מיגון לדרוזי

yaiRR11

New member
מיגון לדרוזי

שלום לכווווולם רציתי לדעת אם מישהו שם מיגון למנוע בדרוזי (האפנוע נפל לי על הצד ואחת הרגליות (אני לא זוכר אם זאת של ההילוכים או של הברקס) פשוט עשתה לי חור וכל השמן ברח- לא משהו נעים במיוחד. יש לציין שהאפנוע סתם נפל לי בבית כשבזזתי אותו על הדשא, ולא ממשהו רציני. לדעתי זה די ביזיוני שדבר כזה בכלל יקרה לאפנוע שטח, אבל נו טוב מילא. בכל מקרה אם משהו הכין או קנה מebay כמו שרואים בגלבה, הייתי רוצה המלצה איפה לקנות תודה שוב יאיר

eringel

New member
תשאל את השכנים

ולפני שאתה שואל בקול רם אצל השכנים, תזכור שהם קצת יותר קצרי סבלנות לשאלות שנטחנו - לכן ערוך חיפוש לפי המילים שבכתורת הודעתך ותמצא המון אינפורמציה. אלדד

M O R M

New member
יאיר יש לי דרוזי עם מיגון

ידוע שהאופנוע רגיש במיכסי הצד שלו ובעלות מאוד נמוכה יכולת לחסוך את הנזק (כנראה מרגלית ההילוכים- נפל על צד שמאל?) העלות כ- 36 $ ב- EBAY של מכסי צד מאלומיניום קליל אותם מדביקים בעשר שניות עם סיליקון שחור שקונים באייס. עליך לקרא את קישורי הגלבה על מנת לוודא שהאופנוע שלך ממוגן היטב. חובה: מיגוני ידיים. מגן גחון רחב. מגיני מכסי צד. תוספות אפשריות: מגן דיסק קידמי. מגן דיסק אחורי. מגן קאליפר אחורי. מגן גלגל שיניים קידמי מחורר ממתכת. עוד שיפורים אפשריים: רגליות רחבות לאחיזה משופרת. סבל לטיולים ארוכים. מיכל דלק מפלסטיק. מיכל דלק מדברי מוגדל לטיולים ארוכי טווח. כיסא ג'ל מרופד. כידון עבה וחזק. מגביהי כידון. אגזוז חליפי ולמי שממש כבד לו הארנק ורוצה לחסוך ממשקלו: קלאץ' אוטומטי. משכך היגוי של SCOTTS עם מתאם SUB שנמצא מתחת לכידון. קרבורטור קהין 39 מ"מ. הכל ניתן לקנות ב- EBAY תחת השאילתה הזו: (DRZ400,DRZ 400,DRZ400S,DRZ 400S,DRZ 400 S,DRZ400SM,DRZ400E,DRZ 400E,DRZ 400SM,DR-Z400,DR-Z 400,DRZ-400,DRZ-400S,DRZ-400SM,DRZ-400E,KLX400,KLX 400,KL-X400,KL-X 400) בשל תקלה בממשק תפוז הסוגריים לא מופיעים כמו במקור בהתחלה ובסוף.

M O R M

New member
40$ למגיני CFC עבור הדרוזי.

מצא את CFC יש להם מגינים טובים. בעצם מנה שוארמה למאמץ החיפוש תסדיר את העניין.... כי קשה למצא אותם מההגדרה של המגינים לדרוזי - EBAY מגיני CFC לדרוזי. המשלוח לארץ 10$ + 29.95$ עבור המגינים + 15 ש"ח לערך סיליקון שחור בהום סנטר או אייס ואו סיליקון אדום ואו מוטודיפו ואו עשר דקות הדבקה 12 שעות להתייבשות מלאה ואו אחד מנה שוארמה לזקן שמן קריח ורעב.

למעלה