מידות קטנות

מידות קטנות

היי, הייתי רוצה לקבל המלצות מאנשים שמכירים חברות ו/או חנויות שמוכרות בגדים במידות קטנות. במיוחד מכנסיים שיותר קשה לי למצוא, וגם בגדים מחויטים אם קיים כזה דבר. אני פיצית וקשה לי למצוא בעיקר מכנסיים לטעמי. ג'ינסים עוד אפשר אבל מכנס שהוא לא ג'ינס. סיוט.. תודה, לילוש.

yael800

New member
אני באותה בעיה.. לאחרונה ניסיתי 2 חנויות

24/7 - יש שם מידות קטנות יחסית, עדיין קצת גדול עליי אבל זה לפחות גדול בצורה יפה (מידה 23). זארה ילדים - האמת שדיי התבאסתי, המידה שלי שם 10 - 9 והיא ממש טובה, הבעיה היא האורך.. יש את רד-זאד לג'ינסים, שבתקופה האחרונה מחפפים עם המידות הקטנות (עשו אותן גדולות יותר). אבל טכלס מהם אני הכי מרוצה. אשמח לשמוע עוד הצעות..

גריפ זו הרשת למידות קטנות

בטוח יש להם גם מכנסיים. בTOPSHOP יש מחלקה של מידות קטנות. אולי קצת יקר אבל יש שם בגדים רציניים יותר מג'ינס.

yael800

New member
מממ..

בקשר לגריפ - נכון, יש להם מידות קטנות אבל אני אף פעם לא מוצאת שם משהו שישב עליי יפה, אולי כי יש להם קטע עם כיסים גדולים יחסים מאחורה.. ולדעתי זה לא משהו על מישהי רזה.. זה לא פרופורציונלי. לגביי TOPSHOP - המכנסיים שם במידות גדולות יחסית למידות קטנות.

לגבי TOPSHOP

יש להם ממש ליין של מידות קטנות במיוחד מצורף הלינק באתר שלהם, יש את זה גם בחנויות בארץ.

למעלה