מידע בנושא העסקת עובד זר

חני ח

New member
../images/Emo24.gifעמירם תודה על הקישור

יודעת, מכירה ועברתי את כל התהליך. נשאר רק למצוע עובדת מתאימה שמוכנה. אני פשוט מיואשת אני כבר מוכנה לוותר על עזרה בטיפול בילד , רק שתעזור לי בנקיונות ובסדר בבית אבל כל פעם שהסוכן מביא מישהי לראות - היא נבהלת ולא מוכנה
חבל שאין חוק כזה שלא שואלים אותה בכלל אם רוצה או לא !

peri101

New member
חני,

הייתה לנו עובדת זרה שעזבה אחרי 3 חודשים כי היה לה קשה, והבאנו גבר, עובד זר, שהחזיק מעמד 8 חודשים אחרי שהעלנו לו את המשכורת וצ'יפרנו אותו מכל הכיוונים, ולמרות הכול הוא ביקש לעזוב כי טען שקשה שלו ושמעדיף לעבוד עם זקן. וזאת למרות שהילד היה מגיע ב-5 הביתה ויתר שעות היום העובד היה די חופשי, עשה אמנם את עבודות הבית, אבל בהיה לו הרבה מאוד זמן לעצמו. בנוסף, כשהילד היה חוזר מבית הספר הוא רצה להיות איתי, ולא עם העובד. מאז ירדנו מנושא העובדים הזרים.

אבל את לא רוצה שתהיה איתכם מישהי שלא רוצה

להיות, ולא רוצה לעבוד עם ילדים.... אל תתייאשי, בסוף תמצאי את המתאימה ותגידי שהיה שווה לחכות. גם של אבא שלי עוזבת עכשיו, ומחפשים לו מישהי אחרת. הן מעדיפות זקן שגר לבד, ולא עם בת זוג שאומרת להם מה לעשות.... לכן גם פחות מעדיפות לעבוד עם משפחה עם ילדים. זה יותר מידי עבודה...

ח י ה א

New member
אם מדובר על זקנים...

אנחנו עכשיו או יותר נכון העובדת של אמא שלי ממולדובה נסעה לחופש לחודש... פשוט עובדת יוצאת דופן , מסורה ,חרוצה יוזמת ואני הייתי רגועה מאוד , היום יש לנו מחליפה כבר שבועיים מנפאל... פשוט זוועה , אנחנו מושכים את הזמן כי אין לנו ברירה - חשבתי כבר להכניס את אמא שלי לבית אבות לחודש אבל היא לא רוצה, העובדת עצלנית, חסרת יוזמה כל דבר "as you like " אבל עושה מה בראש שלה - הקיצר נשארו לנו עוד.... 13 יום... אגב הצאתי לה ללכת לחני והסברתי אבל היא פסלה את זה על הסף וטוב שכך.

חני ח

New member
מיכל אורלי חיה - מבטיחה לכן

לספר לכן את השתלשלות החודש האחרון עם שתי עובדות זרות שהיו אצלי - ואתן תחליטו אם לא להתייאש ! וולתעצבן אבללללל עכשיו אני רצה לסיפריה הציבורית שלנו זה סוג של יוגה שלי פעם בשבוע ביום שישי לבד ויום חול עם הילדים . לא להאמין אני משאירה את הסירים את הכביסה את הריצפה ג'יפה.

למעלה