מידענים - צריכים אתכם - גבו בהתאם

מידענים - צריכים אתכם - גבו בהתאם

שלום לכולם כמי שמחפש עבודה באינטנסיביות בחודשים האחרונים אני שם לב שישנה סוף סוף התעוררות לצורך בשירותינו, ויותר ויותר הצעות עבודה צצות בשוק. בזמן הזה אסור לנו לעשות את הטעות הקריטית לקבל כל עבודה בכל מחיר ולמצב עצמנו נמוך מדי בשרשרת המזון, כמו שקרה לאחינו הספרנים, שלעולם לא יוכלו לצאת מעמדתם הנחותה בכל האירגונים. אל תסכימו למשכורות קבועות שהן פחות משמונה אלף ברוטו אחרת אנו דנים את המקצוע שלנו למסכנות כרונית. הצעירים שבינינו, תחשבו על העתיד כשתהיה לכם משפחה עם ילדים ותצטרכו יותר משכר סטודנט. לכמה תוכלו להגיע אם השכר ההתחלתי היה חמש וחצי אלף ? האם אתם יודעים כמה עולה לכלכל משפחה בימינו ? תחשבו על זה, עתיד המקצוע בידיכם עכשיו. לעצמאיים שבינינו ההצעות של עמי באתר פורלוג הן התחלה טובה.

tapuzina2001

New member
נכון לא צריך לעבוד עבור 10 שח לשעה

אבל לא צריך לדחות כל עבודה שהיא מתחת ל8 אלף שח ברוטו. כי מה שיקרה הוא שבסופו של דבר אנשים יוותרו על שירותי המידענים כי היום כל אחד עם קצת ידע וניסיון בחיפוש באינטרנט אומר שהוא מידען ויכול לחפש מידע לבד ללא צורך בשירותיך (זאת עפ"י נקודת מבטו של הלקוח) - ואז שוב לא יהיה צורך במידענים בכלל או שהצורך יפחת. נקודה נוספת ובעייתית לא פחות היא נושא הניסיון וההכשרה. ככל שאתה צובר ניסיון רב יותר הידע וההכשרה שאתה צובר עוזרים לך להיות טוב יותר. ובנוסף לכך כמו בכל עבודה ככל שתיהיה טוב יותר יתגמלו אותך בהתאם ואין סיבה שלא. כך זה פועל בכל הענפים - כל עובד מתוגמל ביחס שווה לעבודתו, לתפוקה שהוא נותן. כלומר ככל שהתפוקה שלך תיהיה ברמה גבוהה תתוגמל או שתוכל לבקש שכר גבוה יותר. לכן אם יציעו לי עבודה של 6 שח ברוטו עם תנאי עבודה נוחים אני אקח אותה בשני ידיים. תפוזינה

boringvered

New member
מסכימה חלקית

אני כן חושבת שצריך להיות ריאלים וכשאין נסיון להתפשר על שכר, ואני אומרת את זה למרות שאני כבר כיום עובדת בתחום אחר עם שכר יותר הולם... וגם כבעלת משפחה... היות ואני גם מאמינה בלעבוד למען עניין אם ניתן ולא רק למען השכר... מצד שני, מנסיוני העגום, לא תמיד אתה מתוגמל עפ"י יכולתך אלא עפ"י איך שיכולתך נתפסת או עפ"י איך שאתה נתפס כאדם ע"י אותו אדם שמנהל אותך ולעיתים לא משנה כמה מוכשר תהיה, אם אתה לא נמצא בצד הנכון ... כל הכישורים האלה לא יעזרו לך עם מנהל מעוות ומדיניות מעוותת... ורד

tapuzina2001

New member
אם לא מתוגמלים כפי שצריך אז צריך

לקום ולעזוב למקום אחר או לחילופין כפי שאת עשית לחפש תחום אחר אבל לא לפסול כל הצעה רק בגלל השכר. תפוזינה

boringvered

New member
עלית עלי ../images/Emo6.gif

מנסה אכן לנטוש את התחום לאחר שלא הצלחתי למצוא עבודה אחרת... בתקווה שכאן יהיה יותר טוב

אלאר

New member
כל הכבוד ! רק שאלה קטנה...

האם אתה חושב שהתרומה שלך לארגונים שווה 8 אלף ברוטו? לא שזה כ"כ הרבה, כן, זה סדר גודל של שכר של מהנדס, או רואה חשבון - בתחילת הקריירה שלהם. אתה משווה את עבודת המידען לזו של מהנדס? זה מה ששווה העבודה שלך לארגון? אם כן - אז סחטיין, אני אתך!!!

למעלה