מיאו... חתולה
E [eLad] New member 27/7/03 #3 נעעעעעעץ!!!!!!!! מה ג'נו רוצה../images/Emo35.gif _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #5 הסוגריים המרובעים מסביב לשם שלי... זה סקסי לאללה אספו את כולן ואולי תזכו בפרס הגדול
נעעעעעעץ!!!!!!!! מה ג'נו רוצה../images/Emo35.gif _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #5 הסוגריים המרובעים מסביב לשם שלי... זה סקסי לאללה אספו את כולן ואולי תזכו בפרס הגדול
N naatz New member 28/7/03 #5 אין לי מושג ../images/Emo150.gif אני כבר מזמן אמרתי שצריך לחסום אותו.. naatz
G genotip New member 28/7/03 #6 נכון. גם אמרת: "צביקה בלומפלד פשוט בחור מקסים יש לו שתי ידיים, פרוסטטה וחתול בשם ואדים."
ח חוצפאי New member 28/7/03 #13 הייתי עם אינפוזיה שבוע, אני יודע איך הולך כל העסק הזה. כעת נותר לך רק לקבל את העובדה: את הפרוסטטה. |חפרן|
הייתי עם אינפוזיה שבוע, אני יודע איך הולך כל העסק הזה. כעת נותר לך רק לקבל את העובדה: את הפרוסטטה. |חפרן|
G genotip New member 28/7/03 #16 אני הייתי בקירייה שבוע.. כל היום הייתי בין חרדים, הלכתי לבית כנסת והתפללתי. אני ואדים! (שאומר לא! לכפייה דתית).
אני הייתי בקירייה שבוע.. כל היום הייתי בין חרדים, הלכתי לבית כנסת והתפללתי. אני ואדים! (שאומר לא! לכפייה דתית).
G genotip New member 28/7/03 #17 בעצם אני לא מופיע בכלל בשיר! אתה ואדים, טל הוא ההפרוסטטה ולאלעד יש שתי ידיים וצביקה? צביקה הוא בכלל פרמאדיק מירושלים, הוא לא קשור לסיפור כאן.
בעצם אני לא מופיע בכלל בשיר! אתה ואדים, טל הוא ההפרוסטטה ולאלעד יש שתי ידיים וצביקה? צביקה הוא בכלל פרמאדיק מירושלים, הוא לא קשור לסיפור כאן.
E [eLad] New member 28/7/03 #18 רק 2 ידיים../images/Emo35.gif תודה רבה !! _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #6 החתול שלי נובח בקולות של חמור משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח
רק 2 ידיים../images/Emo35.gif תודה רבה !! _______________________________________ א עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #6 החתול שלי נובח בקולות של חמור משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח
ח חוצפאי New member 28/7/03 #19 הופה, עז סגולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif