מידע בנושא בנק הזרע איכילוב

ornita

New member
מידע בנושא בנק הזרע איכילוב ../images/Emo92.gif

ברצוני לדעת מהם הפרטים המירביים הנמסרים אודות התורם בבי"ח איכילוב האם הרופא הוא זה שבוחר את התורם עבורינו או שניתנות לנו מספר אפשרויות ומתוכן נבחר התורם המתאים אודה לבעלות הניסיון מבניכן (עם ב"יח איכילוב) על מידע בנושא זה

אמא 12

New member
שלום אורניתה

מתוך 2 נסיונות מוצלחים בבנק הזרע באיכילוב - אני היא זו שנתנה את הנתונים (מבחינתי היו די בסיסיים - לא התעמקתי יותר מדי) וכאשר לאחר 3 נסיונות נפל אמרתי לד"ר יעבץ ש"התורם לא נחמד" כי זה לא מצליח, החליפו לי תורם ומיד זה נקלט. לדעתי דברי עם ד"ר יעבץ הוא המלאך שלי בנושא ואני בטוחה שהוא יעזור לך. בהצלחה!

עינתפ

New member
דווקא לי יש הסתייגות לגביו

אבל לא מבחינה רפואית, הוא פשוט אדם קר. כמה פעמים יצא לנו (בעלי ואני) להפגש איתו במרפאה הוא לעס מסטיק בצורה מגעילה, ממש לא התייחס אלינו. הוא זה שקבע לנו מיהו התורם, לא שאל אותנו לגבי קריטריונים שאנחנו חושבים. (אולי בגלל שאנחנו נשואים והוא יותר בחן את בעלי). כששאלתי אותו לכמה נשים נותנים את אותו תורם הוא ממש, אבל ממש לא התייחס ומיד עבר לשאלה הבאה. חוץ מזה הוא זה שעשה לי פעמים הזרעה מאוד מהר וללא שום תופעות לואי כמו דימומים וכאב. בנתיים אנחנו ללא הצלחה ככה שנראה לי שנעבור לביח אחר, בעיקר בגלל המרחק שאנחנו נוסעים. בהצלחה עינת

אופירה11

New member
דר´ יעבץ...

אהלן, גם לי היתה פגישה עם דר´ יעבץ, לא הגעתי לשלב שמעבר, כי הוא ממש נראה לי אדם לא סימפטי. (המחשבה שיצאתי איתה מהפגישה היתה "האיש הזה לא חודר אלי, אפילו לא עם מזרק..."). חשתי במין איזה קטע של לשחק את אלוהים: "את לא צריכה פרטים על התורם, אני כבר אמצא לך את ההכי מתאים". משם המשכתי ישירות לאסף הרופא... מומלץ בחום! (שבוע 15 ומאושרת עד הגג)

טושטושה

New member
רק לא יעבץ

אני מסכימה עם הנאמר בגנותו: עוד רופא הרואה עצמו כאלוהים - ומתנהג ככזה. מאוד בוטה, יהיר, חסר רגישות ולא נחמד. לא מתעניין בך כאשה אלא בך כעוד נתון סטטיסטי שיוכל להכניס במחקריו, וגם כרופא חוקר שמחפש איך למשוך אל המכון "שלו" עוד קליינטיות [אצלי ע"י הפחדה - כשאמרתי שאני עוברת לנסות במקום אחר - אמר לי "אני במקומך לא הייתי עושה את זה, באף מקום לא תקבלי טיפול מקצועי כמו אצלינו" ומיד הוסיף "בעצם שום דבר, לא אמרתי כלום"]. מבחינת המידע שהוא נותן אז אצלי אמרתי שאני רוצה מעל גובה מסויים, מבנה גוף, אקדמאי והוא פשפש בכרטיסיות מנוילנות ומצהיבות ולאחר שעינו קלטה משהו נתן לי 3 אופציות [שמתוכן 2 לא ממש התאימו לבקשותי] ואחרי גילויי אסרטיביות מצידי, ורטינות עד העלבות מצדו ["נו גם את לא מלכת יופי"] הצלחתי לסחוט ממנו עוד 2 מועמדים. מאידך - בתל השומר = מלאכים!!! ואת מקבלת יחס הוגן, נעים, ענייני ופתוח. והכי הכי חשוב מקצועי ומכבד!!! אה - וגם רשימה של 40 מועמדים שמתוכם את יכולה להחליט בעצמך - בקיצור מתייחסים אלייך כמו אל "ילדה גדולה" ולא כאל איזו מקבצת נדבות.

מיכל שמ

New member
ד"ר מנשה פשוט אנושי!!!!!

מומלץ בחום . על ד"ר יעבץ כבר שמעתי אי אילו ביקורות מאד קשות. למישהי שאני מכירה פשוט גרם לצאת ממנו בבכי!!!!

למעלה