מידע בבקשה על צ´ימיצ´נגה

Adam GTI

New member
מידע בבקשה על צ´ימיצ´נגה

עד כמה שהבנתי זאת מסעדה מעולה אבל יקרה מאוד מאוד מאוד... עד כמה היא שווה את זה כי לפי מה ששמעתי היא ממש טובה? אם אפשר בבקשה פרספקטיבה למחירים (דוגמה למחיר של משהו) כמה להשערתכם תעלה ארוחה ל4 אנשים (כל אחד אוכל נגיד מנה ראשונה, מנה עיקרית, וחצי קינוח (קינוח על כל שני אנשים) ועוד נגיד שתיה, ושתיים מתוכנו גם נשתה טקילה, או מרגריטה וכו´) המון תודה על העזרה, ועד עכשיו הייתי אורח שקט בפורום, זה בהחלט אחלה פורום! אדם

מתנצל על הקישור

משום מה לא הולך לי להעביר את הכתבה.מתנצל הרבה סליחות. ניתן למצוא אותה במנוע חיפוש גוגל בעברית.

25אירית

New member
כמה הערות בקשר לביקורת..

היא משנת 98!!!!!!!! ומזה אפשר לגזור כמה תובנות: 1. צ´ימיצ´נגה עדיין בשטח, חיה ובועטת, ובגדול!!! וזה דבר נדיר בנוף מסעדותינו. 2. רמת המחירים עלתה מאז בכ- 20%-30%. 3. כמו בכל מסעדה אחרת, יציבות בצוות היא לא הצד החזק. אנשים הולכים, אנשים באים וזה משנה במעט את הרמה. 4. מאז נכתבו עוד המון ביקורות מפרגנות ביותר על צ´ימיצ´נגה. ו-Off Topic, אני קצת משוחדת לגבי המקום...

shakshuka

New member
יקרה, אבל לא מאוד-מאוד

המנות העקריות בסביבות 70-90 ש"ח (יש גם פחות ויש גם יותר). אם לוקחים מנה ראשונה ו/או קינוח אפשר לסגור עניין ב150 ש"ח לאדם. אם לוקחים גם מרגריטות ועוד כל מני תוספות - המחיר יכול לעלות. שימו לב אם מציעים לכם את מנת היום (שלא רשומה בתפריט) - אל תתביישו לשאול כמה היא עולה. בפעם האחרונה אנחנו שילמנו 130 ש"ח על סטייק (מצויין, אבל נורא יקר). בתאבון.

25אירית

New member
היה פה שרשור ארוך בנושא

תסתכל כמה דפים אחורה. אני מכירה היטב את צ´ימיצ´נגה וכתבתי גם על דרכים לחסוך ולשמור שם על הכיס (בלי לפגום בהנאה כמובן..)

למעלה