מידע חדש בקשר לסדרה (לא בטוח אם
)

Blackshift

New member
מידע חדש בקשר לסדרה (לא בטוח אם
)

בראן והודור לא יופיעו בעונה 5!
מסתבר שהשחקנים של בראן והודור הודיעו שהם יוצאים להפסקה של שנה ולא יופיעו בעונה חמש,
קריסטיאן נאירין אומר שלדעתו זה בגלל שהעלילה שלהם הגיעה יחסית לסוף העלילה שלהם בספרים.. (האם זה אומר שלפחות בעונה 5 D&D לא יעקפו את הספרים / ינסו לחכות לרוחות החורף לקראת העונה ה6?)

עוד מידע פה:
http://mashable.com/2014/09/03/hodo...rones-season-5/?utm_cid=mash-com-fb-main-link

מעניין, תודה

אבל עדיין נראה לי שהסדרה תעקוף את הספרים.

.
.
.
זה לא סוד שקו העלילה של בראן הוא אחד מהקווים שהתקדמותם איטית מאוד. הסדרה לא סובלת קווי עלילה איטיים, בטח אם הם נטולי אקשן (וזו הסיבה שהספר הרביעי כנראה יושמט כמעט לחלוטין מהסדרה)

CallMeCavanaugh

New member
לא מדוייק

השחקן של הודור אמר שהם לא יופיעו בעונה החמישית, אבל לא פירט מי זה הם, כך שיכול להיות שבראן כן יופיע.
קשה לי להאמין שבעונה 5 תהיה עקיפה משמעותית של הספרים, אם בכלל. יש להם ספר ושני שליש להכניס בעונה. נכון, ספרים עם הרבה מריחות והרבה קווי עלילה שככל הנראה קוצצו או אוחדו, אבל עדיין - יש מספיק חומר לעונה בכיף.
המקומות שבהם יש סכנה לעקיפת הספרים הם העלילה של בראן, אם הוא בכלל יופיע, למרות שעדיין יש לו את החזיונות שלא ראינו בסדרה, וסאנסה, שבספרים יש רק עוד פרק או שניים שלה שלא עובדו לסדרה עדיין.

Blackshift

New member
אם תקרא את הראיון לרשת האוסטרלית רשו שם:

"We [Hodor and Bran] have a season off and we have a year's hiatus, solely because I imagine our storyline is up to the end of the books," he said.

Stark Bannermen

New member
היו עוד מקומות (ספויילרים עד ספר 5)

שנאמר שלא בראן, לא הודור ולא מירה (איך יתנו זמן מסך לבראן? הוא לא יכול לזוז כמעט בלי הודור ). לטעמי, אין פה בעיה גדולה. כן זה לא אידיאלי להעלים דמות חשובה למשך עונה שלמה אבל אם הם ינצלו את זה להתעסקות רחבה יותר בצפון ובמה שקורה בין בית בולטון לסטאניס אז דהיינו וזה לטובה. אבל בהתחשב ברצח העלילתי שהם עשו לצפון מאז העונה הראשונה, אני לא צופה לנחמה בגזרה הזו...בטח שככל שעובר הזמן לא שמעתי שום דבר על ליהוק לורדים מהצפון או אריה המזוייפת, או על הדחתה של קייטלין הדור הבא.

Blackshift

New member
בקשר לבראן

אולי יש אפשרות שיראו אותו במערה של העורב חוזה חזיונות, וינסו לטייח את החוסר של מירה והודור או משהו

Blackshift

New member
אני יודע..

אני פשוט מניח שזה רק חלק משיחה והכתב לא השלים מניחוש..
אני מקווה שאני טועה, חבל לי להעלים את בראן לכל העונה

CallMeCavanaugh

New member
אני מניח שגם אם הוא יהיה

זה יהיה לכמה שניות שיראו אותו עם עיניים לבנות ואז יהיה איזה חיזיון.

elads112

New member
מקווה שעכשיו הספר השישי יצא

עכשיו שיש ככל הנראה סבירות גבוהה שבראן והודור לא יהיו בעונה 5, ושהם בהפסקה וכנראה יחזרו לעונה 6, אולי זה בעצם הכנה לכך שהספר השישי יצא עם התחלת או סיום עונה 5...
אולי מרטין הבטיח ליוצרים של הסידרה שהוא ישתדל להוציא את הספר לפני הצילומים לעונה 6, אז הם החליטו להשמיט בעונה 5 את קו העלילה של בראן ויחזירו אותו ב 6 עם צאת הספר...
כולי תקווה בכל אופן.. רק שיגיע כבר אפריל 15 שתתחיל העונה, אז נדע כבר מה יהיה בגורלו של הספר

למעלה