מידע אודות הומור יוגוסלבי

מידע אודות הומור יוגוסלבי

שלום לכולם, לצורך תכנית טלוויזיה חדשה, אנחנו מחפשים אנקדוטות, מידע, נתונים וסיפורים אודות הומור יוגסלבי- מה מצחיק אנשים במדינות יוגוסלביה? האם הם צוחקים הרבה? על מה אסור לצחוק? עם מי אסור לצחוק? האם יש הומור בתהליכי החיזור במדינות יוגוסלבי? האם יש הומור בתוך התא המשפחתי היוגוסלבי? וכיו"ב. כל מידע אודות הומור יוגוסלבי יעזור לנו מאוד. ניתן ליצור עמי קשר במייל: [email protected] או בטלפון 050-8891389. תודה רבה!!

לצערי לנוכח המלחמה האחרונה נכנס הומור שחור

פצעי המלחמה עדיין מדממים. לא אחת נתקלתי בבדיחות ש'יורדות' על המדינה היוגוסלבית השכנה. אשמח באם חבריי וחברות הפורום יציגו בדיחות בנוסח הימים ההם של יוגוסלביה הגדולה ו/או בדיחות שהם יותר חלק ממסורת ולא כאלו שמטרתן לפגוע, תודה לכולם/ן מרובי סרבי

בדיחות על הרכב מספר אחד 'יוגו' ../images/Emo151.gif

מה מגיע עם כל יוגו חדש? הלו"ז של הרכבות והאוטובוסים. מה משותף ליוגו ולפררארי? פררארי יגיע ל-100קמ"ש תוך 4 שניות וליוגו ממש אותם מספרים, הוא יגיע ל-4קמ"ש תוך 100 שניות. למה יש ליוגו מפשיר אדים שמחמם את החלון האחורי? כדי שיהיה נוח לדחוף אותו בחורף בבוקר. איך נקראים בולמי הזעזועים של היוגו? הנוסעים. בעל מכונית יוגו עוצר באדום והנה ממש לצידו עומדת ראנג' רובר שטח, המילה האחרונה. נהג היוגו מוריד את החלון שלצידו וצועק לעבר נהג הרובר 'לי יש מקרר באוטו, אחי יש לך מקרר ברכב?', נהג הרובר נראה מופתע לשמע הקריאה ההמונית, הוא פותח את החלון ועונה 'כן כמובן'. נהג היוגו צועק שוב 'לי יש מערכת חבל"ז ביוגו שלי', מה איתך?', נהג הרובר כבר בחוסר סבלנות עונה 'בטח שיש לי' .נהג היוגו לא מפסיק וצועק 'שמע אני אוהב את הרובר שלך אבל אתה יודע לי יש טלויזיה במושבים האחוריים, מה איתך?', נהג הרובר רוצה כבר לסוע אבל לא מוותר ועונה 'הטלויזיה זה אפילו לא בתוספות, בטח שיש לי'. נהג היוגו מתעקש ושואל 'לי יש מיטה מאחורה ולך?', נהג הרובר נראה מופתע 'אין לי!', ומזנק מהצומת. למחרת בבוקר הגיע מיידית לסוכנות רובר וביקש 'תתקינו לי מיטה נפתחת לשטח אני חייב את זה'. לקח יום שלם אבל בערב סיימו להתקין את המיטה ברובר, ונהג הרובר התחיל לחפש בעיר את נהג היוגו, רק מאוחר בלילה הוא רואה את היוגו חונה בצד הדרך. עוצר נהג הרובר ודופק על חלון היוגו שאפוף אדים, ראשו של נהג היוגו הרטוב מציץ מהרכב ושואל 'כן מה?'. נהג הרובר אומר לו בגאווה 'הנה יש לי מיטה שאין לך אפילו מקום להכניס לתוך היוגו המסכן שלך'. נהג היוגו עונה לו ' ובשביל זה אתה מפריע לי באמצע המקלחת'.

Mr China

New member
I've got one

A guy from Sarajevo goes to a hotel in Europe. The receptionist realizes he's from Yoguslavia and tries to be nice, saying: oh, you're from Sarajevo? I heard the people in your country are quite lazy. The guy answers: No, these are the Montenegrins. We're the dumb ones. (I heard it from a Montenegrin, so no hard feelings...)

למעלה