זה היא לחטוף חייל ואז לסמוך על הסמרטוטים שבחברה הישראלית שילחצו על הממשלה לשחרר תמורתו מאות רוצחים שיחזרו לרצוח אזרחים וחיילים ישראלים. מצטער נועם שליט, אבל גם אני עדיין חי, ואני לא מוכן להירצח בשביל הבן שלך!

מעסה11

New member
סמרטוט מי שאדיש לאדם במצוקה

הפתרון לבעיות הביטחון של ישראל,הוא לא הקרבת שבויים,אלה פעילות יוזמה נגד מחבלים, וחיזוק האבטחה בגבולות ,ובמעברי הגבול, אם לא יעשו צעדים אלה, ממילא יש סיכוי מצויין שתרצח,רק לא בשביל הבן של נועם שליט,אלא לשווא

קמנצינד

New member
לא מבין אותך, מעסה11...

למה אתה מתייחס אל ה'גם אני עדיין חי' הזה ? הוא כזה קשקשן, פלצן ופחדן, ואומר דברים שאין מאחוריהם כלום. הרמטכ"ל, וראש השב"כ אמרו שאנחנו יכולים להתמודד עם המחבלים שהחמאס דורש, אבל נראה ש'גם אני עדיין חי' חושב שהוא יודע יותר מהם.... אז אל תתייחס אליו. הוא סתם צומי אחד.

מעסה11

New member
צודק אחי..אבל חשוב לי שאחרים ידעו

שמה שהוא אומר לא מבוסס, לא אנושי, וממש לא נכון, אני פועל כאן למען גלעד שליט ,ולמען חיילי צהל,לא לטובתי האישית,מבחינתי הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה,הבעיה היא הנזק שדבריו יכולים לגרום לנורמות בישראל,לחיילי צהל ,ובמיוחד לגלעד שליט ומשפחתו,שאני אישית בכלל לא מקורב אלהם.

golesh4u

New member
רצוי להאבק באותם פלשתינים שגרמו לבעיה, במקום

לרדת אחד על השני. ומאבק איו בהכרח מלחמה

מעסה11

New member
תודה לך עך התמיכה האיכותית :)

כול הכבוד לך, על התמיכה האיכותית והמבורכת, בי ובשיחרור גלעד שליט, מצפה גם מתומכים אחרים ,להביע דעתם כאן:)

לא שכחת את ראש המוסד?

שבגלל חוות דעתו אולמרט הבין ברגע האחרון כמה חיים ייהרסו אם הוא ישחרר את המחבלים? אבל כנראה שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממנו... גם אולי כדאי שתלך לספר לקברים של 180 הנרצחים כתוצאה מעיסקאות עבר שהם לא באמת מתים. אנחנו הרי יודעים איך להתמודד עם המחבלים ששוחררו (שזה אומר על ידי איסוף חלקי הגופות שלהם מהאוטובוסים והמסעדות שבהם הם יתפוצצו). "מי שאינו לומד מההיסטוריה, נידון לחזור עליה"- סנטיאנה. אבל בעצם, גם ממנו אתה יודע יותר טוב. לעצום עיניים! מצטער קמצן-ציאניד, אבל גם אני עדיין חי ואני לא מוכן להירצח בשביל גלעד!

מעסה11

New member
ההורגים בטרור בגלל מחדלים לא מעיסקאות שבויים

העובדה שהטרור קטן ,לא נעוצה בכך,שמספר המחבלים המסוכנים הצטמצם למספר קטן, אלא בגלל השיפור שחל בהסדרי הביטחון בגבולות ובפנים הארץ, לולא שינוי זה, היו ממשיכים לההרג ישראלים בפיגועי טרור ,המחבלים שפגעו בישראלים,ברובם נפגעו קשה או נהרגו בפיגועים שעשו, גם הישיבה בכלא של האחרים החלישה אותם וניוונה אותם מספיק ,אז אל ת'זיין ת'מוח

prince779

New member
אבל תקלוט משהו

שחרור סיטונאי של כמות כזו של מחבלים ייתן זריקת מרץ אדירה לטרור, לא רק מהבחינה המספרית (למרות שאין לזלזל גם בנתון זה), גם מהבחינה המורלית, מאות מחבלים עם רקורד מוכח ומוצלח בביצוע פיגועי טרור יצטרפו לחמאס כאשר הם נחושים לבצע פיגועים, לסחוף את הארגון קדימה, ההצלחה שלהם מובטחת. אתה כותב שהפיגועים הצליחו כתוצאה ממחדל בטחוני, אבל תבין, מחדלים בטחוניים תמיד יהו, אין מערכת מושלמת, זה לא אפשרי לעצור כל פיגוע, הם ינסו וינסו וככל שיגברו הניסיונות יגברו גם ההצלחות. אתה בטח זוכר את הניסיונות לחטוף חיילים לאורך השנים, ניסו וניסו וניסו עד שבסוף הצליחו והם גם יצליחו שוב, זו וודאות. זריקת המרץ הזו תגרום להם לנסות יותר וביותר יעילות, גל הפיגועים הבא מובטח. ואין שום מערכת שתמנע את זה במאה אחוז. לדעתי האישית, את שליט יש לשחרר באמצעות מבצע צבאי נקודתי בלבד. ומה שיהיה - יהיה. הסיכון שגלעד שליט חס וחלילה יהרג במהלך המבצע קיים, אולי הוא אפילו גבוה למדי, בכל אופן זו לדעתי הדרך היחידה, אי אפשר לרסק לחתיכות את העקרון הצבאי לפיו לא מנהלים משא ומתן עם טרוריסטים, אי אפשר לתת לזה להמשך, אי אפשר לתת לחבורת טרוריסטים להחזיק מדינה שלמה בביצים.

מעסה11

New member
מערכת הביטחון השתפרה,לא יהיה גל פיגועים נוסף

צהל למד את לקחי גל הפיגועים האחרון , ושיפר עמדותיו ואמצעיו,כך שעכשיו אפשר סוף סוף להיות אנושיים, ולהחזיר את גלעד שליט

ומה בדיוק השתפר מאז?

מה שהשתפר הוא שפעילות מאומצת של צה"ל בתוך הערים הפלסטיניות, תוך סיכון חיילים רבים וגם מותם ופציעתם של חיילים רבים, לכדה כמעט את כל הרוצחים הפלסטינים, ואת מתכנני הפיגועים שיודעים כיצד ניתן להוציא לפועל פיגועים, וזרקה אותם לכלא. מי שנשאר בשטחים זה בעיקר הדגים הקטנים, הן מבחינת הנכונות למות בפעילות טרור, והן מבחינת הידע הארגוני והמעשי בביצוע פיגועים. אז מה לדעתכם יקרה כשנשחרר את כל אלה שמוכנים לרצוח ויודעים איך לבצע פיגועים??? מצטער מעסה 11, אבל גם אני עדיין חי, ואני לא מוכן להירצח תמורת גלעד!

prince779

New member
אבל חשבת אולי שחלק גדול ממה שהשתפר

זה שצה"ל פשוט הצליח לעצור את ראשי הטרור הגדולים, וגם זה במחיר כבד מאד?

prince779

New member
סליחה...

לא שמתי לב ש"גם אני" כתב פחות או יותר מה שאני כתבתי.

מעסה11

New member
צהל לא הצליח לעצור את מרביתם

יש עוד הרבה רבע מרצחים חופשיים.. העובדה שאין פיגועים,נעוצה בשיפור האבטחה לאורך הגבולות

למעלה