מיגל

יוליקה

Member
מנהל
מיגל

רציתי לשאול אתכם בעניין מיגל (אב הבית של הניומנים) בן אדם משחק בסדרה למעלה מ-20 שנה כשכל תפקידו (להוציא את התקופה שהיה מאוהב בשרה) מתבטא ב- yes Mr. Neuman או Yes Mrs. Neuman או מקסימום מודיע על הודעה טלפונית לאחד מהם. איך הוא יכול להחזיק מעמד כך אפילו בלי לבקש קידום ...

yAeLuShA

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון איזה קטעים זה
מעניין כמה כבר הוא מקבל על שורה או שתיים בשבוע.. חחח

dviridit

New member
אביבה יקרה!

נכון מאוד ,את צודקת לחלוטין והאמת שאני צופה בסידרה כבר 12 שנה ואף פעם לא חשבתי על זה מגיע למיגל קידום ,גם חתיך ,גם חמוד,גם עוזר לכולם ,גם בשלן מעולה עושה את כל עבודות הבית שניקי משאירה לו ולעולם לא תשמעי אותו מתלונן כל השנים הללו ,איזה תותח הוא ותמיד אבל תמיד הוא מחייך גם שהיה לו יום רע מאוד ,לא שאנחנו יודעים מתי יש לו יום כזה כי בסידרה לא מראים לנו מה עובר עליו בידיוק אבל תמיד הוא מחייך . מיגל לשילטון ,הצבע מיגל,רוצים שינוי נא לקדם אותו בהקדם האפשרי הוא ראוי לכך. על החתום ,רלי,חברה של עידית.

ים כחול

New member
מיגל חתיך ???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

...
מיגל פאתטי

dviridit

New member
גם לדעתי הוא לא יפה כלל וכלל אבל

חברתי חושבת שכן. היא הייתה פה אמש וכיוון שהיא דלוקה על הסידרה. היא כתבה שתי מגילות פה.

קיית1

New member
מעניין מה הוא עושה

בשעות הפנאי שלו כשהוא לא משחק בצעירים בטח יש לו מלא כאלה...כבר 20 שנה... נראה לי שהקידום הכי רציני שלו בשנים האחרונות היה לקחת את קאסי למטבח לשתות משהו

dviridit

New member
למי שמעוניין לקרוא את המגילה השניה

שחברתי היא בתגובה לשרשור לשדר את הסידרה מתחילתה, תחת הנושא לנוסטלגית המתגעגעת. הבאתי לבם חברה שאוהבת לנאום. הא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ודרך אגב הכחול הזה איך עושים זאת ? התלהבתי. נראה לי שזה אחד השינוי בפורמט של תפוז. עידית האוהבת.

dviridit

New member
אה. הכחול נעלם כנראה טעיתי אבל אני

בטוחה שראיתי בכמה שמות בכחול

קיית1

New member
עידית-שורת הנושא נהפכת לכחול אחרי

שאת קוראת את ההודעה. קיית

dviridit

New member
את זה אני יודעת אבל כשכתבתי את זה

היה נדמה לי שראיתי לרגע כמה שמות בכחול. כנראה שהייתי עייפה ולא ראיתי טוב. עיזית LOVE YOU

קיית1

New member
../images/Emo6.gif

דרך אגב, מאוד אהבתי את התמונה שצירפת לכרטיס שלך. קיית

ים כחול

New member
תודה קיית../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

גמני התאהבתי בתמונה מהרגע הראשון

The Abbott Girl

New member
מאז הסיפור של מיגל עם שרה../images/Emo72.gif

והמשחק הגרוע שלו לאור כל הדרך, מיגל (השחקן אין לי מושג איך קוראים לו) הבין שאם הוא יתעקש שוב על עלילה או העלאת שכר פשוט יזרקו אותו כל הרוחות, אז הוא שותק

יוליקה

Member
מנהל
לאסתר היה את קידום רק שהוא נעצר

זוכרים את החטיפה של קיית עם אסתר? אסתר היתה בהריון אז. נולדה לה בת שהמפיקים החליטו להעלים מאיתנו. למה?? למה??? באותה תקופה היתה לה עדנה. בכלל בגלל "הטיפשות" שהלבישו עליה המפיקים והדרך שהיא מצליחה להעלות את "הסעיף" לג'יל יש לה תפקיד גדול יותר מאשר למיגל.

בוזיקית

New member
בטח שאני זוכרת. היה לה רומן עם

טייני הענק חחחחחחחחח... איזה כיף למצוא אנשים עם שריטה כמו שלי - השריטה של צח"מ...!!! שיהיה לנו שבת שלום ומבורך

ים כחול

New member
למה לא ?? היא דווקא קיבלה קידום ..

סוף סוף זכתה לקבל פאן בשיער וללכת למסיבה של מאק ... אם זה לא קידום אז מה כן ??

למעלה