מיגל קוטו נגד פלוייד מייותר

מיגל קוטו נגד פלוייד מייותר

(בתגובה לארז שביקש קצת יותר להכניס חיים לפורום ובצדק) מה דעתכם על הקרב, דעות פרשנויות , מי ינצח, הייתי שמח לקרוא תגובות

serguei k

New member
רק איחולי ניצחון למיגל

ענף האיגרוף המקצועני מוצף בשנים האחרונות במתאגרפים טכניים, זהירים ומשעממים שבראשם עומד לו פלויד מייווטר ג'וניור. הוא ללא ספק אחד המתאגרפים הגאוניים והפנומנליים של השנים האחרונות אבל עם זאת יש לומר אני לא זוכר קרב אחד שלו שראיתי עד הסוף. לגבי מיגל קוטו: הוא מתאגרף שמשלב בתוכו סגנון אגרסיבי וטכניקה מצויינת בהגנה ובהתקפה, לא מהשש לעלות לזירה מול מתאגרפים חזקים באמת ואפילו מחפש את הקרבות האלה, אבל מעבר לזה אין בו משהו מיוחד. הוא סופג המון מכות מיותרות, לא מעניש את יריביו על טעויות. לדעתי זה יהיה משהו דומה לקרב של פלויד מול מוזלי רק שההתנגדות של מיגל תימשך קצת יותר זמן. בערך עד הסיבוב ה 6-7 ועוד איזו התפרצות לא מוצלחת בסיבובים האחרונים. הלוואי ואני טועה.

daskaliano

New member
יהיה קרב טוב אני מקווה

מיגל קוטו לא פראייר, הוא לא ברמה הטכנית ולא קר רוח כמו פלויד אבל הוא פייטר לא קטן שיכול לעשות חיים קשים לפלויד. לא הייתי אומר על פלויוד שהוא משעמם, הוא חכם, הוא חי אגרוף נושם אגרוף וכל היום מתאמן. הוא בקונדישונינג מעולה ויודע "ללכלך" בצורה חוקית. אני מאמין שאם הראש של פלויד לא יהיה בכניסה הקרובה שלו לכלא הוא ינצח, אבל קוטו יכול להפתיע בלי בעיה וכל חוסר ריכוז של פלויד יכול להכריע את הקרב לטובת קוטו.

הלוואי קוטו ינצח

יש משהו באסטרטגיית קרב של מייווטר אבל קוטו הוא אחד שמסיים קרבות ולא משאיר לשופטים אני בעדו

למעלה