מידע, ותחקיר זוגי

ברק 188

New member
מידע, ותחקיר זוגי

אז כך בסופ"ש יהיה לכם קצת שקט ממני ולמה? מיכון שבשבוע החולף ציינו אני ואישתי 28 שנות נשואין,וחשבתי לתומי איך אוכל להפתיע אותה, חו"ל די כבר נשבר למי יש חשק לזה, וכך נפלה ההחלטה על מלון "קיסר" ים המלח רבעי -שבת. הודעתי לאישתי להתכונן יוצאים להנפש, אבל אישה היא האישה הרימה גבה ובחשדנות החלה בתחקיר,אציין היא האישה תופיע כ-
ואני בעלה מופיע כ-
וזה לא פלא ,ברשותכם משתף אותכם בתחקיר:
:מה היית עושה אילו מתי?
:הייתי מתאבל.
:הרבה זמן?
:המון,המון זמן.
:למה?
:(משחק אותה רציני)כי אני אוהב אותך, והאובדן יהיה גדול מאוד.
:(עם חיוך על פניה)איזה יופי!ותגיד...היית מתחתן שוב?
:לא.
:(בהבעת פנים עצובה)למה לא? אתה לא אוהב להיות נשוי?
:כן יקירה אני אוהב להיות נשוי.
:אז היית מתחתן שוב.
:(מגרד ראושי, וחושב טוב...טוב)נו, טוב כשהיתי כבר מעבר לאבל,ושוב יהיה טעם לחיים היתי מתחתן שוב.
:אז היית ישן איתה במיטה שלנו?
:סביר להניח.
:ואז היית מחליף את התמונה שלי שליד המיטה שלך ...בשלה?
:לא, היתי שם שתי תמונות.
:תגיד...היית עושה אהבה איתה במיטה שלנו?
: לוגם באיטיות מהקפה) אה...סביר להניח שהיינו מגעים לזה,- כן .
: תגיד...ותגיד (ואני כבר
) הית משחק גם איתה גולף?
:כן.
: (מזועזעת) והיית נותן לה את מקלות הגולף שלי?
:לא היא שמאלית.
:היא
:
SHIT
. עדכון: התחקיר דימוני,הסופ"ש אמיתי שלכם
.

vera2

New member
מזל טוב לאבי ורעיתו../images/Emo79.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

שיהיו לכם חיים נפלאים ביחד בהמשך ותהנו בירח דבש שלכם.

B T1

New member
../images/Emo6.gifפולניה אומרת לבעלה:

יקיר, אין זה משנה מי משנינו ימות קודם, אני עם הילדים אעבור לגור בתל-אביב.

kropacsek

New member
../images/Emo49.gif לאבי ובדיחה לBT1

פולניה: 30 שנה חולה מאוד, בסוף אלמנה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif לחברנו אבי ולאשתו

קודם כל, זר ענק של ברכות ליום הנישואים ה"צעירים" שלכם. כן ירבו! ושנית, ים המלח, זו הבחירה הכי טובה שאפשר. זה המקום לאוורר את הראש, הגוף והנשמה. אישית, זה המקום המועדף עלי ועל בעלי. משתדלים להגיע לשם כמה שיותר. לפעמים אפילו לגיחה של יום או יומיים, עם חניה בדרך אצל חברה טובה בערד. (אגב, אם מותר לי להמליץ, יש לחברה מסעדה בשם "מסעדת רחל" בככר השוק, תימניה נמרצת, שעושה את הרב לבד. היא מוכרת בכל העיר, וכולם ממליצים עליה) אני לא זזה בלי מצלמה, ויש לי מלאן תמונות מים המלח, שנעשו במשך שנים. כדי לעשות לך עוד יותר חשק, ובהשראת תמונת השקיעה המדהימה של טומי,אני מעלה סריה של 9 תמונות של זריחה, שצלמתי ביולי 86, בחמש וחצי בבקר. בראשונה עדיין לא רואים את השמש, ולקח דקה וחצי לצלם 9 תמונות, עד שהשמש הגיחה במלוא הדרה מאחורי ההר. וה"דג", זה בעלי, שמשתעשע בלהרים יד ורגל, והן משתקפות במים וזה נראה ממש כמו דג. מצחיק, לפעמים שואלים אותנו בתמיהה, איך יתכן דגים בים המלח? ובתמונה האחרונה, גם אני זכיתי לצילום. תהנו. evike

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif שלישיה שניה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ועוד שלישיה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ועוד תמונות

של ה טריסטרמיות, צפורי שיר ממשפחת העורבים, שמציות באזור ים המלח. הן יפהפיות, שחורות עם קטע כתום-צהוב מתחת לכנפיים. הן כל הזמן שרות, התרגלו לבני אדם, ודי מתקרבות. בתמונה (מהשנה האחרונה) רואים איך הן מסתכלות מהעץ, ומחכות לאוכל. צלמתי אותן כשנתתי להן פרורים, והדרורים גם תפשו טרמפ ואכלו איתם. אבי, אנחנו מחכים לתמונות. תעשה חיים. evike

nofaryofi

New member
הרבה טבע -בין ערד למצדה

הטריסטרמיות ( זרזיר ים המלח) לא מגבילה את איזור מחיתה רק לחוף ים המלח עצמו. חויה אמיתית מחכה לנו בין ערד למצדה, אחרי הגשמים האחרונים חלו שינויים מרהיבים ונוסף נפח רב לנופים ולמסלולים הרבים, ו.... גם מדברים קצת הונגרית.... המקום מומלץ מאד! נופר יופי [email protected]

ברק 188

New member
יפות התמנות,ועכשיו אנחנו יודעים...

איפה דגת את הבעל הזה, ו
ועוד... ועוד רק בשלישיות , אגב בתמונה אחרונה היתה שם בת הים הזו את?

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אכן,בת הים ה"גדולה"

זאת אני. מה לי אל מגיעה תמונה אחת אחרי 8 של בעלי???. אגב חלק מהתמונות הגדלתי ומסגרתי והן מפארות את הסלון, קרובות לכניסה, וכל מי שנכנס - נהנה. וזהו, הסוד התגלה. כבר אי אפשר לשמור פה סודות בפורום הזה.... ואני רוצה להודות לך על חוש ההומור הנהדר, שתמיד גורם לי לחיוך. תמשיך להצחיק אותנו. evike

ברק 188

New member
ןמחר- אמסור ד"ש עם "שיר הציפורים"

לכול אותם בעלי כנף מהתמונות היפות- מבת הים, אכן הסודות מתגלים פה לאט...לאט ואחרי המפגשון לא יודע אם נוכל לישון, ההמור בא בעצם לחסות ולהעפיל על מצבים שבהפוכם של דברים- לפעמיים בחיים עוברים, כי אז לשרוד חייבים להיות במצב של
נים, לשים פס לתת גז ולהמשיך - אוי אני מרגיש שמתבלבלים המלים אבל מקווה שאתם מבינים .

B T1

New member
evike-תמונות מדהימות...

אגב, דג המלוח, זה לא מים המלח?

לברק ואשתו הנוכחית../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

מאחלת לכם עוד, מינימום 2*28 שנים טובות ביחד. בילוי נעים,והשתדלו לשכוח אותנו בחופשה.
מרחל

למעלה