מיאוס ממוזיקאים נערצים

יניבל1

New member
מיאוס ממוזיקאים נערצים

אני בטוח שלכולכם קרה שהיה איזה אומן שממש הערצתם ,אחד שהתחברתם גם למוזיקה וגם למילים, וטחנתם את המוזיקה שלו אבל בשלב מסויים, אולי כתוצאה מהטחינה או עקב השתנות טעם מוזיקלי הפסקתם לאהוב את המוזיקה שלו האם עדיין היה לכם מקום בלב לאותו אומן? האם עדיין הייתם יכולים להגיד בגאון שהוא אחד המוזיקאים האהובים עליכם? אם תרצו תקראו לזה "שיריין לעצמו מראש מקום בהיכל התהילה שלי"

אצלי זה יותר "תקופות"

אצלי זה יותר "תקופות" מה שניקרא דוגמא: יהודה פוליקר היה זמן שכל יום הייתי שומע דיסק שלו עד שבאמת נמאס ואז עוברים הלאה לחיפוש אחרי מוזיקה אחרת וטובה אצלי זה עניין של תקופות אני לא חושב שיהודה טוב פחות פשוט קצת נמאס

Karina85

New member
גם אצלי זה תקופות...

יש את האמנים שלעולם לא ימאס לי מהם... ברי אני שומעת כבר שנים ולא נמאס... גם אביב...

לפני 5 שנים , אהבתי נורא את עברי לידר

זה עוד היה בתקופה לפני ההייפ המטורף עליו, הוא עוד לא היה מיינסטרים. ואהבתי נורא את הכתיבה שלו, אני עד היום אוהבת את השירים שהוא כותב. אבל מבחינת מוסיקה אני כבר לא מתחברת, גם כל הגל הזה סביבו הרתיע אותי, הוא נהיה אליל הבנות וזה לא בשבילי. חוץ מזה שפעם הוא נכנס לפורום שלו בתפוז וכתב הודעה בשגיאות כתיב

גמאני

ואני גם זוכר את ההודעה בשגיאות כתיב :) ואת הטענות שהוא מסומם בעוד הוא טען שהוא מצונן. לא חשוב, אהבתי אותו מאוד פעם, היום אני כבר לא מצליח להתחבר. כמעט הלכתי להופעה שלו לא מזמן אחרי כמה שנים, אבל אני חושב שטוב שלא.

אמרתי לעצמי לא להגיב לך,

אבל אנשים אחרים עלולים להסיק אותה מסקנה לא חכמה במיוחד שלך. אין קשר בין הסמים ושגיאות הכתיב. טענת הסמים הייתה קשורה לאירוע אחר שעברי הפריך. 'בעיית' השגיאות כתיב. קודם כל- יש בעיה מסויימת עם שגיאות כתיב. אבל זה לא המקום...ואתה לא האיש שאני רוצה לדון איתו על זה. אבל גם הבחורה החביבה שלעיל וגם אני לא ציינו את זה כבעיה אלא כאנקדוטה משעשעת.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif דיסק ראשון-שני שלו ממש אהבתי, זה היה עוד כשהייתי ביסודי... אבל אז הוא פשוט התחיל לאבד את זה מבחינתי... חלק ניכר משני הראשונים שלו עדיין יש לי על הMP3. לאלה שיצאו אחריהם לא הקשבתי במלואם...

bleeding guitar

New member
עברתי את זה ../images/Emo168.gif

עם ירמי קפלן. היה לי תקופה שממש הייתי חולה עליו על המוזיקה שלו מה לא, פתחתי בשבילו אפילו פורום בתפוז. אבל... לאט לאט הכל התחיל להמאס עלי, הפורום, ההערצה, המעריצות בנות 14 שבאות להופעות כי ירמי חתיך, והאגו עצמו של קפלן עצמו שהוא די בשמיים. תגידו מה שתגידו שאי אפשר לערבב את המוזיקה עם האישיות של הבן אדם, אני לא מסוגלת לאהוב אמנים שחושבים את עצמם יותר מידי גם אם המוזיקה שלהם מדהימה (עיין מקרה ש.ה אבל המוזיקה שלו לא כזאת מדהימה). יש לי פינה איפשהו לירמי עדיין אצלי, בעיקר ללהקה שלו תערובת אסקוט
, עוד הלכתי להופעה שלו אחרי שהחלטתי שאני כבר לא ממש אוהבת יותר, לא נהניתי אבל גם בגלל ובעיקר שהלכתי להופעה שלא מתאימה לי, ידעתי מראש שהוא מארח את ברמן ואני לא אוהב את זה (מצד שני היה מופע פותח אייל אבל צור
) הוא דווקא לא אחד מהמוזיקאים האהובים עלי, יש טובים יותר, פעם חשבתי אחרת.

