מידע בנוגע למלונות בוויניפג

den123

New member
מידע בנוגע למלונות בוויניפג

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר מלונות במחירים סבירים בוויניפג ? לימים הראשונים שלנו שם והאם מישהו מכיר את המלון הזה בוויניפג (זה השם עם הכתובת שלו ) : HI - Winnipeg Downtown 330 Kennedy St, Winnipeg, Manitoba, R3B 2M6, Canada תודה רבה לכול העונים !

dannyk27

New member
אם את מחפשת מוטל

או יותר נכון אכסניה זה אולי מתאים. האזור הוא ככה ככה בעיקר בלילות.

Yoel28

New member
מלונות בדאון טאון וויניפג

הייי גרתי שנה וחצי ברחוב קנדי......לא מכיר את המלון שציינת... יש באיזור הזה [דאון טאון וויניפג] הרבה מלונות בטווח המחירים של 85 - 120 $ ללילה. marllboro hotel [smith street and portage avenue 90$ / night כשהגעתי לוויניפג לראשונה , שהיתי במלון זה 10 ימים. אם את רוצה לחסוך [לגיטימי בהחלט] אפשר למצוא גם מלונות ב- 30 $ ללילה...למשל: winnipeg hotel : Main street and york [זה כמובן לא בדיוק 5 כוכבים.....אפילו לא חצי כוכב....אבל.....אפשר להתאכסן בו [אגב, אני כרגע בדאון טאון טורונטו במוטל של 30 $ ללילה ...לא רע בכלל. יש מלונות בדאון טאון של וויניפג בהם תוכלי להתאכסן חודש שלם במחיר של 250 - 300 $ [לחודש] ואם את שוהה פחות מחודש את מקבלת את ההפרש. vendom hotel [fort street and portage avenue garrick hotel [garry street 287 woodbine hotel [main stree 330 mc laren hotel [main street 670 winsdor hotet [garry stree 200 אני לא לגמרי בטוח לגבי המספרים .....זה בערך ...אבל אין כללית בעיה למצוא אותם הם מוכרים לכל חובב אלכוהול בעיר. אני בספק רב אם תוכלי למצוא [בתקופה זאת] חדר פנוי במלונות הנ"ל על בסיס של 300$ לחודש. אבל שווה לנסות. מחוץ לאיזור הדאון טאון יש מלונות [300 $ לחודש]....לא מכיר את שמם. בהצלחה היי דני...... מה ההמצב (-:

ruth1983

New member
אנחנו גרנו בהולידיי טאוורס

זה מלון דירות מאד נוח לימים ראשונים למי שמגיע עם משפחה וילדים גם הוא בלב דאון טאון רחוב קנדי אכן לא הכי מומלץ במיוחד בלילות למרות שיש לי חברים שגרים שם ודי בסדר אני בעצמי עברתי שם בערב ןלא הבחנתי בשום דבר מיוחד

dannyk27

New member
אפשר להציע גם את

קרלטון מוטל (carlton motel) איזור קצת יותר טוב בקרבת מקום ולא נראה לי שטווח המחירים הרבה יותר גבוהה בעיקר לחדר פרטי. אפשר לנסות כאמור בהולידי טאוורס אם יש להם דירת סטודיו פנויה זו בהחלט האופציה העדיפה ביותר.

yossi1210

New member
מלון בוויניפג

אם אתם באים עם ילדים הכי טוב זה הוליידי טאוורס זה מרוהט ונוח לכל הסידורים לימים הראשונים אנחנו היינו שם שבועיים כשהגענו לפני שנתיים

למעלה