מיגוניות

קרן oz

New member
מיגוניות

על פי המידע המופיע באתר משרד הבינוי והשיכון: מהו פרוייקט המיגון? עקב המצב הבטחוני באזור , אישרה ממשלת ישראל תוכנית למיגון דירות מגורים ביישובי שדרות ועוטף עזה , הנמצאים בטווח של עד 4.5 ק״מ מגדר המערכת . המשמעות : מדינת ישראל תשתתף במימון בניית מרחב מוגן דירתי (ממ״ד) בגודל של 9 מ״ר נטו לדירות המגורים הכלולות בתכנית . עלות התוכנית כ - 327 מיליון . ₪ מי אחראי ליישום התוכנית ? יישום התוכנית הוטל על משרד הבינוי והשיכון בתיאום מקצועי עם פיקוד העורף . חברת “עמיגור״ נבחרה לשמש כמנהלת פרויקט הביצוע בעיר שדרות , ותסייע בכל הקשור למידע והנחיות לציבור . המועצות האזוריות אשכול , שער הנגב וחוף אשקלון , ינהלו את הפרויקט ביישוביהן . אלו יישובים כלולים בתוכנית ? היישובים הכלולים בתוכנית על פי החלטת הממשלה הם : שדרות, ניר עם, גבים, ארז, איבים, זיקים, נתיב העשרה, נחל עוז , כרם שלום , כיסופים, מפלסים וכרמיה . מידע נוסף ניתן לקבל באמצעות פנייה אל מחלקת הביטחון של מועצה אזורית אשכול.

1951etti

New member
מיגוניות ברחוב ביאליק בשדרות

השאלה שלי הייתה ספציפית, אני חוזרת על השאלה: מתי יתחילו לבנות מיגוניות אצלנו בשכונה?" קיבלתי תשובה כללית. את התשובה הזאת יכולתי למצוא בעלונים שחילקו לתושבים. אני מקווה שדרככם אקבל תשובה יותר ממוקדת. תודה על ההתייחסות אתי כהן שדרות

קרן oz

New member
מיגוניות ברחוב ביאליק בשדרות

ברצוני לציין, כי אתר עוז לא מטפל בנושאים ספציפיים עליהם אמונים משרדי הממשלה השונים, אלא רק מביא את המידע באופן מרוכז. על מנת לקבל מענה ספציפי, אנא פני אל משרד הבינוי והשיכון, האחראי ליישום התוכנית, או אל “מרכז פרץ״ בטלפון : 08-6890803 פקס 08-6897803. בנוסף, באפשרותך לפנות אל המוקד העירוני בטלפון מקוצר שמספרו 106, או בחיוג מטלפון סלולארי למספר 08-6613110.

למעלה