מידורי סוואר מס'3
הקדמה: קוקטליי סוואר הם קוקטיילים המכילים : 1. מיץ לימון סחוט+ מיי סוכר או 2. אופציה 1 בבקבוק קנוי ולא בניפרד. *אפשר גם להכין את הסוואר כמו הדוגמא מעליי, כמו במוחיטו למעוך בכוס קוביות לימון וסוכר.. אך זה יותר מטעים למוחיטו ולא למידורי סוואר. אני מציעה לך ללכת על אופציה מס' 1. בשני בקבוקים ליצור את הסוואר: 1.בבקבוק ראשון את המיץ הסחוט. 2. בבקבוק השני את המיי סוכר. מיי סוכר מכינים ע"י - חצי מהבקבוק מים וחצי סוכר. אל תפסיקי לנער עד שהמים יהיו שקופים. את יכולה לשחק עם מינוניי הסוכר... עכשיו... להכנה: הכוס: כוס לואו בול בשמה המיקצועי. את מכירה אותה בתור הכוס שמגישים בה בד"כ ויסקי. הכנה: 1. גורסת קרח בבלנדר. (רוב הסיכויים שאין לך מגרסת קרח.. בלנדר זה בסדר גמור) 2. תמלאי את הכוס בקרח עד הסוף. 3. שופכת לכוס: שוט (50 מי"ל) של ליקר מידורי. זהו ליקר מלון. כדאי לך ללכת על ליקר איכותי. ככל שההאלכוהול איכותי יותר, הקוקטייל טעים יותר. 4. החלק שקצת קשה לי להסביר... את צריכה לשפוך לתוך הכוס כמות שווה (תישפכי בו זמנית מ2 הבקבוקים) עד הסוף של הכוס. מיץ לימון ומיי סוכר. 5. צריך לנער הכל בשייקר. *אם אין לך שייקר. את יכולה פשוט להכניס את המשקה מהכוס גדולה יותר ולערבב. (אל תירצחו אותי על העצה הזאת, זה מה שעשיתי כשלא היה לי) 6. שופכת חזרה לתוך הכוס. 7. אם הקוקטייל מתוק מדיי, תוסיפי מיץ לימון, ואם חמוץ מדיי אז תוסיפי מיי סוכר. ככה את יכולה לשחק במינונים של הסוואר. *חשוב מאד להכין קודם את הקוקטייל ישירות בתוך הכוס (לואו בול) עד הסוף ואז לשקשק.