ה"קסם" של המאה ה 20/21 - רפואה משלימה
רפואה משלימה היא דבר שמנפנפים בו יותר מדי בקלות לדעתי . בחלק גדול מהמקרים היא תהליך שלוקח חודשים ואלפי שקלים ומותיר את האדם עם אותו סבל. זה באופן כללי . לא אישית כלפייך (לודיטבע) שלפי הודעותיך פה את נשמעת חביבה ונחמדה וכוונותיך טובות . אז : א. לא תמיד רפואה משלימה יכולה לעזור . ומי כמונו למודי הכאבים האמיתיים והחזקים , ש"זרקו" אלפי שקלים ותקוות - על הומאופתים, מדקרים בדיקור סיני, ומדקרים בדיקור יפני, ("לא , הדיקור הסיני שעשית לא שווה כלום. רק דיקור יפני" ) , כירופרקטים, שיטות איי קי, טאי צ'י, ביי מי, אייפק , אבחון בגלגל העין , בספר הזוהר, ובזנבות חתולים שלא עזרו. אגב, שימו לב - לפי האירידיאולוגיה - ראי כל האיברים בגוף הוא העינים ! לפי הרפלקוסולוגיה - ראי כל האיברים בגוף הוא.. הרגליים, ולפי הסו ג'וק - בכפות הידיים מתקיימת ראי כל האיברים בגוף . וכולם מאמינים שהשיטה ש ל ה ם היא הנכונה. ב. עם כל מה שנאמר בסעיף א' - יש מקרים שבהם רפואה משלימה (בין אם זה כירופרקטיקה דיקור או כל דבר אחר) - באמת מציל אנשים מבעיות רפואיות. נכון. זה קיים . כשאחווה את זה על עצמי - אספר מניסיון אישי. כעת אין לי מה לספר . וזה לא משהו שאני מתכוון לשפוך עליו מאות שקלים יותר. ג. מעטים הם המטפלים הישרים והצנועים , שלא מבטיחים הבטחות , אלא מבטיחים "לנסות" . רוב המטפלים יתחייבו ששיטתם היא זו שתרפא, מלאי אגו (שזה לא סותר , אגב, את היותם חביבים .אגו וביטחון משרים תחושה חיובית - אם באמת בסוף יש הקלה בכאב ) , כשהמפגש הראשון רובו יהיה בסיפורי נפלאות איך טיפלו באנשים שאף רופא לא הצליח לרפאם . אז הנה - אני המטופל - כשזה נוגע אליי - סיפורי הניסים לא קורים . כאשר המטופל שואל אותם אחרי מספר חודשים - איפה הריפוי - הם יתחמקו או יגמגמו משהו מופשט, ללא מענה. ד. הרבה פעמים - כל השיטות הללו עוזרות , וגם במקום תרופות - אבל זה קורה כשהבן אדם נמצא במקום נכון , לפעמים צריך להשלים עם הסבל ,או להתמודד איתו, ואז הבן אדם נפתח לשיטות שונות . האדם בתחילת הסבל , לא יהיה באותה נקודה שהוא אחרי שנתיים עם אותו סבל. לפעמים הוא לומד על הדרך עוד *טיפ* ועוד עצה, ועוד נשימה, ולוקח דברים (=עצות, יישומים) שבתחילת הדרך לא יכל להיפתח אליהם ,כי הסבל היה רב, אבל אותן עצות , בשלב מאוחר של הסבל - כבר מיושמות אחרת. חלק מהתמודדות עם סבל והקלתו היא תהליך נפשי - שכמעט כולנו נעבור , אם נסבול מספיק זמן . בין אם נקרא לשיטה אייפק, או הגשמה עצמית , או ראיית הפנימי או כל שם אחר. ה. ראו סעיף ב' - לומר שוב - יש מטפלים מקסימים שמצליחים לעזור מאוד. כשאחווה על עצמי, אחזור לספר סיפורים פחות ממורמרים.