מידע כללי

nastika3006

New member
מידע כללי

שלום! אני בת 18 אחרי י"ב ובעניין הצבא עדיין לא ברור אם אני יתגייס או לא. אני קראתי על עבודה בחול שזאת עבודה במכירות אבל קיבלתי תמונה כללית לא משהו מדוייק.. אני מבקשת שיפרטו לי מה הדרישה לעבודה איך החיים שם כמה כסף להתחלה אני צריכה מרגע שאני מחליטה לטוס ועד שאני עובדת שם ואם זה לא מפחיד לטוס לבד..ואם יהיו עוד פרטים חשובים אשמח לקבל.. תודה :-*

אז ככה...

עבודה בחו"ל קודם כל היא לא רק מכירות- הרבה חברה צעירים טסים באמת לעבוד במכירות והרוב במה שנקרא עגלות. עגלה= עמדה בדר"כ בקניון שבה מוכרים מדגימים מוצרים שונים ותוך כדיי ההדגמה גם מנסים לסגור מכירה. שכר- העובדים מרוויחים אחוזים מהמכירות שהם סגרו מה שנותן תמריץ למכור יותר ויותר. מצד שני לא מכרת=לא הרווחת. הדרישות לעבודה משתנות- בדר"כ הן לא בשמיים וכל צעיר עם קצת רצון שעובר ראיון אישי פה בארץ מתקבל. האנגלית צריכה להיות בינונית+. צריך קצת כסף להתחלה עד שמקבלים את המשכורת הראשונה (כשבועיים). איך החיים שם???? תפרטי איפה בדיוק ואז נדבר על אטרקציות. לטוס לבד יכול להיות חוויה מאוד מיוחדת אך מצד שני לדעתי לבוא עם חבר זה יתרון. מקווה שעזרתי קצת

nastika3006

New member
תודה מאמי עוד כמה שאלות :)

אממ זאת עבודה חוקית או לא? מדברים על זה שיש בדיקות ומשו כזה זה חוקי הכל? ואת האמת אני לא יודעת איזה בידיוק מקום אבל כמה שהבנתי שקנדה אמריקה זה הכי הרבה כסף לא? קצת כסף זה באיזה סכומים אתה מדבר איתי? ואיפה אני יגור:)? ואם לא הולך לי במכירות לא מצליחה למכור מה עושים איתי? תווודה =)

EmGee

New member
אם את לא מצליחה מעיפים אותך מהדירה

העבודה ב99% מהמקרים היא לא חוקית. קנדה ואמריקה (תסביך אלון מזרחי?) זה לא הכי הרבה כסף, אין מקום עם הכי הרבה כסף כי כל אחד מצליח יותר במקום אחר, אבל בראיה סטטיסטית הכי הרבה כסף עושים באנגליה. קצת כסף זה בסדר גודל של 1000$, אם את מדיעה לעבוד לא חוקי תבואי עם יותר כי לא יאמינו לך שבאת לטייל רק עם 1000$. את תגורי בדירות של העבודה, שלרוב הן ברמה גבוהה, והשכירות עליהן בהתאם.

העבודה ב-99% מהמקרים חוקית למהדרין

כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל ותמיד אפשר להתקל במפרי חוק. יש לשים לב לכמה דברים בראש ובראשונה לאישור העבודה שמספקים לך וברר זאת מול השגרירות הרלוונטית. היום ניתן לעבוד בסינגפור בצורה חוקית. ניתן לעבוד באירופה אם יש לך דרכון אירופאי וניתן לעבוד בארה"ב עם ויזה מתאימה. (H2b) עם השאר אני מסכים- אבל אני בכל זאת לא חושב שמישהו עשה עבודת תחקיר מסודרת ומדוייקת מי הרוויח כמה ואיפה הכי הרבה. טל

Eduardo12

New member
תמיד צריך לבדוק את הנושא הזה

אני לא יכול לתת לך מידע על כל חברה בנפרד, כי זה בלתי אפשרי. אבל היום, גם באירופה ואנגליה, הרבה חברות יוצרות הסדר חוקי למי שאין לו אישור עבודה או אזרחות. גם בארה"ב. בכל מקרה, יש ויש וזהו דבר שחובה להשיקע עליו זמן כשבודקים את החברה שאתה רוצה לעבוד איתה. אל תחפף בנושא הזה...

למעלה