מיגרנה

קטיקה

New member
רק חתולים?../images/Emo15.gif

אני גם הונגריה - אך לא ידעתי שההונגרים מדברים רק על חתולים. לי אין חתול, זה לא בסדר?! משהו לא בסדר איתי?! תגידו....

ברק 188

New member
הסרי מלבך דאגה גם לי אין.

היה לי שנים א..קבר-יום (עם הרבה דגים מתים)זה נחשב בשביל להיות הוני-ונגרי טוב?

קטיקה

New member
לי דוקא היו ועקב זה......./images/Emo107.gif

לי דווקא היו ועקב זה שזה היה כרוך בהרבה כאב, כבר אינני מסכימה לעוד. אחד מת מדלקת ראות, אחד נדרס ע"י רכב וכו'... לכן לא רוצה יותר. חתולים יש לי הרבה ( לא לי אישית) כאן בשכונה - חתולי זבל...

טומי*

New member
קודם כל תמצאי את הסיבה.....

למיגרנה ואז זה כבר די פשוט. בתור אחד שסבל מהתקפי מיגרנה במשך קרוב לעשרים שנה, יודע שלכל אחד תרופה אחרת עוזרת. לסתם כאב ראש, או כאב אחר אני עם אדוויל, אחרי שאופטלגין כבר לא עוזר לי.

קטיקה

New member
תודה, אבל לא../images/Emo122.gif

ממש לא עוזרים לי התרופות האלה כמו אופטלגין אדוויל וכו' מחפשת משהו יותר רציני, השתמשתי בתרופה מסויימת למעלה מעשרים שנה אך היא נעלמה מן המדפים, כלא היתה - ויש לי בעייה - אנא ...

דרדרית

New member
../images/Emo101.gifקטיקה היקרה

גם לי אין חתולים ועדיין אני בפורום המקסים הזה. באשר למגרנה- אמרו לי פעם שאם שוכבים בחדר חשוך בעיניים עצומות- זה עוזר. חוצמזה- אולי גם רטיות על איזור העיניים והרקות יכולות להרגיע את האיזור. מקווה שתרגישי טוב

קטיקה

New member
צודקת - לרגע../images/Emo96.gif

את צודקת, אך זה רק לאותו רגע. זה מונע ולא גורם להתקפים להיות פחותים.זה כמו טיפה בים. גם קפה עוזר לרגע....אבל תודה גם לך -
חיוך אסתר,

sophies

New member
דור שלישי של הונגרים

אבל בכל זאת נשאר זיק התרופה הכי טובה מנסיון היא למצא נוירולוג טוב ולהסביר לו בניחותא את הבעיה, ואם הוא טוב ובודק כהלכה, ושואל שאלות הוא יכול לעזור, כי כל מגרנה כמו אלרגיה סיבתה שונה מאדם לאדם וטיפול שונה ומותאם מרפא אותה, אני למשל קיבלי טיפול אינטסיבי בויטמינים וזה עשה נפלאות

ברק 188

New member
../images/Emo91.gif

למקרה נא! שלך. לשתות חמש פעמים ביום מים של (לבדוק כשר=לפסח)"הבאבא סלי" ולראות מה זה עשה לי,כמו כן מומלץ בכל פינת הבית לתלות
. לא יעיל, גם לא יזיק. ובמקרה של כאב בטן--"בטן על בטן" בהחלט עוזר ויכול להשכיח את המיגרנה.

קטיקה

New member
../images/Emo57.gifאתה חמוד

אתה חמוד - הצחקת אותי...נו זה בטוח יעזור אם זה יהיה כשר ובמיוחד של ה"בבא סלי" וחמסות זה בכלל ההובי שלי יש לי אוסף - לאאאאאאא סתםםםםםםםם מה פתאום אני צוחקת, בכל אופן תודה......

vera2

New member
לקטיקה תרגישי טוב../images/Emo140.gif

מה שלומך? אני מקוה שהשלב החריף עבר לפי דעתי כדאי לך לחפש באם יש עמותה לנושא המיגרנה ולהיות איתם בקשר אפשר להודע ברשם העמותות.מה שדרדרית כתבה לך זה הטיפול שמציעים בזמן התקף אבל בודאי יש גם טיפול תרופתי שניתן ע"י ניאורולג. סוף שבוע נעים והרבה בריואת מ Vera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif לקטיקה ../images/Emo184.gif

לפני כחדשיים, שמעתי באחת מתכניות הרדיו שיחה עם רופא, נדמה לי שמבי"ח מאיר, שסיפר על תרופה בשם "ריזלט". הוא סיפר שבאים אליו אנשים באמצע העבודה, כי לא יכולים לתפקד בגלל המיגרנה. הוא נותן להם את התרופה, משאיר אותם להשגחה קצרה, והם חוזרים לעבודה ממש חדשים. לא כמו בתרופות אחרות ששוכבים אתם בבית בחדר חשוך ושקט עד יעבור זעם, וגם לא תמיד מתפטרים מהכאב. ואת התרופה הזאת יכול לתת כל רופא, ונדמה לי, לא בטוח, שגם אפשר לקנות בבית מרקחת ללא מרשם. יש המון כתבות באינטרנט על המיגרנה. אפנה אותך לאחת מהן. שבת שלום, ושלא תצטרכי תרופות ורופאים. בהצלחה. evike.

evike

Well-known member
מנהל
אויש, שוב התפספס לי

אני מקווה שהפעם רשמתי את כתובת האינטרנט במקום הנכון.

evike

Well-known member
מנהל
טוב, הבנתי מה קורה

כתבתי נכון, רק שהאתר עולה כללית, ושם במקום של החיפוש צריך לכתוב מיגרנה, ואז מקבלים את הכתבות על הנושא.

למעלה