מיגל המאוהב

מיגל המאוהב../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

כמה נחמד לראות אותו עם החיוך הנערי הזה של גבר מאוהב על מעל הראש. הוא כזה חמוד אפילו כשהוא כועס...... עוד מעט יהיו לו שוקולדים בבטן כמו לפרדי המלאך החתיך ההורס הזה. שישיית קוביות יש לו על הבטן....... קוביות שוקולד לבן עם קרם פיסטוקים עם חתיכות של שוקולד מריר אוי אוי........

ים כחול

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כולי נמסה ...

בדיוק חשבתי לשאול אותך אם ראית כמה הגוף של פרדי מהמם !! והוא חושף אותו בנדיבות כדי שאני ואת נהנה ... אאאח כמה יופי יש בסדרה הזאת , אני לא עומדת בכך
איריס לפדרו : אתה בריוןןןןן אתה קינג קונגגגגגגגגגגגג חחחחחחחח נהרסתי מצחוק היום היא עננננקית איריס הזו
התרגשתי מסיסה היום עוד מופרעת שגם יודעת לגרום לי להזיל דמעה

ים כחול

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

רק בבקשה שיפסיק לבכות בבקשה זה קורע לי את הלב !! מתגעגעת לחיוך הצחור המושלם שלו ... מתוק אמיתי !!!

גילגולה

New member
פרדי ממש מקסים ויפייפה.....

ונכון שיפסיק כבר לבכות - אי מה לעשות הוא יצטרך להשלים עם עיסוקה של קפיטו. איזה חתיךךךךךךךך וגם אדו חתיךךךךךךךך.

ילד גדול כל הברכיים של אמא.........

בעלי ואני לא מפסיקים להתפעל מהסצינות האלה שאלנה מחזיקה את פרדי על הברכיים ומלטפת לו את הראש.כאילו בן כמה הוא?כאילו נראה לכם שאיזה ילד ישראלי בן 25 יימצא חי בפוזה הזאת? החלטנו שזה בא מהתרבות הברזילאית של שיתוף ברגשות בלי חשש ובלי בושה ופשוט מתנהגים בספונטני..... מה אתם אומרים?

הוא עוד יצחק !!!!!!

ימוש - את מצחיקה אותי . זה לא ממש בסדר בעיני שאת לא לוקחת את הסדרה ברצינות הראויה לה. אני מנסה פה לנהל דיונים ברמה ואת כל הזמן
תראי פה זה פורום רציני ואת מתבקשת להתחיל להראות פה קצת כישורים מכישורייך הרבים הידועים לי לטובה (אתם יכולים למצוא את ים כחול בפורום אומנות שימושית) אז אני מיעוט מיבקשת ממעך ימוש ממוש תעלי פה איזה נושא לדיון
ן-
טוף

ים כחול

New member
../images/Emo98.gifמבטיחה רצינות ../images/Emo98.gif

חוצמיזה פאצ"י אם היית רואה אותי כשאני רואה את הסדרה היית נקרעת מצחוק
רגעים אני בוהה במסך עם עיניים דומעות מהתרגשות ותוך דקות בעוד הדמעות על עיניי אני נשפכת מצחוק המעברים שם בין רגש חזק לקטעים מצחיקים הם חדים מאד ואני יוצאת מבולבלת רגשית אחרי שעה סחוטה מעצמי גם לך זה קורה ?? השחקנים נהדרים !! ומעבירים חזק רגשות והפוזות שהם עושים עם תנועות הגוף הורס אותי
גם אני חושבת שבישראל לעולם לא נראה בחור\גבר כמו פרדי בחיק אמו . הכי מוזר שהאמהות דודות נכנסות חופשי למקלחות של הבחורים וזה נראה טבעי אבל לי זה מוזר. יו נהייתי רצינית מידיי - נבהלתי מעצמי

למעלה