מידע כללי על ניתוחים מסוג זה

oksi78

New member
מידע כללי על ניתוחים מסוג זה

שלום! הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על ניתוחי קיבה (טבעת, קיצור או כל מה שיש היום). בנוסף האם יש אפשרות לעשות ניתוח מסוג זה באופן פרטי כאשר משקלי הוא כ-70 קילו, גובה 160 ס"מ, ואני רוצה באמצעות הניתוח הזה לשנות הרגלי אכילה שלא מצליחה להחזיק בדיאטות. האם זה כדאי? איך? ומהם השלבים הטכניים? (לאן לפנות וכו'). אודה מאוד לכל מי שיוכל לתת לי מידע בנושא הזה. דוא"ל: [email protected]

OKSI 78

במשקל שלך אין מה לדבר בכלל על ניתוח להגבלת קיבה ,הניתוח לא משנה הרגלי אכילה .ניתוח נעשה לאנשים עם השמנת יתר שמהווה סיכון חמור לבריאותם.בשביל לעבור ניתוח צריך להיות לך BMI של 40 אצלך לפי הנתונים הBMI הוא 27.אז תרדי מהנושא הזה.אני לא רופא ואני בטוח שד"ר סובחי יענה לך בעין מקצועית קובי!!

orhen

New member
או בקיצור...כאילו דההה!!

הניתוח הזה זה לא קסם או טריק רפואי, ואת לא בסיכון.

נלי.

New member
שלום OKSI

ה-BMI שלך הוא 27 בנתונים הללו לא ידוע לי כי מאושר ניתוח. אם אכן יש רצון לשנות הרגלים הדרך היא להקפיד על כללי התזונה. אולי כדאי להתייעץ עם דיאטנית וללמוד את הכללים וההרגלים ממנה. הניתוח הוא לא זה שמשנה את הרגלי האכילה מה שמשנה את הרגלי ההאכילה זה האדם הניתוח הוא כלי עזר לירידה במשקל לבעלי משקל עודף רב. גם בעלי המשקל הרב צריכים לשנות את ההרגלים אבל הניתוח שוב לא פותר אותם מלמידה של אכילה נכונה.

למעלה