מט. תעופה

יניב10

New member
מט. תעופה

מה התפקיד הזה? איפה מתקיים הקורס? כמה זמן? איפה השרות? האם התפקיד מעניין?

Iron^Maiden

New member
תגיד אתה אוטיסט?!?

יא שמן, אתה לא יכול לכתוב את כל השאלות האינפנטיליות שלך בהודעה אחת?? או יותר טוב פשוט לא לכתוב כלום??

-aviram-

New member
יניב יא לחוץ...(מוקדש לטל עדתו)

למה להקשות על האנשים שכל כך רוצים לעזור כאן? עשה לכולם טובה, ובפעם הבאה שיש לך כל כך הרבה שאלות, תשאל 2-3 שאלות כל יום , רצוי באותה ההודעה כדי לא לבלבל יותר מדי לאנשים פה את המוח. ותאמין לי שיש המון אנשים ונשים שיכולות ויכולים לעזור לך, ותאמין לי שעוזרים פה הרבה.למשל, אני בטוח שטל עדתו שנראית לי בחורה מאוד אינלגנטית ומבינה יכלה לעזור לך אבל מספר ההודעות הרב והדרך המציקה בה שאלת את השאלות בטח גרמה לה שלא לענות. לפחות כך זה נראה עד עכשיו. אותו הדבר ייאמר על פורשת כנפיים ועל avipe ועל עוד רבים כאן.

יניב10

New member
תגובה

אני מסיים טירונות עוד שבוע וראיתי בתוך התיק הרפואי שלי רשימת קורסים שקרפ``ר צריך לבדוק להם קשירות.את מה שלא ידעתי שאלתי. כשאני יפגש עם ק.מיון אני יהיה מוכן ולא יהיו לי הפתעות -אני ידע על התפקיד ולא יסתפק בשטויות שק.מיון מנסה למכור.בשבילו הכל מתאים לך. דבר שני לא בטוח שאנשים יודעים על התפקידים חלק באים בתור קיצורים לא מוכרים וזה לא קשור לאינטילגנטיות זה קשור לידע.(תודה לחיל בלאי). דבר שלישי מה כבר אפשר לשאול על התפקידים חוץ מ: 1 משך הקורס 2 איפה השיבוץ לאחר הקורס. 3 אם הקורס מעניין בכלל.אולי לא שווה לבחור בו. זה מה שעיניין אותי במיוחד בקורסים.אני לא מוצא שיש עוד מה לשאול. אז במקום לבלבל לי את המח מי שרוצה לעזור יבורך וגם אני עוזר.וזה שיש לי הרבה שאלות אז מה לעשות שאין בניהן קשר.עובדה שיש מישהו שעזר לי ואני מודה לו(חיל בלאי).כנראה שלא ידעת לענות לשאלות הרבות וזה עיצבן אותך לראות מגילה של שאלות. להתראות יא צ ע י ר ! ! ! או שאולי אתה לפני גיוסך.

יניב10

New member
לא אבל כנראה שאתה כן

לא לא יכולתי ךכתוב הכל במודעה אחת כי אין קשר בין התפקידים.

למעלה