מידע לגבי TAXOL

meshulam

New member
מידע לגבי TAXOL

אבי חולה סרטן ומטופל ב TAXOL עלות התרופה די יקרה הייתי מעוניין לדעת אם התרופה נכללת בסל הבריאות, האם אבי זכאי להחזר כספי מלא או חלקי? האם יתכן שתרופה זו מאושרת רק לחולות סרטן שד ולא לחולי סרטן אחרים? מודה מקרב לב על כל תשובה ועזרה כתובת האימייל שלי [email protected]

galiavdb

New member
לשאול את הרופאים ,לא?

אני מקבלת TAXOL ואין לי סרטן שד, יש לי משהו נדיר לחלוטין, ועדין לא עשו לי שום בעיות עם שום חומר כימוטרפי שהייתי צריכה לקבל.. אני נאיבית אולי - לא חשבתי שזה אפשרי... נכון שבדיקה לא אישרו לי - אבל תרופות... לפי דעתי עם פונים, (כן, כשאין שביתה) למשרד הבריאות, יש שם פקידים שיוכלו לתת את מלוא האינפורמציה לגבי שאלתך. אני מקווה שאביך ירגיש יותר טוב ותצטרכו להתמודד רק עם המחלה בלבד ללא קשיי הבירוקרטיה מסביב. ברכת שבת שלום גליה

galiavdb

New member
תודה - אבל טרם../images/Emo60.gif

אבל תודה שאתה שואל כי אני באמת אלך לראות, עכשיו שנגמרו טיולי החגים ונסיעות, והצוות שמטפל בי חוזר לעבודה ואני קצת יוצאת (נגיד) מהגועל נפש של הטיפולים... אנסה לברר את אותו אחוז אחד של צאנס שמשהו מהקריטריונים מתאים.. היום אני עסוקה יותר בלארגן את הטפסים לביטוח לאומי.. עוד חודש ועברה כבר שנה ואני עדיין בכימו. תגיד - חוגגים יום הולדת? יום טוב לזכור לסגור את החלונות
גליה

קוסטיקה

New member
תיראי זה לא בסדר...

כי אני בדיוק רוצה להחליף אוטו ובניתי על אחוזים
בהצלחה, ותעדכני, והכי חשוב תרגישי טוב!

טקסול

עד כמה שידוע לי לא עושים יותר מדי בעיות עם טקסול לחולי סרטן. אבל הידע שלי הולך כמה שנים אחורה אז אולי עם השינויים שעשו עכשיו יש גם נגיעה בטקסול. הכי מהימן לבדוק עם קופ"ח כי בסופו של דבר הם אלו שמאשרים או לא מאשרים את התרופות. תרגישו טוב גלי

למעלה