מידות של טרריום

Hysteria

New member
מידות של טרריום

במסגרת ההכנות שלי לנחש הקרב ובא (שאגב החלטתי שיהיה פיתון מתכדר, כי זה חמוד שהוא מתכדר) חשבתי על רעיונות לטרריום ומצאתי ארונית שאני יכול להפוך אותה לטרריום. המידות שלה זה אורך 76ס"מ, עובי 40 ס"מ וגובה 30 ס"מ. זה מספיק לפיתון מתכדר או שזה קטן מדי?

זה בסדר למתכדר

אבל חשוב שתדע שה"ההתכדרות" היא לצרכי הגנה ומבוצעת כשהנחש חושש לחייו ולא כי הוא נהנה מזה. מתכדר שאינו לחוץ לא יתכדר לך, אם הנחש שלך יתכדר לעיתים קרובות כנראה שהוא לא הכי מרוצה מהיחס...

Hysteria

New member
כן אני יודע

זה קצת מאכזב, אבל נעריך אותו על זה שהוא כן יודע לעשות את זה. אל חשש, אני לא יציק לו כדי שיתכדר לי חחח...

Hysteria

New member
אה ועוד שאלה ששכחתי

במקרה ואני אחליט להקים משפחת מתכדרים, אז אני אצטרך טרריום יותר גדול בשביל שתי נחשים נכון?

רן333

New member
אני לא יודע אם התכוונת ברצינות

כשהשתמשת בביטוי "משפחה", אבל בכל מקרה: א. ככל שידוע פיתונים מתכדרים אינם חיות חברתיות, ואין להם צוך באינטראקציה רצופה עם נחשים אחרים מהמין הזה. ב. להחזקת מספר נחשים באותו כלוב יש מספר חסרונות משמעותיים בהשוואה לגידולם בכלובים נפרדים. הנושא נדון כאן בפורום לא פעם. אתה מוזמן לחפש הודעות קודמות שעסקו בכך.

Hysteria

New member
תודה תודה!

אז אני אתחיל לבנות את הטרריום כבר מחר... עכשיו שאלה, מישהו יודע על מקום טוב לקנות בו פיתונים מתכדרים צעירים? או מישהו שמוכר?

Hysteria

New member
אה ועוד שאלה

איך הכי מומלץ לחמם את הטרריום? איך עושים שצד אחד יהיה יותר חם מהשני והטמפרטורות נורא מדויקות אז איך עושים את זה? לא מצאתי בשום מקום על שיטות חימום מדויקות

רבות נכתב בפורום על שיטות

חימום שונות. אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום דרך החיפוש המתקדם.

למעלה