מידול מטבח תהנו... (או שלא )
T TomerEp New member 12/11/05 #5 המממ לגבי העיצוב, אין לי יותר מידי הערות, הקטע הקשה בדברים האלה זה לרנדר את זה עם טקסטורות ותיאורה שזה ייראה אמיתי, כרגע אין לי מה להעיר לגבי המודל.. חביב
המממ לגבי העיצוב, אין לי יותר מידי הערות, הקטע הקשה בדברים האלה זה לרנדר את זה עם טקסטורות ותיאורה שזה ייראה אמיתי, כרגע אין לי מה להעיר לגבי המודל.. חביב
E Esteviezer New member 12/11/05 #6 מסכים לגבי טיקסטור ותאורה לגבי המידול: הזווית של הברז מאוד בעייתית. כמו שזה נראה כרגע, המים יחטיאו את הכיור. נדמה לי שעדיף לכוון את הברז יותר לכיוון ה-90 מעלות ביחס לכיור.
מסכים לגבי טיקסטור ותאורה לגבי המידול: הזווית של הברז מאוד בעייתית. כמו שזה נראה כרגע, המים יחטיאו את הכיור. נדמה לי שעדיף לכוון את הברז יותר לכיוון ה-90 מעלות ביחס לכיור.
Y yupy9 New member 12/11/05 #7 האמת? שאיך שקראתי את מה שכתבת, מיד רצתי לפתוח את הברז, ואכן - המים החטיאו את הכיור ועכשיו הכל מוצף! יתוקן במיידית. תודה. בתקווה לשוב אליכם עם טקסטור ותאורה בהמשך...
האמת? שאיך שקראתי את מה שכתבת, מיד רצתי לפתוח את הברז, ואכן - המים החטיאו את הכיור ועכשיו הכל מוצף! יתוקן במיידית. תודה. בתקווה לשוב אליכם עם טקסטור ותאורה בהמשך...
E eldarinn New member 13/11/05 #8 המידול נראה בסדר משהו צורם במיוחד הוא דוקא הכיוון של הברז. אם אתה לא רוצה הצפה על כל הרצפה כדאי לכופף למטה...
המידול נראה בסדר משהו צורם במיוחד הוא דוקא הכיוון של הברז. אם אתה לא רוצה הצפה על כל הרצפה כדאי לכופף למטה...