מידול יד+ניסוי ב שיידר sss

dj brick city

New member
מידול יד+ניסוי ב שיידר sss

התמונה מבוססת על תמונה שראיתי פעם ב cgtalk

Voxel

New member
מאוד קטן.

תוכל לפרסם תמונות יותר גדולות? בקושי רואים משהו. הייתי שמח לראות wiresבצורה ברורה ורינדור אחד שמראה את הפרטים.

קוקוססס

New member
זה מהטוטוריאל של אנטרופוס? ../images/Emo13.gif

כרגע זו נראית יד של בובת שעווה. אם אתה הולך לכיוון ריאליסטי אז תנסה לעדן קצת את הקפלים החדים במפרקים ובכף היד, ותמשיך לעבוד עוד על השיידר. כיף לראות שאתה רק הולך ומשתפר תמשיך ככה ותגיע רחוק! רואים שמאיה עושה לך טוב

dj brick city

New member
תודה רבה

כן עשיתי איזה טוטוריאל יותר נכון הסתכלתי בתמונות זה לא היה באנגלית ולא הבנתי כלום :) למי שמעוניין זה נמצא פה אני אבצע את התיקונים שאמרת ואני אנסה לעבוד על השיידר שיראה יותר טוב

ALIO

New member
המידול לא רע, אבל

אם תסתכל קצת על היד שלך ותשווה, תוכל לראות שהמראה לא טבעי. האגודל נראה גדול מדי, וזאת מאחר והחיבור שלו ליד עצמה חד מדי. גם לעצם שמתחברת לבסיס כף היד אמורה להיות בליטה קלה לצדדים. עצמות כף היד עצמן בולטות מדי. מקווה שעזרתי ולא ביאסתי!

omern25

New member
איפה

ה-SSS שיידר נמצא במאיה? לא מצאתי אותו יותר מידי חושך צריך לשפר את התאורה

dj brick city

New member
זה לא שיידר אחד

אלא חיבור של 2 אלמנטים materials-misss_fast-simple-maya ו light maps-misss_fast_lamp_maya ויש תהליך שצריך לבצע אם היה טוטוריאל טוב הייתי נותן לך אבל את זה למדתי במכללת סלע

omern25

New member
מישהו התנסה עם הPHYSICAL

SHADER של הSSS? במיוחד לעור שווה להתעסק איתו או שהFAST נותן תוצאות מספקות הזמני רינדור בהפרש גדול?

למעלה