מידע מעודכן על סינגל מוכר

יורם חן

New member
מידע מעודכן על סינגל מוכר ../images/Emo124.gif

היום רכבנו באזור פארק בריטניה, סינגלים בעיקר ועליות מלאות בריאות. ממצפה משואה יורד צפונה סינגל מעולה וקשה למדי. רכבנו שם לאחרונה לפני כחודש והינה היום אנו מגלים במרכז הסינגל בניה של גשר עץ בסיגנון החוף הצפוני
. לצערי גדי אלוני הרשלן (אני סולח לו כי הוא מיהר לרמת הגולן - מחר תחרות) לא הביא מצלמה ואין תיעוד בשלב זה אבל ניכרת השקעה של גורמים אלמונים, שיבורכו כמובן, בתוספת של אלמנט אתגרי לסינגל. מצ"ב מפה של הסינגל - כתבתי עליו בפירוט המגזין אופניים לפני כחודשיים

eOfer

New member
יורם, ב מ ק ר ה הייתי שם היום גם...

בחברת כמה מטובי הרוכבים בסגנון 'החוף הצפוני'. אמת, השביל עצמו מצליח להזרים מינונים בלתי מבוטלים של אדרנלין. שיפועים חזקים, מכשולי סלעים מכל הסוגים (כמה הורדות רגליים מהאופניים וכו'). עוד יותר גוברת ההתלהבות כשנתקלים במחזה הגשרון שלכאורה לקוח מסצנת סרט Freeride טיפוסי, אבל דווקא בגשרון נעצרים, יורדים מהאופניים עולים עליו בהליכה וממשיכים לא לפני שנחבלים מהשיחים שמשמאל לוקחים את העיקול לשמאל וממשיכים. רבותיי. איפה הזרימה ? היכן החשיבה היוצרת ? אם כבר 'חוף צפוני' אז למה לא עד הסוף ?!! שלא תבינו לא נכון - כל יוזמה מבורכת וטוב גשרון אחד עקום, חסר זרימה ומוטה מדי לשיחים מאשר כלום...סתם נקודה למחשבה. בכל מקרה יורם, אכן מומלץ. (אגב אתה הצלחת 'לזרום' לגשרון ?)

יורם חן

New member
גם לי הוא ניראה לא ממש גמור ו....

לא הצלחנו להתחבר אליו ברכיבה, וויתרנו על ניסיונות סרק- מה גם שאחרי העיקול הוא ניגמר בקיר של סבך. לדעתי עוד מתוכננת עליו עבודה , הוא ניראה חדש לגמרי לפחות לפי חוסר החלודה על המסמרים בלכ אופן יבורכו הכיוון והכוונה של הבונים

אני עליתי עליו התישבתי על

האופניים ואז איזה איש קטן לחש לי באוזן " בשביל מה אתה צריך את זה" החלטתי הפעם (דבר נדיר אצלי ) לשמוע בקולו וירדתי ברגל. אבל שי שבתאי עלה וכמו גדול רכב את הגשר עד למטה.

למעלה