מידוויקס-מכירות אמצע השבוע באנגליה

ליאוריש

New member
מידוויקס-מכירות אמצע השבוע באנגליה

הרי הסינגל של קלי יצא השבוע באנגליה וכל שבוע יש מידוויקס שזה בעצם מכירות אמצע השבוע ימים ראשון-שני וככה יש עדכון עד יום חמישי-שישי....המצעד עצמו הוא היום ראשון. קלי כרגע במקום ה-6 שזה מצוין ...הכניסה השנייה הגבוהה למצעד...יכול להיות שהיא תעלה לטופ 5 עם יהיו לה הרבה הורדות. הרי המצעד כולל הורדות חוקיות ומכירות סינגלים. *מצטער על ההסבר הארוך לא ידעתי אם אנשים יודעים את הפרטים האלה ומכיוון שהמצעד הבריטי חשוב מאוד לפריצה של קלי באירופה...אז הסברתי. Singles 01 (01) 2Pac - Ghetto Gospel 02 (NE) Mariah Carey - We Belong Together (185 copies behind) 03 (03) James Blunt - You're Beautiful 04 (02) Charlotte Church - Crazy Chick 05 (04) Crazy Frog - Axel F 06 (NE) Kelly Clarkson - Since U Been Gone 07 (05) MVP - Rok Da Body 'Check 1, 2' 08 (06) Audio Bully's - Shot Me Down 09 (NE) Rachel Stevens - So Good 10 (07) Bobby Vanentino - Slow Down

ליאוריש

New member
יש עוד סיכוי...ביום רביעי נדע איך

ההורדות משפיעות בערך... הצפרדע מתחילה להימאס על אנשים...אז טופ 5 יכול להיות.

14מתן

New member
לא מספק אותי ../images/Emo163.gif

אבל אם קלי כבר לא בראש אני אשמח אם מאריה תכנס לשם

14מתן

New member
אעהה היה ממש כיף

הטקס בסוף יצא יפה !! ובכלל לא היה מלחיץ אחרי זה הלכנו לאיזה מסיבה בהרצליה עכשיו יש לי 9 חודשים חופש

moran500

New member
היה כיף גם במסיבההההה

אנחנו בוגרי תיכון, אתה מאמין

14מתן

New member
כןכןכן לא אמרתי שלא ../images/Emo122.gif

ולא, זה עוד לא עיכלתי

moran500

New member
גמני לא

דפנה אמרה לי בסוף הטקס שאם אני רוצה אני תמיד יכולה לחזור לעוד שנה חחחחחחחחח שנייהה

DesertRose7

New member
זה ממש יפה ../images/Emo45.gif

במיוחד כשזה רק מידוויקס והיא אמריקאית וכל זה.. נקווה שבמשך השבוע עד ראשון בערב אנשים יורדו!

Shai B

New member
עידכון..

במידוויקס החדשים היא מקום 5! נקווה שהיא תישאר שם ולא תיפול בסוף השבוע.

Shai B

New member
לגבי המצעד הבריטי...

היא כרגע הסינגל הרביעי הכי נמכר בבריטניה, אבל ההורדות מורידות אותה למקום חמישי במצעד הכללי המשוקלל. חבל שהוסיפו את ההורדות האידיוטיות האלה למצעד הבריטי, היה עדיף רק את המכירות הפיזיות. כפי שכבר ציינתי היא מקום רביעי במכירות הפיזיות ומקום 12 בהורדות. היא מקום 39 בהשמעות ברדיו הבריטי. זה מאוד יפה השיג מכירות כאלה גבוהות בלי הרבה השמעות!

למעלה