מיאוזיק - MELODY IN HUMAN–CAT COMMUNICATION (MEOWSIC)

דגלמנגל

Well-known member
האינטרנט יכול להיות מקום מסוכן מאוד, כמו היער בג'ומנג'י, נכנסים ולא יודעים מתי יוצאים. במיוחד אם ניגשים אליו כמו כלב, ז'תומרת מניחים את האף בכניסה ורצים בעקבותיו אל הלא נודע. אחרי שעה קלה, אולי, מעיפים מבט בשעון... וואללה! הלך הערב ואתו מרבית הלילה. עוד שעה זריחה. אוכל תמיד אפשר למצוא ביער; יותר טוב, פחות טוב, אף פעם לא משעמם.

א ב ל _ לפעמים, ממש בהיסח הדעת, נופלים על מטמון מדהים, מהסוג שתמיד האמננו שצריך להיות אבל מעולם לא מצאנו.

כזה מין פרי הילולים, או נכון יותר לאמר "פרי יילולים", נפל לידי בלילה שעבר. אחרי שחרשתי והתפלשתי בו והתמוגגתי, נפלה ההחלטה להביא את המעדן הזה אל "פינת ההאכלה" שלנו (במידע, למה מה חשבתם) בתפוז, לטובת בריאות הנפש של החתולים המתוסכלים, שמדברים אל חבורת חכמים-בעיני-עצמם, שמחייכים אליהם בחזרה, אבל לא מבינים מילה. פלא שהם נושכים אותנו? מי מאתנו לא היה רוצה לשלב נשיכה, בוויכוח על פוליטיקה, או על צמחונות ר"ל...?

אז הנה זה לפניכם

הפיכת קרנפים ואורגזמה לפתיחת אפים - איג נובל 2021

"פרי היילולים" נמצא, בכתבה, בפרק: "חתולים מדברים". שווה לפתוח את כל הקישורים, אבל כדי לנגוס ישר בבשר, אז המחקר עצמו נמצא בקישור של: "הקולות הרבים". כותרתו: "CAT SOUNDS: CAT VOCALISATION TYPES", וקישורו: http://vr.humlab.lu.se/projects/meowsic/catvoc.html.
הקישורים במחקר מובילים להסברים מפורטים, סרטונים והקלטות, של סוגי היילולים והאפקטים הקוליים, אצל חתולים שונים (אגב, בדפי הסרטונים, בצפייה ביוטיוב, ישנם סרטונים נוספים באותו נושא). מעניין לפתוח את הלשוניות באתר ולעקוב אחר תהליך הלמידה, של החוקרת, לאורך השנים.

כאוהבי חתולים, חשוב לנו להבין, למה בדיוק התכוון המיילל, באינטונציות ובאפקטים הקוליים השונים, שהשמיע לנו, בצד שפת הגוף שלו.

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
האינטרנט יכול להיות מקום מסוכן מאוד, כמו היער בג'ומנג'י, נכנסים ולא יודעים מתי יוצאים. במיוחד אם ניגשים אליו כמו כלב, ז'תומרת מניחים את האף בכניסה ורצים בעקבותיו אל הלא נודע. אחרי שעה קלה, אולי, מעיפים מבט בשעון... וואללה! הלך הערב ואתו מרבית הלילה. עוד שעה זריחה. אוכל תמיד אפשר למצוא ביער; יותר טוב, פחות טוב, אף פעם לא משעמם.

א ב ל _ לפעמים, ממש בהיסח הדעת, נופלים על מטמון מדהים, מהסוג שתמיד האמננו שצריך להיות אבל מעולם לא מצאנו.

