מידע חדש על עונה 3

מידע חדש על עונה 3../images/Emo58.gif

(אני מקווה שזה מידע חדש) השחקנית Jeri Ryan שהופיע בסדרה Star Trek: Voyager תופיע בהופעת אורח בעונה השלישית של THE OC (למה מה חשבתם, 24?) בכמה פרקים. היא תשחק משהי שקירסטין פוגשת במרכז הגמילה שאליו היא נשלחה.

עונה 3 ../images/Emo58.gif

האמת שמעתי על זה כבר מזמן, אבל תודה בכל מקרה
אני יודעת שהיא שיחקה בתוכנית "מסע בין כוכבים-ויאג'ר" ששודרה ביס. היא שיחקה דמות שקראו לה "שבע מ-תשע". והיא גם שיחקה בסדרה "בוסטון פאבליק". באוסי היא תשחק דמות מיסתורית בשם שרלוט, שקירסטין פוגשת במרכז הגמילה. והיום קראתי גם ספוילרים חדשים שבין השאר אומרים שקירסטין לא תחזור הביתה אחרי שהיא תשוחרר מהמרכז גמילה, היא תלך לגור עם שרלוט משום מה... והנה תמונה שלה

יכולת לכתוב שאת מוסיפה...../images/Emo58.gif

ספוילרים. אני לא ממש רוצה לגלות ספוילרים על העונה השלישית אבל הספוילר הזה לא ממש מזיק לי אבל עכשיו כשאת חזרת על כל מה שכתבתי והוספת שהיא לא תחזור אחורי הגמילה, זה כן מפריע...

טוב זה ממש מגוכחך ../images/Emo70.gif

מאיפה אני אמורה לדעת מה אתה מחשיב כ"ספוילר מזיק" ?? כתבתי ספוילר בכותרת היית צריך לקחת בחשבון שיהיה בהודעה תוכן ספוילריסטי שלא קשור להודעה שלך. אני לא צריכה לנחש שאתה תחשוב שהספוילר שאני כתבתי "מזיק".... בכל מקרה- אני לא בטוחה ב-100% שהמידע שהוספתי בהודעה שלי הוא נכון.

לא ביקשתי ממך לדעת...

איזה ספוילר הוא רציני בשבילי אלא אמרתי שיכולת לכתוב שאת מוסיפה קצת למה שאני כתבתי
לפי הכותרת שלך איך אני אמור לדעת שאת מוסיפה או סתם מגיבה לחדשות? אני לא
אבל עכשיו זה כבר לא משנה...

תראה, אני לא רוצה להכנס לויכוח

אבל, שרושמים בכותרת "עונה 3
" התוכן של ההודעה לא חייב להכיל רק תגובה ספוילרית להודעה המקורית, הוא יכול להכיל גם תוספות לספוילר המקורי. וזה לא שיש לי בעיה לרשום שאני מוסיפה מידע ספוילריסטי, אבל לא תיארתי לעצמי שהמידע הזה יהרוס לך ולכן לא רשמתי. בפעם הבאה שאתה כותב הודעה- או שתבקש ממי שמגיב שיגיב רק על ההודעה המקורית בלי להוסיף ספוילרים או שפשוט אל תקרא הודעות עם סימון של ספוילר.

יש לי שאלה לארץ השמש../images/Emo35.gif

את יכולה לשלוח לי את האתר שאת קוראה בו את התקצירם וכל זה על O.C ואם יש לך אתרים שלהם ושל מגרש ביתי אני ישמח שתשימי תודה

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifנוסף על העונה ה-3

טוב אז ככה העונה החדשה עולה מוקדם מהצפוי והיא תעלה ב-29/08 כמו שכבר כתבו כאן קירסטין באמת עדיין במרכז הגמילה, טרוי לא מת, הוא נמצא בקומה (תרדמת) בביה"ח, בינתיים המשטרה לוקחת לחקירה את הארבעה (ראיין, מריסה, סת' וסאמר) ומתחקרת אותם לגבי מה שקרה. ולקינוח ג'ולי שעסוקה כמובן תמיד בכסף והפעם מודאגת בגלל הצוואה של כיילב...הולך להיות מעניין זה בטוח

עונה 3../images/Emo58.gif

העונה השלישית עולה ב-8/9/2005 ולא ב-29/08. המשך ההודעה- ספוילרים עצבניים- ראו הזוהרתם !
ממה שאני יודעת קירסטין יוצאת ממרכז הגמילה ועוברת לגור עם שרלוט (דמות חדשה ומיסתורית).
טריי היה בקומה במשך 3 חודשים, הוא מתעורר מהתרדמת לקראת סוף הקיץ ונוקב בשמו של ראיין כמי שירה בו, יש סצנה שבה ראיין נעצר וסנדי מודאג ששירותי הרווחה לא יתנו לו לחזור לכוהנים.
ג'ולי עסוקה בצוואה של קיילב כי היא צריכה לשלם המון כסף עבור העורך דין היקר שהיא שכרה להגן על מריסה, אבל בינתיים קריאת הצוואה מתעכבת וג'ימי שמנסה להשיג כסף להגן על מריסה שוב מסתבך מעל הראש.
מריסה מסולקת מבית הספר.
יש 3 דמויות חדשות: 1.שרלוט- שהיא אלכוהליסטית לשעבר שקירסטין מכירה במרכז הגמילה ועוברת לגור איתה. 2.טיילור- נערה בבית הספר שמשתלטת על התפקיד של מריסה כיו"ר "ועדת הקישוט" (בהעדר תרגום אחר או תפקיד אחר המקביל תפקיד בעברית) ואחר כך מתחרה עם סאמר בכל מיני תחומים כולל בנים. 3.דיקן המשמעת- לבית הספר נכנס דיקן משמעת שמסלק את מריסה מבית הספר ומקטלג את סת' וסאמר כ-"עושי צרות".

SaRaS GirL

New member
גם לי יש כמה ספוילרים ../images/Emo58.gif

וואי איזה מאגניב זה למצוא דברים =] בכל מקרה מצאתי כמה ספוילרים. ת'אמת שבכלל לא קראתי אותם כל כך, רק קצת כזה... Resource: theocshow Caleb really is gone for good, and the jury's still out on Trey. The younger peeps were nowhere to be found at Fox's upfronts, but I did chat with Melinda Clarke, Peter Gallagher and our beloved Kirsten, all of whom claimed to know nothing. Hmph. However, Melinda did say that Tate Donovan will be back next season. Hurrah! And that "I think now, what will be really interesting is to see Julie Cooper stand on her own two feet, WITHOUT a man, for once. She's going to be a force to reckon with. Source: Kristin on E!Online When the series returns for season three, Seth, Summer, Ryan and Marissa will celebrate their senior year at Harbor High. And the return of JIMMY COOPER (Tate Donovan) to pull his family together after the emotional events of this season will see one family grow strong again – while another is challenged as the Cohens face Kirsten’s problems head-on in THE O.C. Source: FOX (Thanks Ashlee for the tip.) Regarding plans for next year, Schwartz says, "Year three, for us, is going to be senior year, so obviously that's a huge event in these kids' lives, and for their parents as well. So we'll be dealing with all sorts of things, like what does the future hold, college, graduation, all those kind of gigantic, kind of epic events in high school life." Source: Zap2it Resource: ocfiles Episode 3.02: Title Unknown Airdate: Fall 2005 * 07/09 - Summer and Marissa are in the student lounge at school where a fellow student, Taylor, talks about her project for the school's carnival… thing is it'’s Marissa's meeting not Taylor's. Taylor has been fighting over Social Chair with Marissa since they were freshmen. Will Marissa remain as Social Chair? Source: SpoilerFix.com "The O.C. is coming back early this year (how often do we hear that?). Fox has decided to push up all of its programming before baseball season (yet another reason I love Peter Liguori). The first premiere ("Prison Break" is pretty good) will actually be Aug. 29. As for O.C. happenings, I hear Kirsten will still be in rehab, and Trey will be in a coma after getting a bullet put in him by Marissa. The kids will be dealing with the cops, while Julie'll be more concerned about Caleb's will so she can get some cashola." 06/15 - If her new show 'Reunion' flops, Amanda Righetti (Hayley) might come back. Source: Ask Ausiello @ TVGuide 06/10 - Navi Rawat (Theresa) expects to come back to wrap up her storyline when they need her. Source: Kristin on E!Online 05/25 - I hate to admit it, but I got punk'd by my Fox mole about Oliver showing up. Source: Ask Ausiello @ TVGuide אגב-הם לא בטוח נכונים. אבל ככה זה כל ספוילר...

Tinty

New member
למה לא 24?

למרות שלה ולThe OC אין חברת הפקה משותפת (רק רשת משדרת. FOX לשתיהן. Imagine מפיקה את 24. WB את The OC), שחקנים משותפים להן קיימים בשפע

למעלה