מידע חיוני - אתרי ב"יהס באילת

סנטה

New member
מידע חיוני - אתרי ב"יהס באילת ../images/Emo124.gif

בית ספר בגין באתר של בית ספר בגין תוכלו למצוא מידע כללי שכולל מידע כללי על בית הספר , טלפונים , דבר המנהל ומגמות . כמו כן יש מאגר עבודות ולחות מבחנים וגם את עיתון בית הספר ומרכז בילויים באתר . בית ספר גולווטר באתר של בית ספר גולדווטר תוכלו למצוא מידע על התקנון , אני מאמין בית ספרי והנהלה . מידע על מועצת נתלמידים , מפרץ אילת - קשור למגמת ספורט ימי . פורמים בנושים שונים שמנוהלים ע"י מורים שם ניתן לשאול שאלות וכ"ו . וכמו כן מידע על לוח בחינות , מערכת שעות ועוד ... בית ספר אלון באתר של בית ספר אלון תוכלו למצוא את דבר המנהלת , לו"ז שבועי שמתעדכן באפון שוטף , מועצת תלמידים , ספורט , בגרויות ומיקודים ועוד ! אני מקווה שתפיקו תועלת מאתרי האינטנרט הללו !

DreamS_HunteR

New member
בית ספר בגין..זוועה!!!

איחך נתנו לאתר כזה להיות על הרשת? פשוט זוועה, ועוד כותבים "החסות מדערום"?!?!למה?!?!? האתר בכלל לא יפה, סילחו לי..רואים שאין השקעה וידע בבנית אתרים, לקחו הכל מהWORD של OFFICE ממש חבל שלא נותנים לאנשי מקצוע לעשות את העבודה..

סנטה

New member
למה לקטר ?

יש לך מועצת תלמידים או המורה או התלמידים האחראים על האתר אני בטוח שתוכל למצוא אנישם שמבינים בבנית אתרים ולשפץ את האתר , ואם אתה מבין תתרום את עזרתך !

havlaz

New member
האתר של בגין ישן מוות

האמת שאם היה לי זמן הייתי בונה להם אתר, אבל אין לי כוח/זמן
אלה אם כן מישהו ידאג לתת לי אישורים לצאת משיעורים, ולסדר לי תוספות בציון, או שיעשו למטה "מחשבים-100" משהו שלפחות יעלה תממוצע הנחות

DreamS_HunteR

New member
למה אי אפשר להתנדבות ובלי כסף?

רוצה שנעשה את זה ביחד? אני גם בונה אתרים..יחסית טוב
האתר של בגין..יש בו דבר המנהל מאז שזהר שרון היה המנהל של בגין, חח

havlaz

New member
לא ביקשתי כסף..

אמרתי שהייתי בונה, אם היה לי זמן
חוץ מזה האתרים של בתי הספר באילת זה צחוק פשוט, עיר בלי שום מקצוע בגרות של מחשב, או בכלל לימודי מחשב מעלה אתר אינטרנט. גיח..

DreamS_HunteR

New member
אתה באמת צודק..

אני מקווה, שעד שאני אעשה בגרויות, שיהיה משהו עם מחשבים ואינטרנט

זה לא חינוכי!

זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם. זה סימן שיכול לעצור את העולם. זה סימן שאומר אנחנו משלימים. לא יודעת... אבל שירן אומרת "לא לאלימות!"

DreamS_HunteR

New member
ממני קיבלת כפות?

רק היום אתה ראית אותי לראשונה, וכבר אני נותן לך כאפות? ?(או שאתה לא מתכוון אלי בכלל...)

למעלה