מידע מדוייק יותר

ln2120

New member
מידע מדוייק יותר

אולי מישהו יכול לסייע תאריך לידה 23/06/67 שעה 10:00 בבוקר עיר ירושליים :cool:

TaKSR

New member
הלו יש שם מישהו עם מוח?

מה את רוצה ? מפה אישית? שיגידו לך מה תכונות המזל? לא שאלת כלום רק נתת פרטים וזה כלום ממש לא נותן כלום בלי בקשה או שאלה אז קדימה לעבודה! ותעני אם את רוצה תשובה בעתיד הקרוב

ln2120

New member
מה צופן הגורל לאחד עם נתונים אלו

אגב יש משהוא עם מוח -- לא תמיד ליד מחשב !!

TaKSR

New member
זה היה בצחוק

וה``גורל`` שלך יהיה בדיוק מה שתבחר לעשות איתו הכוכבים בהחלט לא יחליפו אותך בזה והם לא יקבעו לך כלום (אולי רק ירמזו על פה ושם לא יותר) אז תשאל שאלה אחרת ישירה יותר כי אני לא מוצא כאן תשובה אחרת שעולה על דעתי עכשיו ואני מצטער

TaKSR

New member
הרבה מאוד

אני חושב שאני חושב ככה יותר מכל אני חושב שהיא עוזרת להבין את החיים ועוזרת לצאת מבעיות אני לא מומחה בזה עדיין אבל היא עושה הרבה מאוד דברים ואני בטוח בזה שהיא לא מגלה את העתיד של אף אחד לא אסטרולוגיה אבל מה שנכון נכון עדיין לא ראיתי כזה דבר אם ראיתה אני מוכן להשתתף איתך בגילוי זה

האמת שכן...

אסטרולוגיה כן מגלה את העתיד!! מה שכן היא לא כופה אותו עליך ונותנת לך אפשרות לבחור... אני אשתף אותך בגילוי שלי... הכנתי מפה למישהו מסויים. המישהו הזה נהרג בתאונת דרכים. כשהסתכלתי היה ניתן לראות את זה היטב במפה. מאדים ופלוטו שלו היו בהיבט של 90 מעלות, שזה תמיד סימן לפורענות. מרקורי היה בצמידות למאדים, מה שמראה על תאונה שתיגרם בנסיעה (הוא התהפך עם הרכב שלו לאחר שהתנגש עם משאית). מרקורי הוא שליט בית 8 - בית המוות, שמראה שהתאונה תביא למוות. אם לדוגמא הוא היה שליט בית 12, אז כנראה שהוא היה רק מתאשפז, אבל עובר את זה. כנראה שמשהו במפת המעברים (צריך לבדוק את זה) עבר על ההיבט הדיסהרמוני, והפעיל את המפה. אתה רואה ? היא חזתה את העתיד! העניין הוא שזה היה בר מניעה!!! תגיד אתה מאמין ביהדות? תזכיר לי לספר לך סיפור יפה בנושא... שבי

TaKSR

New member
אולי אתה צודק אבל...

אתה יכול לקרוא לזה כך אבל זה לא ממש חוזה את העתיד לפי מה שאתה אומר אני עד עכשיו אמרתי את זה הכי נכון אני חושב כי מה שבר למניע זה לא עתיד שחייב להיות אז זה לא עתיד אבל אם תחשוב אפשר להגיד שזה יכול לרמוז על עתיד כי אמיזה לא מחייב כלום וזה יכול להתפתח להרבה דרכים וזה רק רמיזה בסיפור שלך זה רמז רק על יכולת לתאונה הזמן הזה והזה וזה קרה אבל זה רק רמז לר גילה כלום וזה שהוא היה חמור ולא לקח את הרמיזה הזו בחשבון בעיה שלו או שכבר לא הרי הוא מת תחשוב על זה קצת

לא בדיוק הבנתי מה הנקודה שלך

תראה... כל מה שכתוב במפה הוא אופציונאלי, כלומר ניתן לבחירה. אבל אם יש שדה אנרגיה שלילי, שנגרם מהכוכבים, ויכול להביא לתאונה, אז רוב הסיכויים שאכן תקרה לך תאונה! לא כל האנשים הם אסטרולוגים והם לא יכולים לראות את האזהרה של האסטרולוגיה... אז זו בעיה שלהם? אני אישית חושב שזה כבר גורל.. אבל זה לדיון אחר.. העניין הוא... תבין.. האסטרולוגיה היא כמו תחזית מזג אוויר. ירד היום גשם! זו עובדה! ככה מראים הכוכבים! זה לא אומר שתירטב..אם אתה רוצה להשאר יבש אז קח מטרייה... יש לך בחירה! אבל מה קורה לאנשים שלא שמעו את התחזית ולא לקחו מטרייה?? זו בעיה שלהם?? הקיצר... אסטרולוגיה חוזה עתיד אופציונאלי... והעתיד הזה אכן יקרה אם האיש לא ישמע את האזהרה! כלומר התאונה הייתה קוראת בכל מקרה, למרות שהיא ברת מניעה, כי הבן אדם אף פעם לא הוזהר שתיקרה לו תאונה ביום הזה והזה. אתה מבין לאן אני חותר? כל עוד אתה לא בוחר לשנות את העתיד שקבעה לך האסטרולוגיה - הוא יישאר ידוע מראש... אבל אם תבחר לשנות אותו - תפדל... הכל צפוי והרשות נתונה. שבי

TaKSR

New member
אני לא יודע

מה שאתה אומר הוא דבר מאוד חכם אבל אני עדיין לא מסכים איתך לגמרי אני פשוט לא יכול להסכים שאסטרולוגיה חוזה את העתיד לי יש דעה קצת שונה משלך וזה קורה ולא פעם ראשונה בין שני בני אותו מזל ועוד תאומים אבל מה לעשות יש לנו חילוקי דעות קטנים ואני ממש לא בתוח שאי פעם מישהו משנינו יכנע לצד השני נכון?

להיפך...

לא רק שאף אחד לא ייכנע לצד השני... כל אחד יגרום לצד הראשון להצדיק את השני.. בלבלתי אותך? בכל אופן.. אני שמח שאתה דבק באמונותיך, אבל איסמע מיני, בתור טלה עקשן, זה לא תמיד טוב! (אני מדבר באופן כללי)

TaKSR

New member
תודה על העצה

אני הבנתי אותך טוב מאוד ואני לא דבק באמונתי היא משתנה כל הזמן לפי הצרכים שלי לאותו זמן אבל אני לא יכול להגיד מה שאתה אמרת ולא לחשוב ככה מצטער אולי אם אני יגיע למצב שאני יצתרך לאמין ככה זה ישתנה? מי יודע

למעלה