מיאמי-טנסי
בקשר לטנסי אני דווקא אופטימי, הם אומנם שיחקו לא מי יודע מה, אבל מיאמי עדיין אחת ההגנות הטובות בליגה... בקשר לגורג'- לדעתי כריס בראון הוא לא מחליף פחוט טוב. אדי גורג' הוא אחד מה-RB הכי overrated ב-NFL. יש לו ממוצע קריירה של 3.7 ירדים למהלך, אם אני לא טועה הגרוע ביותר בין רצים שרצו 10,000 ירד בקריירה. בכל הקריירה שלו הוא רץ פעם אחת יותר מ-50 ירד, משהו שכריס בראון עשה היום. לזכותו יאמר שהוא לא פיספס אף משחק, תמיד נתן את המקסימום והיה אחד ה- power backs הטובים בליגה. למרות זאת אני לא רואה סיבה להגיד שבלעדיו טנסי אבודים, בראון רץ היום ל-100 יארד במחצית אחת בלבד ונראה כשחקן שבהחלט יוסיף מימד נוסף להתקפה שלא היה קיים עם ג'ורג'. למיאמי באמת לא היה מזל היום עם penalties, אבל לטעמי הם נראים יותר טוב מהצפויי. בעמדת ה-QB יש להם 2 שחקנים שיכולים לתת משחקים סבירים+, לאמאר גורדון הראה שהוא הרץ החזק שלהם וקשה לי להבין למה הוא לא פתח את המשחק. מטרות ל-QBs לא חסר להם ובמיוחד מקמייקל שנראה כאחד מחמשת ה-TE הטובים בליגה. למרטי בוקר יקח קצת זמן ללמוד את ההתקפה אבל גם הוא שחקן מצויין. ההגנה שלהם, לטעמי, אחת מחמשת הטובות בליגה. למרות זאת לפליאוף הם כנראה לא יגיעו, אבל גם לא יתבזו, אני צופה להם עוד עונה של מאזן חיובי...