נגיד, היהודים? ../images/Emo9.gif

וכן, עברי לידר [שגיאות כתיב?!
] ואם הולכים ממש אחורה בזמן ליסודי, אז מראיה קארי

שלמה ארצי-טחנתי מליוני הופעות

ופתאום קם (תי) אדם (אני) בבוקר ומרגיש(ה) שאני לא יכולה יותר 10 שניםםם קולטים זה המון זמן לחיות בטירוף שלמה ארצי עכשיו אני באותה מתקונת רק עם יוני בלוך אבל,,,,ישנם כאלו שאני המון שנים אוהבת ולא נמאס לי אף פעם פורטיסחרוף (ביחד וכל אחד לחוד) ,חמי רודנר,דנה ברגר,יזהר אשדות ועוד רבים וטובים

אני מאמין שלעולם לא ימאס לי משלמה.

כולם ילכו אצלי, ושלמה תמיד ישאר.

לפעמים דברים קורים בלי שנרצה

לא בחרתי את זה,פשוט קרה אני במצב שאפילו אם הוא מושמע ברדיו אני מעבירה ..... עצוב

אני לא שומעת אותו בקטע של לשמוע,

כאילו, הוא לא נחשב אצלי היום משהו שאני ממש "שומעת" ואם תגידו לי לבחור לשמוע משהו ברגע נתון זה בטח לא יהיה הוא, אבל אני עדיין אוהבת שירים שלו ממש. כאילו, גדלתי עליו. זה לא הצליח לעבור לי עד היום :) וגם לא פורטיסחרוף

ליעתע

New member
../images/Emo45.gif

גם אצלי
מאז שנולדתי מתנגנים כל הדיסקים של שלמה בבית ועדיין לא נמאס לי חח אז לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב אם בכלל

אה,,,,, יוני בלוך../images/Emo151.gif

פעם שאלו אותו (יוני בלוך) איזה רינגטון יש לו בנייד ,הוא ענה שאין לו שיר כי אח"כ ימאס לו מהר אז אצלי זה עובד בערך כך היום אני לא מאזינה כמעט בכלל לדיסקים שלו,כדי שלא ימאס לי אבל מגיעה כמעט לכל ההופעות ,כי הופעה זה משהו מיוחד עם אנרגיות מדהימות כבר כתבתי פה מזמן, פוסט על מתי כספי שהוא אלוהי המוסיקה שלי שהוא ויוני מאוד דומים מכל הבחינות,יש בהם משהו בלתי מוסבר (אדישות,שלוות נפש, גאונות מוסיקלית) שגורם לי שלווה מיוחדת סוג של אורגזמה מוסיקלית קשה לתאר במילים מה אני חשה כשאני מאזינה להם,אבל שניהם מפיקים אצלי את אותן תחושות נפלאות שאף אחד מהאמנים האחרים שאני אוהבת לא מצליח לעשות זו לדעתי,זה משהו ניצחי. אבל,,,,,אחרי הכל כולנו עוברים שינוים תקופתיים(חוויות,אכזבות,אהבות,שינוי חברה, זוגיות,מוות,שכול,שינוי גיל וכו,,,) שמשפיעים עלינו בכל מיני צורות שאחת מהן היא הרגלי האזנה שלנו,או אהבה שלנו לסגנון מוסיקלי מסויים כמו כן גם האמנים שאנו אוהבים משתנים בהדרגתיות וגם עליהם זה משפיע מאוד ביצירה שלהם (ראי דוגמאה אביב גפן פעם הוא שר ' אנחנו דור מזויין' ואני מניחה שאוטוטו הוא יתחיל לשיר שירי ערס). מכאן,שבהחלט יכול להיווצר אצלי מיאוס גם ליוני בלוך המדהים (למרות שזה נראה לי בלתי אפשרי) אבל אם וכאשר זה יקרה,,,אני מניחה שאתמודד עם זה כתבתי כאילו אין מחר,למרות שאני די מתחשבת בחברי הפורום ואני נמנעת מלכתוב על יוני בלוך וכל מי שלא קשור לרוק

למעלה