מיאו

מיאו ../images/Emo108.gif

ממ מכיוון שאני מבינה שחסרות לפורום הזה טיפונת הודעות וכי באמת המוווווון זמיין לא כתבתי פה אז הרשתי לעצמי לכתוב הודה לא קשורה כל כך לנמרוד
מממ אז ממש מצטערת שלא כתבתי פה הרבה זמן פשוט אין לי כל כך למה להגיב
/
מממ ובכלל אני פחות כותבת בפורומים ופחות נמצאת בתפוז והיתה תקופה שתפוז לא עבדו לי וכל הקקי הזה אז בכלל מממ וואו זה עצוב נורא שלמרות שלא הייתי פה המון אין כאן יותר מדי דברים חדשים
ואין לי שום רעיון איך לעורר פה אבל אני ינסה להביא אנשים..אנא ערף..למרות שאני מכירה רק מישהי אחת שאוהבת נמרוד לב
מממ ועדיף שנדבר ולאו דוקא על נמרוב לב מאשר שלא נדבר בכלל לא
כל אופן אני אזוז לי שיהיה לפורום הזה רק בהצלחה ואני ממש אשתדל לכתוב פה אגב הוא גם ברך לי מהפורוומים הנכתבים אז בכלל
יומטוף לכולכם
נשיקות וחיבוקים מממ ושוב בהצלחה רבה לפורמינו הנחמד

E l i a n

New member
חמודהההההההההה..!! ../images/Emo24.gif

אז הנה,פתחת את השירשור ואני מזמינה לכתוב פה מה שעולה על דעתכם (ובלבד שלא יהיו קללות,הסתות וכו´..אתם יודעים).. ואם יבוא לכם לדבר על משהו שקשור לנימרוד,אני עוד יותר אשמח
למשל.. אני רוצה לספר לכם על קניית הדיסקים של נימרוד לב,טוב? אז ככה.. את "אין חלום אחר" קניתי לראשונה בפסח 99. מודה,לא מיד עם יציאתו. פשוט,באותו זמן הלכתי עם חברה שלי שפגשתי לראשונה,והחלטתי,מאחר שאני אוהבת את "רץ אל תוך הים" ואת "זה כל הקסם" ושמעתי גם אחרים..אז החלטתי לקנות,ואז היה בדיוק במבצע, עם דיסק רימיקסים לשיר "כל העולם שבחוץ" (אגב, מישהו קנה את הדיסק באותה תקופה, עם הדיסק הזה גם?) אז קניתי..התאהבתי לגמרי..!בקול שלו..במילים..במוסיקה..התרשמתי מחוברת השירים.. אחרי איזה..שנתיים..עברנו דירה..והמערכת סטריאו שלי ניגנבה מהמחסן שבו היא אוחסנה,יחד עם הדיסק "אין חלום אחר" במקום של הדיסק.. אז שמחתי לפחות שלגנב יש מוסיקה טובה..>חיוך ציני< אחרי שהיא נגנבה קניתי את הדיסק שוב (אני לא בעד צריבת מוסיקה).. "מציאות הפוכה" קיבלתי לפני שנתיים..בדיוק ביום שהוא יצא..אני שכבתי לי בבית חולה במחלת הנשיקה..ואבא שלי קנה לי את הדיסק ושם לי במערכת סטריאו (החדשה)..ואני כל כך נהניתי מהדיסק,ששמעתי אותו שוב ושוב ושוב,עד כדי כך שתוך יומיים,ידעתי את רוב השירים בע"פ..(ככה זה ששוכבים כמעט 24 שעות במיטה עם 38.4 חום..כמעט מדי יום,עד שהמחלה עוברת..) ו..זהו.. עכשיו מחכה לדיסק השלישי.."בית השמש"..יש לי ציפיות בקשר אליו..

שמיצי ../images/Emo13.gif

אם כבר מדברים..
את ´אין חלום אחר´ הקלטתי מחברה שילי לפני חודשיים בערך אבל האמת עדיין לא יצא לי לשמוע את זה *רוני מדביישת
* חיחי מכירה משם רק את ´זה כל הקסם´
ככה זה שיש לך אח שכל פעם ששומע בן שר מחליט שזה אביב גפן ולוקח לך את החוט של המערכת
את מציאות הפוכה לא יצא לי לשמוע אפילו פעם אחת
שמעתי מתוך הדיסק את השירים ´ימים טובים´,´גשרים´,´אחד ממליון´,´כדורים פורחים´ וזהו אני חושבת
ממ את השיר ´על הכביש´ אני ממש אוהבת אני במגמה לאסוף כייסף בשביל ´בית שמש´ שיהיה לי בהצלחה

E l i a n

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה לרוני, ולכולנו..

רוני,איך שמעת את "גשרים" ואת "אחד ממיליון"?..האם הם יצאו כסינגלים ולא ידעתי..? אני בשוק,אני בהלם,אני ה-מו-מה! ו..אח שלך קטן או גדול..?אני לא מעודדת אלימות במשפחה..!
אני מקווה שתשמעי את ההקלטה בקרוב. אני אתמול שמעתי את כל הדיסק מההתחלה עד הסוף (שוב) וזה היה כל כך מדהים..!! המוסיקה של נימרוד עושה לי כל כך טוב על הנשמה..! אני מקווה ש"בית השמש" ייצא בקרוב..!! אני מכירה משם כבר שני שירים..!! ייאיי! אני כבר עשיתי "מנוי" ברשת סופר זאוס בקניון הקרוב לביתי, וביקשתי מהם שיודיעו לי כאשר הוא יגיע לחנות שלהם..
והם הסכימו! אין על חנויות דיסקים-הן הכי טובות שיש! -עוד מעלילות אליאן וחנות טאוור רקורדס ב******, בהודעה הבאה- אליאן

ייאי תודה:)

מממ ´גשרים´ ו´אחד ממליון´ אכן יצאו כסינגלים לרדיו כנראה כאילו כי אני שמעתי אותם שם
ממ ממ ואח שלי גדולל
אני לא מעודדת אלימות בכלל
חיחי אהובתי איפה שמעת את השיר השני מ´בית השמש´
שבת שלום שיהיה לך ולכונלו
נשיקות

E l i a n

New member
השיר השני מתוך "בית השמש"..

ששמעתי,הוא שיר הנושא..(כנראה,אני כמעט בטוחה-לא לגמרי,שהוא יהיה שם..) ואפשר לשמוע אותו,אם יש לך מדייה פלייר ורמקולים עובדים,בלינק למטה. תהנו!!!!

למעלה