מידע לגבי הטור הנוכחי של הלהקה

מידע לגבי הטור הנוכחי של הלהקה

אני נוסע למשחק ההצלבה של מכבי ת"א כדורסל, ביום חמישי השביעי לאפריל, שייערך (אם לא יהיו הפתעות בלתי צפויות), בפזארו - עיר איטלקית קטנה השוכנת לחוף הים האדריאטי. מאחר שאני מתכנן להשאר שם לכול הוויקנד, בררתי כיצד ניתן לבלות שם וכ"ו, ולהפתעתי הרבה מצאתי שמתוכננת שם הופעה של קווין יחד עם פול רוג'רס (שכמדומני היה בהרכב FREE נכון?), כחלק מטור גדול שהם עושים באירופה. לכן, רציתי להתייעץ אתכם האם מישהו היה באחד ההופעות בטור הזה? האם שווה להשקיע וללכת? וכ"ו וכ"ו..... תודה מראש.

Teo Toriatt

New member
אהההם

הסיבוב הזה (הראשון מאז 1986) יתחיל בעוד יומיים בBrixton. פול רודג'רס היה ב FREE וגם ב Bad Company ונחשב לאחד מאושיות הרוק. ההופעה אמורה להיות בת כשעתיים וחצי (לפי ראיון עם בראיין מיי). לי יש כרטיסים להופעה שהם יתנו ביולי בהייד פארק - לונדון (אחת לפני האחרונה) אתה באמת צריך המלצה אם לראות או לא לראות את בראיין מיי על הבמה??? כמובן שכן! פרטים לגבי כל הסיבוב אפשר למצוא ב www.queenconcerts.com או באתר הרישמי www.queenpaulrodgers.com שבעתיד יהיו בו גם קטעים להורדה. אגב - בהצלחה למכבי

michalQ

New member
אני יכולה ללכת במקומך אם אתה רוצה

ברור שללכת להופעה. מה השאלה בכלל.

mia01

New member
אני הולכת להופעה בוינה ב13/4 ואם

שווה להשקיע?? ברור!!!!!!!!

Teo Toriatt

New member
עכשיו הסיבוב מתחיל

בדיוק עכשיו 22:00 שעון ישראל הם עלו לבמה.... נו בואו נראה אם יצליח לרודג'רס וTueen

michalQ

New member
וואו כיף למי שנמצא שם

הייתי נותנת הכול כדי להיות בהופעה הזאת. עכשיו ובכלל.

למעלה