מידע בעיתון צומת השרון מחר

doroniz

New member
מי אחראי לפרסום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

כתבה שכזאת פוגעת בכולנו - בבחינת לירוק לבאר ממנה אנו שותים. המידע שכתוב כאן איננו נכון! מעניין אותי לקרוא את הכתבה עצמה (אשמח אם מישהו יוכל לסרוק אותה)!

מלכי א

New member
תגובה

שמי מלכי ואני חברת הנהלת אלו"ט. לא קראתי את הכתבה בעתון, לידיעחך-אף אחד מההנהלה של אלו"ט אינו כלול בפרויקט המחקר. בהנהלה של אלו"ט ישנם רק שני משפחות שילדהם עושים ABA שזה אנחנו ועוד משפחה. שנינו היינו מהיוזמים של הנושא באלו"ט ואיננו משתתפים המחקר, כי לא עמדנו בקריטריונים. בני הוא ילד משולב ועדין לצערי הילדים המשולבים הם אינם רב הילדים האוטיסטיים. ובטח לא רב החברים באלוט. אני מזמינה את כל ההורים הרוצים להשפיע ולהראות שאנו רבים, להכנס ולהיות חברים באלוט ולהשפיע בסדר העדיפויות בארגון. את מוזמנת להצטרף לקורס שילוב שאלוט מתחילה בתחילת ינואר. מלכי

מלכי א

New member
הלוואי והיית צודקת

אני לא יודעת מאיפה הנתונים שלך אבל למיטב ידיעתי ולצערי הרב יותר מ50% הילדים האאטיסטים מוגדרים מפגרים. אשמח לפגוש אותך בקורס. מלכי

מידע בעיתון צומת השרון מחר../images/Emo124.gif

תופיע בו כתבה על נושא אלו"ט וציבור ההורים. המקומיים מהשרון מוזמנים לשמור ולסרוק גם עבורנו, אם אפשר תודה רבה. אגב, היום במעריב, היתה כתבה נחמדה שדיברה על זואותרפיה= טיפול בעזרת חיות מחמד. ובין היתר סיפר שם אורי בקמן על כלב מאולף שניתן לילד אוטיסט, כדי לשפר את התקשורת שלו וגם כישורי חיים והכלב חולל נפלאות אצל הילד. זה נמצא בגליון היומי של יום ה'.

למעלה