מיגדר

תותי310

New member
מיגדר

שלום אני תותי אני בת 15 עולה לכיתה י ויש לי חברה שגדולה ממני בשנה אנחנו ביחד כבר שלושה חודשים ואני עוד לא מצליחה להגדיר את עצמי ( היא הראשונה שלי והיא התחילה איתי והסכמתי ככה שאין לי מוסג באמת מה אני כי אני אוהבת אותה אבל אני לא יודעת אם זה רק אליה או שזה רק לבנות או שזה גם וגם ) תעזרו לי להבין איך לדעת מה אני ומה ההגדרה המיגדרית שלי
את התגובות הפוגעניות תשמרו לעצמכם תודה

היי תותי

ברוכה הבאה לפורום

יחסים חד מיניים הם יחסים לא פשוטים, לפחות נראים ככה...
תנסי להבין עם עצמך אם את רוצה להיכנס לקשר כזה תוך כדי הבנה של כל הקשיים ובדיקה עם עצמך- האם את רוצה בקשר הזה ורואה בו מעבר לסקרנות טבעית. למה הסכמת לצאת איתה למעשה? היא מושכת אותך?
&nbsp
את נשמעת מבולבלת וזה טבעי לגמרי, ממליצה לך להתייעץ עם יועצת ביה"ס או לספר להורייך על הרגשות שלך על מנת שיוכלו לעזור לך ולהיות שם בשבילך.

אני מתארת לעצמי שאם היא היתה מרגישה

שהיא מסוגלת לדבר על זה עם מישהו בסביבתה הקרובה, היא לא היתה כותבת כאן ....

באופן כללי יועצת בית הספר וההורים הם פחות או יותר האנשים אחרונים בעולם שאיתם בנאדם (אפילו בוגר!) ירגיש נוח לדון בחיי המין שלו. וזה נכון פי כמה כשמדובר בנטיה ששונה מהנורמה.
אסייג ואומר שיש הורים שמצליחים להגיע לפתיחות מאד גדולה בנושא, אבל הם באמת יחידי סגולה. אצלינו בבית הכל היה פתוח ועל השולחן, ועדיין את העניינים האלה שמרתי לעצמי ולבני זוגי ... מקסימום לחברות הכי-הכי קרובות וגם זה לא תמיד ובטח שלא הכל.

רק רציתי להעיר שמגדר זה משהו אחר.

אם לא היית בטוחה אם את גבר או אישה, הייתה לך בעייה מגדרית. אם את לא בטוחה אם את נמשכת לנשים, לגברים, או לשניהם, זה לא נקרא מגדר.

התשובה היא פשוטה:

את מי שאת. כל השאר לא באמת משנה.

יכול להיות שאת מעדיפה נשים, יכול להיות שזה רק אפיזודה חולפת, ואת מעדיפה גברים, ויכול להיות שאת נמשכת לשני המינים. את רק בת 15, תני לעצמך את הזמן לגלות מי את ומה ההעדפות שלך, למי את נמשכת פיזית, למי את נמשכת נפשית, עם מי את מעדיפה ליצור זוגיות. לא תמיד חייבים הגדרות, ובוודאי שלא תוכלי למצוא תשובות לדברים האלו בדיון בפורום. התשובות יגיעו עם הזמן.

למעלה