מידע אודות חברת Hahn Air

dannypalatnik

New member
מידע אודות חברת Hahn Air

שלום לחברי הפורום,

במהלך חיפוש טיסה מתל אביב לטביליסי נתקלתי בחברת התעופה Hahn Air אשר מפעילה טיסה עבור או מטעם חברה סרי לנקית בשם Mihin Lanka, את החברה הסרי לנקית אני מכיר אך ורק ממידע אשר קיים ברשת (אשר אומר שהיא הפסיקה פעילות בשנת 2016) ואת החברה הגרמנית Hahn Air איני מכיר כלל, מהמידע המועט שיש בידי עולה שהיא מפעילה מטוסי מנהלים, הדבר נשמע לי די תמוהה ומוזר אך המחיר בחודש ספטמבר בהחלט מפתה, אשמח אם תוכלו לספר לי ממה שידוע לכם על החברה, האם הטיסות האלו וודאיות ואפשר בהחלט להזמין?
מספר טיסה Mihin Lanka 302

tp535

New member
אם תתן עוד קצת פרטים אולי אצליח לעזור

באיזה אתר ראית את הטיסות
מה התאריכים
מספר טיסה ושעות

dannypalatnik

New member
פרטים נוספים לגבי הטיסה

06-20 לספטמבר, בדקתי עם האתר SKYSCANNER, מצרף תמונה עם שאר הפרטים.

tp535

New member
הטיסה מבוצעת על ידי חברת My Way. פרטים בפנים

thank you for your e-mail.

Hahn Air is a B2B (business to business) company. We offer distribution services exclusively to travel agents and air, rail and shuttle companies, however not directly to passengers.

To purchase a Hahn Air ticket please contact an IATA travel agency or an online booking portal of your confidence and choice.

Moreover, the flight you have requested is operated by MJ - My way Airlines under the code H1.

If required please consult the internet to find a travel agency on your own.

Best regards,

Hahn Air

לא כל חברת תעופה ניתן לכרטס בכל מדינה. סתם דוגמה - את חברת Alaska Airlines האמריקאית לא ניתן לכרטס במערכת ישראלית. כאן נכנסת לתמונה חברת Hahn Air - שלה יש הסכמי כרטוס עם חברות שונות, כך שסוכן נסיעות ישראלי (ולא חשוב אם הוא סוכן אמיתי או אתר ישראלי) יכול לכרטס את הטיסות של אלסקה על גבי מסמך כרטוס של Hahn Air - הלקוח יקבל מספר כרטיס של Hahn Air, סוכן הנסיעות ישלם ל Hahn Air, אבל הלקוח יטוס עם אלסקה איירליינס.
ייתכן והאתר שבו הסתכלת מופעל ממדינה שלה אין הסכם כרטוס עם חברת My Way, אבל כן יש לו הסכם כרטוס עם האן-אייר.

למעלה