מיאמי-טנסי

Ilya T

New member
מיאמי-טנסי

באמת כואב הלב על מיאמי בגלל העסק עם ריקי וויליאמס. הגנה מעולה מתבזבזת על התקפה שלא מסוגלת לכלום... ג'וניור סיאו וזאק תומאס פשוט מעולים, נמצאים בכל מקום, והכל בשביל מה? כדי שהרצים יפשלו ויכריחו את פידלר לזרוק נגד כמעט כל הטיטאנס שמכסים את המסירה. חבל, חבל...

gadotmi

New member
מיאמי - טנסי

אמנם היה ברור עוד לפני שריקת הפתיחה שטנסי עדיפים, אבל שימו לב למספרים: במחצית הראשונה הם בקושי הגיעו למצבים, והיתרון הברור שהיה להם ביארדים לא תורגם בכלל לנקודות: רק 7-0. אבל איך הדולפינס הצליחו לתת את המשחק זה ממש לא להאמין !! בלי משחק התקפה בכלל ועוד עם כל כך הרבה עבירות טפשיות של רוקיס. לגבי טנסי: למרות שפישר הוא מאמן מצויין )מדורג מאוד גבוה בין המאמנים הפעילים), אני בכלל לא בטוח שבהמשך הליגה היכולת הזו תספיק כדי להגיע בכלל למאזן חיובי, שלא לדבר על פליאוף. מה לעשות שאדי ג'ור' ברח להם ועכשיו הם הרבה הרבה יותר תלויים בבריאות של מקניר המצויין. בכל מקרה, אני מקווה ששני המשחקים של מחר יהיו יותר טובים מזה של הערב. והכי חשוב: כל הכבוד ל METV שהתארגנו וסדרו לנו בונוס של משחק נוסף בשבוע הפתיחה.

Yo-man

New member
עוד לגבי המספרים

כל המשחק הזה מק'ניר זרק רק 73 יארד. על הקרקע הם עשו את רוב העבודה (183 יארד). זה כלום בשבילוץ זה נראה כאילו הם ידעו שזה לא יהיה קשה מידי, ובאו להתאמן על משחק ריצה, תוך כוונה שאם זה לא יצליח, תמיד הם יוכלו לזרוק... ועוד נקודה - מרגע שפילי החליף את פידלר התעוררה התקווה במיאמי. מאוחר מידי, נכון, אבל נראה מה יהיה בשבוע הבא. מי יפתח את המשחק. אם יתנו לפילי לנסות להזיז דברים, יש סיכוי שנראה את מיאמי מנערים את אבק הלוזרים מהמדים. יאללה, שנהנה מחר...

gadotmi

New member
שנהנה מחר

יורם, אני חושב שהמשפט האחרון הוא הכי נכון והכי חשוב בתגובה שלך. זה לא שאני לא מסכים לניתוח לגבי החלפת ה QB של מיאמי, אלא פשוט מכיוון שהמשחק היה כל כך מאכזב, שאני בציפיה דרוכה לצפות בסיאטל מחר (איזה יופי שהקדימו את המשחק של טנסי-מיאמי כך שמתאפשר לצפות בסיאטל המבטיחים....). דרך אגב, אם כבר מדברים על סיאטל, מישהו בפורום הזה זוכר את סטיב לארג'ט? (זה חידון קטנטן, נראה מי ידע).

ofribecker

New member
זה סטיב לארג'נט עם נון

סטיב לארג'נט היה הקווטרבק (הראשון?) של הסיהוקס. בשנות ה 80.

royfr

New member
היה הרסיבר שלהם

החזיק בזמנו את כל שיא הקריירה בליגה. דייב קרייג היה ה-QB

Ilya T

New member
מיאמי-טנסי

בקשר לטנסי אני דווקא אופטימי, הם אומנם שיחקו לא מי יודע מה, אבל מיאמי עדיין אחת ההגנות הטובות בליגה... בקשר לגורג'- לדעתי כריס בראון הוא לא מחליף פחוט טוב. אדי גורג' הוא אחד מה-RB הכי overrated ב-NFL. יש לו ממוצע קריירה של 3.7 ירדים למהלך, אם אני לא טועה הגרוע ביותר בין רצים שרצו 10,000 ירד בקריירה. בכל הקריירה שלו הוא רץ פעם אחת יותר מ-50 ירד, משהו שכריס בראון עשה היום. לזכותו יאמר שהוא לא פיספס אף משחק, תמיד נתן את המקסימום והיה אחד ה- power backs הטובים בליגה. למרות זאת אני לא רואה סיבה להגיד שבלעדיו טנסי אבודים, בראון רץ היום ל-100 יארד במחצית אחת בלבד ונראה כשחקן שבהחלט יוסיף מימד נוסף להתקפה שלא היה קיים עם ג'ורג'. למיאמי באמת לא היה מזל היום עם penalties, אבל לטעמי הם נראים יותר טוב מהצפויי. בעמדת ה-QB יש להם 2 שחקנים שיכולים לתת משחקים סבירים+, לאמאר גורדון הראה שהוא הרץ החזק שלהם וקשה לי להבין למה הוא לא פתח את המשחק. מטרות ל-QBs לא חסר להם ובמיוחד מקמייקל שנראה כאחד מחמשת ה-TE הטובים בליגה. למרטי בוקר יקח קצת זמן ללמוד את ההתקפה אבל גם הוא שחקן מצויין. ההגנה שלהם, לטעמי, אחת מחמשת הטובות בליגה. למרות זאת לפליאוף הם כנראה לא יגיעו, אבל גם לא יתבזו, אני צופה להם עוד עונה של מאזן חיובי...

roniway1

New member
דעתי על המשחק

הייתי בטוח שמיאמי תנצח , גם בגלל הביתיות וגם בגלל שלדעתי הם מוכשרים מאוד , וטובים יותר מטנסי. במשחק טנסי אכן הייתה טובה יותר - אלא שיכולת כזאת לא תספיק לה אם ברצונה להגיע רחוק. מיאמי הוכיחה שהיא קבוצת הגנה מצוינת! חבל שההתקפה לא התייצבה למשחק.

למעלה