ההודעה שהשארתי לבחור
לפני כמה שנים ב2005 אם אני לא טועה המשחקים הכי גדולים בעולם היו באתר פרימה האירופאי, זה היה לפני הפריצה של פול טילט. בזמנו כל השחקנים הכבדים בעולם שיחקו שם בסכומים הכי גבוהים שהיו בזמנו. היה בחור בשם מוחמד משהו שהיה ידוע בכינויים "the terrosit", "swedish terror" לגבי השוודי משהו אני לא סגור, שעשה טריק עם שיתוף פעולה של איזה האקר. הוא שכנע את בראד בות', לודן ופטריק לדבר איתו במסנג'ר ותוך כדי שלח להם סוס טרויאני שאיפשר לו לראות מה שהם רואים במסך שלהם (צריך לזכור שאז לא הייתה כזאת מודעות לאבטחה ופיירוולים כמו היום). פתאום אותו מוחמד שהיה מקבל בראש הצליח לקרוע את לודן, פטריק ובות' בשיעור נצחונות לא הגיוני. פטריק אחרי כמה מאות אלפי דולרים הבין שמשהו לא בסדר והחליף את המחשב שלו ומאותו הרגע העוקץ לא הסכים לשחק איתו, אבל בראד בות' וג'וני לודן סירבו להאמין ופשוט חשבו שהם רצו ממש ממש רע. הם סיימו בלרוקן את כל הרול שלהם. עוד בעיה עם אותו המוחמד הייתה שהוא היה מקושר למאפייה בסקנדינביה ופטריק פחות או יותר אמר שבשביל כמה מאות אלפי דולרים הוא לא רוצה להכנס לפינות האלה. זהו פחות או יותר הסיפור אם אני זוכר נכון.