מידורי סאוור

גאלתיאה

New member
מידורי סאוור

תגידו. בשביל לעשות קוקטייל מידורי סאוור, צריך רק לקחת ליקר מידורי וסאוור ולערבב, וזהו? חוץ מזה, מה זה סאוור בכלל ואיך משיגים אותו? חברה שלי אמרה שהוא לא נמצא בדיוטי פרי.
 
מידורי סאוור

זה משקה שמורכב מליקר מידורי שהוא ליקר מלון ומסאוור שזה תערובת של מיץ לימון סחוט ומי סוכר. אם אני לא טועה הכמות היא 1 שאט מידורי וחצי שאט סאוור את זה שמים בשייקר ומערבבים ושופכים לכוס נמוכה. הכמות עשויה להשתנות בהתאם לטעם של מי ששותה אותו. בטח יענו לך על זה בהרחבה יותר
 

טורו21

New member
מידורי סווואר

המרכיבים: לימון חתוך לקוביות קטנות מחצי לימון שוט מידורי 3/4 שוט סוואר קרח גרוס כוס לואו בול(ויסקי) חותכים לימונים ומועכים אותם בכוס,מוסיפים את הממידורי והסוואר ובסוף! את הקרח הגרוס מכסים בשייקר ודופקים 2-3 עד שהכול מתערבב מרימים ת'שייקר ומגישים עם סטירר וקש
 

Simj

New member
מידורי סוואר מס'3

הקדמה: קוקטליי סוואר הם קוקטיילים המכילים : 1. מיץ לימון סחוט+ מיי סוכר או 2. אופציה 1 בבקבוק קנוי ולא בניפרד. *אפשר גם להכין את הסוואר כמו הדוגמא מעליי, כמו במוחיטו למעוך בכוס קוביות לימון וסוכר.. אך זה יותר מטעים למוחיטו ולא למידורי סוואר. אני מציעה לך ללכת על אופציה מס' 1. בשני בקבוקים ליצור את הסוואר: 1.בבקבוק ראשון את המיץ הסחוט. 2. בבקבוק השני את המיי סוכר. מיי סוכר מכינים ע"י - חצי מהבקבוק מים וחצי סוכר. אל תפסיקי לנער עד שהמים יהיו שקופים. את יכולה לשחק עם מינוניי הסוכר... עכשיו... להכנה: הכוס: כוס לואו בול בשמה המיקצועי. את מכירה אותה בתור הכוס שמגישים בה בד"כ ויסקי. הכנה: 1. גורסת קרח בבלנדר. (רוב הסיכויים שאין לך מגרסת קרח.. בלנדר זה בסדר גמור) 2. תמלאי את הכוס בקרח עד הסוף. 3. שופכת לכוס: שוט (50 מי"ל) של ליקר מידורי. זהו ליקר מלון. כדאי לך ללכת על ליקר איכותי. ככל שההאלכוהול איכותי יותר, הקוקטייל טעים יותר. 4. החלק שקצת קשה לי להסביר... את צריכה לשפוך לתוך הכוס כמות שווה (תישפכי בו זמנית מ2 הבקבוקים) עד הסוף של הכוס. מיץ לימון ומיי סוכר. 5. צריך לנער הכל בשייקר. *אם אין לך שייקר. את יכולה פשוט להכניס את המשקה מהכוס גדולה יותר ולערבב. (אל תירצחו אותי על העצה הזאת, זה מה שעשיתי כשלא היה לי) 6. שופכת חזרה לתוך הכוס. 7. אם הקוקטייל מתוק מדיי, תוסיפי מיץ לימון, ואם חמוץ מדיי אז תוסיפי מיי סוכר. ככה את יכולה לשחק במינונים של הסוואר. *חשוב מאד להכין קודם את הקוקטייל ישירות בתוך הכוס (לואו בול) עד הסוף ואז לשקשק.
 

The German

New member
היא רוצה סאוור לא ברד , וותרי על הבלנדר

אפשר גם לוותר על הקרח הגרוס זה כבר מת קרח רגיל הולך אחלה
 

Simj

New member
אני לא כתבתי לה להכין ברד...

כולם כתבו לה להישתמש בקרח גרוס. אני פשוט כתבתי שהיא גורסת קרח באופן הכי פשוט שזה בבלנדר בייתי, ולא צריך את המכשיר. וזה שכולם עושים... לא אכפת לי.. אני נותנת לה את הגירסה המקורית הנכונה של המשקה.. זה שמשנים בכל מניי פאבים מכל סיבה שהיא, ולא גורסים את הקרח זה כבר משהו אחר. שוב, כתבתי להישתמש בקרח גרוס ולא לערבב את המשקה בבלנדר.. זה לא מרגריטה.
 

The German

New member
הגרסא המקורית היא

כוס סאוור, ניעור המרכיבים בשייקר עם מיץ לימון בלבד ולא תערובת שייקר מזיגה לכוס סאוור, ללא קרח בכלל. הסוואר עבר הרבה ווראיציות משנות ה 50. לידע כללי אין "מקורי" בתחום יש גרסאות שונות ואין נכון או לא נכון, אך במידה ואת גורסת קרח בבלנד יתקבל סוג של "ברד" ולא הקרח הכתוש המתקבל בכותש קרח. זה שונה לגמרי. היום זה כבר פאסה וד"א מרגריטה קפאוה עושים בבלנד מרגריטה עצמה עושים בשייקר ומגישים בלי קרח
 
למעלה