מידע לגבי העסקת מאבטחים..

TheSurfer01

New member
מידע לגבי העסקת מאבטחים..

שלום רב, אני הולך לפתוח עד סוף השנה רשת סניפים עבור פקויקט מסויים, ובמסגרת הפרויקט אני אמור לפתוח כ-12 סניפים וכאמור גם להעסיק כ-12 מאבטחים. האם יש דברים שאתם ממליצים עליהם שכדאי לי לדעת בתחום הזה? האם כדאי לקחת את המאבטחים באופן פרטי או דרך חברת כ"א? במסגרת הפרוייקט אני אמור להעסיק גם עובדי ניקיון וגם כ"א (כלשהוא), האם בדרך כלל כדאי שחברה אחת תספק את כל השירות או שכדאי במיוחד לאבטחים לקחתצ חברה נפרדת? אשמח לתגובתכם..

אני ממליץ

לשמור על כך שהעובדים שלך יקבלו את כל זכויותיהם. לשם כך מה שכדאי לך לדעת זה מה כתוב בצו ההרחבה. מאחר והרשת שלך אינה "מפעל ראוי" לא תוכל להעסיק את המאבטחים ישירות, עובדי נקיון ושאר כ"א כן. אם העובדים מקבלים את כל זכויותיהם החוקיות העסקתם דרך חברות כ"א יקרה יותר.

joshh

New member
לאט הבנתי..

הצעה שלי, תעשה שסקר, תבדוק עלויות. לפעמים גיוס עובדים באמצעות קבלנים גם בתחום האבטחה והניקיון יחד יוזיל אלך את העלויות. אך יש מקום לבדוק האם לקחת מחב' X אבטחה ומחב' Y ניקיון. אתה יכול לעשות מכרז ולהוזיל משמעותית את העלויות שלך. הרי את הרווח הם יעשו על המאטחים ולא עלייך או לפחות תעשו חצי וחצי. כלומר, חצי הם ירוויחו ממך וחצי הם יגנבו מהמאבטח (קנסות, העלמות וכיו"ב..). זה מה שמקובל בתחום. אבל ברצינות (למרות שאני לא ממש צוחק כי מדובר במציאות מרה), תדאג לעובדים האלה כאילו הם היו עובדים שלך. הרי הם בסופו של דבר עובדים בשבילך. והם יתנו לך את הנשמה. אל תתן לחב' העבדים לנצל אותם. כאשר תעסיק את אותם קבלנים ותעשה מה שאני מציע ותוכיח לי אני מוכן לדבר איתך ולהעצים אותך בדרכים שאני יכול. בהצלחה, joshua

למעלה