מיאסטניה גראביס

elly2

New member
מיאסטניה גראביס

שלום רב ! לפני מספר חודשים אובחנה אצלי מחלת מיאסטניה גראביס , ותוך כדי הבדיקות התגלה גידול ממאיר בבלוטת הטימוס. הגידול הוסר בניתוח , ולאחריו עברתי סדרת הקרנות במחלקה אונקולוגית . מאז שאובחנה המחלה אני מטופלת בכדורי "מסטינון" שמאפשרים לי תיפקוד חלקי בלבד. עדיין יש לי ראייה כפולה הגורמת לבילבול וטשטוש ( בעיקר מול מסך מחשב ) , חולשה בידיים , ברגליים ובאצבעות הידיים . בימים הקרובים אחזור לעבודה במשרה חלקית לניסיון (לאחר חופשת מחלה של כ-5 חודשים ) והחשש שלי הוא כי לא אוכל כלל לחזור לעבוד במישרה מלאה כמו לפני שחליתי ( עבודתי היא פקידותית ודורשת צפייה ממושכת במסך המחשב , והקלדה רבה במקלדת , ותיפקודים אלו קשים לי . השבוע אגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי לנכות כללית , ושמעתי כי המל"ל נוטה לידחות גם מיקרים הזכאים לאחוזי נכות , או לקבוע אחוזי נכות נמוכים יותר ממה שמגיע. מהם , לדעתך , אחוזי הנכות להם אהיה זכאית בגין מחלת המיאסטניה והסרטן ? לתשובתך אודה.

haimra

New member
אלי דבר ראשון תהי בריאה ואני מציע

לך לאמץ את המשפט שנותן לי את הדרייב בחיים שלי"מה שלא הורג מחשל",ועכשיו לתשובתי למרות רצונך העז לחזור לעבודה,ולא משנה מה הסיבה,את גם כותבת את כל הסיבות למה לא לחזור לעבודה אפילו חלקית לפני שאת מחלימה לגמרי בעזרת השם,אין לי ספק באם תבקשי מהרופא המטפל בך מסמך ובו חוות דעת על מצבך ועל אי יכולתך כרגע לחזור לעבודה תקבלי אותו,וכן תוכלי להשתמש לצורך קבלת אחוזי נכות המתאימים למצבך,על תכנסי למחשבות האם המוסד יאשר לך את הנכות,השקיעי את כל כוחותיך להחלמה,בפורום זה אף אחד לא מוסמך לענות לך כמה אחוזי נכות את אמורה לקבל,ושוב אני מפנה אותך לרופא המטפל בדרך כלל הם יודעים,ומוסמך לענות.חשוב מאוד שתבדקי באם יש קשר נסיבתי בין מחלתך לעבודה שאת עוסקת בה,ובאם כן, זה משנה את כל התמונה מבחינת הזכויות,בכל מקרה את מוזמנת להעלות שאלות בכל עת שתזדקקי,ושוב החלמה מהירה ותהי חזקה אני מחזיק לך אצבעות.בהצלחה.חיים.

למעלה