כזה מין פרי הילולים, או נכון יותר לאמר "פרי יילולים", נפל לידי בלילה שעבר. אחרי שחרשתי והתפלשתי בו והתמוגגתי, נפלה ההחלטה להביא את המעדן הזה אל "פינת ההאכלה" שלנו (במידע, למה מה חשבתם) בתפוז, לטובת בריאות הנפש של החתולים המתוסכלים, שמדברים אל חבורת חכמים-בעיני-עצמם, שמחייכים אליהם בחזרה, אבל לא מבינים מילה. פלא שהם נושכים אותנו? מי מאתנו לא היה רוצה לשלב נשיכה, בוויכוח על פוליטיקה, או על צמחונות ר"ל...?

אז הנה זה לפניכם

הפיכת קרנפים ואורגזמה לפתיחת אפים - איג נובל 2021

"פרי היילולים" נמצא, בכתבה, בפרק: "חתולים מדברים". שווה לפתוח את כל הקישורים, אבל כדי לנגוס ישר בבשר, אז המחקר עצמו נמצא בקישור של: "הקולות הרבים". הקישורים במחקר מובילים להסברים מפורטים, סרטונים והקלטות, של סוגי היילולים והאפקטים הקוליים, אצל חתולים שונים (אגב, בדפי הסרטונים, בצפייה ביוטיוב, ישנם סרטונים נוספים באותו נושא). מעניין לפתוח את הלשוניות באתר ולעקוב אחר תהליך הלמידה, של החוקרת, לאורך השנים.

כאוהבי חתולים, חשוב לנו להבין, למה בדיוק התכוון המיילל, באינטונציות ובאפקטים הקוליים השונים, שהשמיע לנו, בצד שפת הגוף שלו.

לאחר מכן, בנימה אישית יותר, הייתי מציע לך בפעם הבאה לכלול בפוסט שלך קישורים ישירים לנושא של החתולים, הייתי צריך לדפדף בקישור שעסק בתלייה מהרגליים של קרנפים וכל מיני זוועות אחרות כדי להגיע לעיקר, כלומר לחתולים, כלומר לקישורים אליהם, כלומר למה שבאמת מעניין את באי הפורום הזה, כלומר החתולים.

ובסך הכל, בשורה התחתונה, תודה שהסבת את תשומת ליבנו (או לפחות ליבי) לנושא הזה, שאכן חשוב מאוד, למרות שהחתולים שלי ואני בתקשורת מעולה, ודי מבינים אחד את השני, והשלישי, והרביעי, ואני יודע כי כשהם מנפנפים באוזניים שלהם הם לא מרוצים ופועל בהתאם.

בסדר, אני הולך לקרוא את מה שכתוב שם,

דגלמנגל

Well-known member
לאחר מכן, בנימה אישית יותר, הייתי מציע לך בפעם הבאה לכלול בפוסט שלך קישורים ישירים לנושא של החתולים, הייתי צריך לדפדף בקישור שעסק בתלייה מהרגליים של קרנפים וכל מיני זוועות אחרות כדי להגיע לעיקר, כלומר לחתולים, כלומר לקישורים אליהם, כלומר למה שבאמת מעניין את באי הפורום הזה, כלומר החתולים.

נו, באמת...
לשם הפרק אין קישור מיוחד. מגיעים אליו דרך ctrl+f וכשכבר נמצאים שם, כל הקישורים פרושים מול העיניים.
לגבי קישור ל"בשר" - יש משהו בדבריך. אני נוהג לרשום את נושא הקישור בנפרד מהקישור עצמו, למקרה של שבירתו עקב שינויים באתר, אבל בין 4 ל-5 בבוקר, כשכל הסיפור כתוב ב-Word, למשלוח מאוחר יותר, הפרטצ'יק הזה התפספס. 'תה יודע מה, יש לשונית עריכה. אנ'לא יודע אם אפשר לערוך אחרי יממה. בפורמט הישן היתה מגבלת זמן. אנסה. בינתיים, חשוב כחתול ונסה להתייחס לבעיה כאל קונג, שבתוכו נמצאת ארוחת הבוקר שלך...

וואלה זה עובד !!!!!!!!!! עכשו יש קישור.

נערך לאחרונה ב:
למעלה